Pregled vesti za Maj:


 • Pogled vredniji od grčkog duga

  Turisti koji se ovog leta zapute ka Grčkoj ni na koji način neće osetiti bilo kakve posledice nedavnih demonstracija u ovoj zemlji. Na neki način možda će čak imati i koristi, jer na većini rampi zaposleni, u znak protesta zbog mera štednje, ne naplaćuju putarinu. ...»

  30. 05. 2010. - 0 komentara
 • Podzemni prolazi Koloseuma uskoro otvoreni za turiste

  Turisti koji borave u Rimu uskoro će moći da posete i podzemne prolaze Koloseuma, veličanstvenog amfiteatra gde su održavane gladijatorske borbe, saopštile su vlasti italijanske prestonice....»

  27. 05. 2010. - 0 komentara
 • Beč najbolji grad za život, Bagdad najgori

  Najbolji grad na svetu za život je Beč, a najgori Bagdad, pokazuje istraživanje britanske konsultantske firme "Merser" koje je juče objavljeno....»

  27. 05. 2010. - 0 komentara
 • "Azijana erlajnz" avioprevoznik godine

  Prema ocenama putnika, "Azijana erlajnz", južnokorejski prevoznik, proglašen je za aviokompaniju godine, pokazalo je najnovije istraživanje britanske konsultatske firme "Skajtraks", čime je okončano liderstvo "Singapur erlajnza" i "Katar ervejza" koji su se našli na drugom i trećem mestu, prenele su danas agencije....»

  22. 05. 2010. - 0 komentara
 • U cenu uključeno sve što zamislite

  Antalijska regija, kao jedna od najlepših na celom Mediteranu putnicima iz Srbije pruža daleko najbolji odnos cena – kvalitet u poređenju sa bilo kojom drugom mediteranskom zemljom....»

  18. 05. 2010. - 0 komentara
 • Seksi hotel za nezaborav

  Belek je jedan od centara luksuznog turizma u Antalijskom zalivu, sa obiljem mediteranske vegetacije. Nalazi se na tridesetak minuta vožnje od Antalije, poznat je po najluksuznijim hotelima, peščanim plažama okružen borovim šumama i eukaliptusom. Nedaleko od grada, nalaze se ostaci antičkog Perga, koji je kao istorijski lokalitet, po značaju odmah posle Efesa. U blizini Beleka su i vodopadi Manavgat. Čuven je i po golf terenima i Nacionalnom...»

  18. 05. 2010. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019