Pregled vesti za Jun:


 • Lepota Orijenta: 10 stvari koje možete da radite u Dubaiju

  Ekonomski procvat koji se dogodio Dubaiju od njega je napravio oazu za multimilionere i one malo dubljeg džepa. Naravno, u njemu svako može da uživa, a tamo ćete naći najbolje restorane na svetu, najopremljenije prodavnice, ali i fine plaže za kupanjac. ...»

  30. 06. 2017. - 0 komentara
 • Najbolji Diznijevi hoteli širom sveta

  Poseta Diznijevom tematskom parku predstavlja čistu magiju koja se ne zaustavlja čak ni kada izađete iz bilo kog takvog parka. Diznilend je poznat po svojim uzbudljivim konceptima i prelepim hotelima, a Diznijevi parkovi i odmarališta ima u svim krajevima sveta. I znate šta? Podjednako su impresivni....»

  29. 06. 2017. - 0 komentara
 • Čarobna Katalonija: Najlepši gradovi u Kosta Bravi

  Sa preko osam hiljada kilometara obale, Španija je jedna od najboljih destinacija za istraživanje opčinjavajućih plaža, čudesnih pejzaža i mirnih voda. Obala Mediterana na severoistoku te magične zemlje krije jedan od najlepših regiona na čitavom Starom kontinentu – Kosta Bravu....»

  28. 06. 2017. - 11 komentara
 • Jedan dan u Ljubljani: Kratak vodič za provod u najzelenijem gradu Evrope

  Kao jedna od najbezbednijih svetskih prestonica, ali i jedna od najčistijih, nije čudo što je Ljubljana sve zanimljivije turističko odredište. U njoj ćete uživati u šetnji, restoranima, barovima i muzejima....»

  27. 06. 2017. - 0 komentara
 • Skrivena strana Jadrana: 10 najlepših hrvatskih ostrva

  Od krhkog Krka na severu, pa do sjajnog Mljeta na jugu, nalazi se oko 1200 ostrva koja ovaj deo Jadrana čine spektakularnim. Raznolikost ostrvskih pejzaža zaista je zapanjujuća....»

  26. 06. 2017. - 0 komentara
 • Najlepše plaže na Tasosu

  Prosto je neverovatno koliko toga Grčka ima da ponudi, a imamo utisak da nam ni dva života ne bi bila dovoljna da istražimo sve lepote koje poseduje. Tasos je nesumnjivo jedna od njih, a njegove plaže su priča za sebe....»

  24. 06. 2017. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019