Pregled vesti za Jun:


 • Đenova: Grad u kaskadama

  Đenova ima oko 600.000 stanovnika, ali to se ne oseća dok prilazite gradu. Saobraćaj teče bez većih problema, ako se to može reći i za jedan italijanski grad. Nekoliko kilometara pre ulaza u grad sve postaje zelenije, a kada uđete u Đenovu shvatite da je grad implemenitan u prirodu....»

  29. 06. 2016. - 0 komentara
 • Mesta koja morate posetiti u Njujorku

  Ukoliko se uputite u najveći grad u Sjedinjenim Američkim Dražavama, ponećete iz njega fantastične uspomene, ali samo ukoliko znate gde ste se uputili. Na portalu "Travelandleisure.com" pronašli smo sledeću listu sa mestima koja biste trebalo da posetite kada odete u Njujork....»

  24. 06. 2016. - 0 komentara
 • Najpopularnije turističke atrakcije Španije

  Španija važi za jednu od najlepših zemalja Evrope, koju godišnje poseti preko 50 miliona turista. Burna istorija i preplitanje različitih kultura na njenoj teritoriji, ostavili su za sobom brojne antičke spomenike, srednjovekovne hramove i palate, građevine iz rimskog perioda. Predstavljamo vam deset najpopularnijih turističkih atrakcija Španije koje je pripremio sajt touropia.com....»

  22. 06. 2016. - 1 komentara
 • Jedinstvene turističke destinacije

  Ako ne želite da idete na “proverena” odredišta, pogledajte nekoliko jedinstvenih mesta, van “utabanih staza”, koja će u vama probuditi nove vidike....»

  21. 06. 2016. - 0 komentara
 • Azijska zemlja čuda

  Čisto more, peščane plaže, mnogo ostrva, ali i kišne šume, plantaže čaja, ruža i leptira, kao i stotine šarenih festivala, sve to možete naći u Maleziji. Ova multikulturalna zemlja koja je u ekspanziji omiljena je destinacija mnogobrojnih turista iz celog sveta....»

  20. 06. 2016. - 0 komentara
 • Turska - letovanje iz snova

  Turska je nama bliska zemlja. Istorijski smo povezani sa njom i bliski smo sa ovom nacijom po pitanju svega, a ponajviše jela. Ona je jedna od retkih zemalja koja izlazi na četiri mora - Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno. Zanimljivo je da je Turska izumela " all inclusive” turizam tako da je iz nje krenuo bum celog koncepta ove usluge, od smeštaja po ekskluzivnim hotelima preko raznovrsnih i ukusnih jela, do dobre zabave....»

  17. 06. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019