Pregled vesti za Jun:


 • Top 5 vodenih parkova u svetu

  Omiljeno mesto za relaksaciju, zabavu i skok adrenalina, verujemo, svih ljudi širom sveta, jesu vodeni parkovi. Ovo su mesta na kojima deca uživaju, a odrasli se vrate u detinjstvo. Predstavljamo vam top 5 vodenih parkova u svetu, po mišljenju sajta gadgoz.com....»

  30. 06. 2015. - 0 komentara
 • Provedite leto u Srbiji, kako biste je bolje upoznali

  Ukoliko ovog leta niste u mogućnosti da letujete na moru, možete svoj odmor provesti u Srbiji. Spas do tropskih vrućina možete naći na nekoj domaćoj planini ili u banji koja će vas rashladiti. Na taj način odmorićete od gradske vreve makar nakratko. ...»

  26. 06. 2015. - 7 komentara
 • Ostrvo koje se nalazi na raskrsnici tri kontinenta

  Ovog leta imate priliku da letujete na Kritu, na najvećem grčkom ostravu. Uživaćete na ostrvu koje je pravi spoj tradicije i savremenog načina življenja. Očekuje vas nesvakidašnja dobrodošlica i tradicionalna gostoljubivost meštana učiniće da Krit postane mesto kome cete uvek vraćati. ...»

  25. 06. 2015. - 3 komentara
 • Najbolje destinacinacije za mlade

  Mladi ljudi, željni provoda najćešće biraju već proverema letovališta gde su najbolje žurke na plažama koje negde raju i po 24 sata. Pri odabiru destinacija, mladi se češće vode koja je poznata po žurka, dok im je kupanje u moru u drugom planu....»

  24. 06. 2015. - 2 komentara
 • Najbolje buvlje pijace na svetu

  Ako vam je dojadilo da obilazite velike tržne centre, koji, manje-više, svi liče jedan na drugi, zašto ne krenete da obilazite buvlje pijace, za koje neki kažu da predstavljaju dušu jednog grada....»

  22. 06. 2015. - 3 komentara
 • Najlepši nacionalni parkovi

  Ukoliko volite prirodu, i da se divite njenim najrazličitijim oblicima, onda su Nacionalni parkovi mesta koje treba da posetite. Portal "National Geographic" sastavio je listu najlepših nacionalnih parkova u svetu čija će vas lepota ostaviti bez daha, a vi pogledajte koji su se našli na listi....»

  17. 06. 2015. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019