Pregled vesti za Jun:


 • Najluksuznija odmarališta na svetu

  Svet je dom mnogobrojnih plaža od kojih zastaje dah. Neka od najluksuznijih letovališta nalaze se upravo na tim plažama. Ako ste u potrazi za svetski najpoznatijim plažama i odmaralištima, sledeće vas sigurno neće razočarati! Pogledajte najcenjenije svetske destinacije za odmor po preporuci sajta womanitely.com....»

  26. 06. 2014. - 1 komentara
 • Čuda koja treba videti dok ne nestanu

  Velika plava rupa u Belizeu, jedino prirodno stanište u kom postoje i aligatori i krokodili, šume poslednjih divljih gorila, najslanije more na svetu i ostrva koji nestaju - samo su neka od mesta koje biste trebalo da posetite pre nego što nestanu....»

  13. 06. 2014. - 7 komentara
 • Najstrašniji mostovi na svetu

  Od zastrašujuće visokih visećih mostova do onih napravljenih od kanapa, ove konstrukcije vas neće ostaviti ravnodušnim. Svi mostovi imaju svoju svrhu - bilo to korist ili inspiracija. A neki od njih dodaju svemu i element straha. Ako želite da vam skoči adrenalin, ne morate da budete u nekom zabačenom delu sveta: strašni mostovi nalaze se svuda, u svim oblicima, veličinama i visinama. I prelaženje preko njih može predstavljati veliku avanturu....»

  09. 06. 2014. - 8 komentara
 • Sjaj i beda Rio de Žaneira!

  Rio je san, a sve ostalo je život, reči su direktora NVO "Sigurna pozicija", Dejana Nestorovića, koji se pred sam početak Svetskog prvenstava u fudbalu 2014. našao mesec dana u najegzotičnijoj zemlji na svetu, Brazilu, popularnoj zemlji fudbala, lepih žena i sambe, a za "alo.rs" donosi priču iz jednog od najsiromašnijeg, a najsrećnijeg dela na svetu faveli ,,Cantagalo’’ koja se nalazi u srcu Rio de Žaneira, iznad jedne od najpoznatijih...»

  05. 06. 2014. - 29 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019