Pregled vesti za Jun:


 • Rajski odmor u Tunisu

  Duge peščane plaže duž obala Tunisa prava su adresa za sve koji žele da zaborave probleme svakodnevice. Ljubitelji mira i tišine uživaće u suncu, moru, dobrom vinu i mirisu jasmina. Avanturiste čeka Sahara, jahanje na kamilama i vožnja džipovima po peščanim dinama, dok su za porodične ljude idealni hoteli koji nude sve kako bi se roditelji i njihova deca osećali kao kod svoje kuće....»

  29. 06. 2013. - 4 komentara
 • Najveći muzički festivali u julu 2013

  Bilo da je sunce, ili pada kiša, neke od omiljenih bendova ljubitelji dobre muzike svakako nećete propustiti. Za one koji vole dobru zabavu, gužvu i igru u gomili, pripremili smo koje sve festivale i koncerte možete da posetite u julu....»

  28. 06. 2013. - 3 komentara
 • Mesto bez ulica

  Ako ste ikada poželeli da pobegnete od gradskog života i pronađete mir u nekom lepom mestu, posetite Githorn u Holandiji. Divna priroda, stare kuće, vožnja čamcima po kanalima, ili šetnja po mnogobrojnim drvenim mostićima, sigurno će vas opustiti. Zaboravite na automobile, jer oni moraju da ostanu izvan mesto, jer tamo nema ulica....»

  27. 06. 2013. - 2 komentara
 • Najpopularnija krstarenja Istočnim i Zapadnim Mediteranom

  Prošla su vremena kada su krstarili samo bogati, i to uglavnom penzioneri. Danas na krstarenje idu svi koji vole dobru zabavu i nemaju novca za skupe aranžmane. Iz agencija nam kažu da su najtraženije ture u kojima se obilazi Istočni i Zapadni Mediteran....»

  26. 06. 2013. - 0 komentara
 • Izbor najlepših plaža za 2013. godinu

  Svako ima svoja očekivanja kada su u pitanju plaže, neko voli usamljene uvale, pesak, stene, a neko voli da su u blizini barovi i restorani, gužvu i dobru zabavu. CNN je pokušao da napravi listu 100 najbojih plaža, a mi vam predstavljamo neke od njih. ...»

  25. 06. 2013. - 5 komentara
 • Rabac – biser Kvarnera

  Kristalno čisto, azurno plavo more, bele šljunkovite plaže i bogato mediteransko rastinje dovoljan su razlog da poznato istarsko letovalište Rabac sasvim zasluženo ponese i naziv „biser Kvarnera“. Mesto je prvenstveno namenjeno porodičnom odmoru ali, koji god turista bude odseo u nekom od rabačkih hotela, sasvim sigurno će naći neki sadržaj koji će mu upotpuniti letnji odmor....»

  22. 06. 2013. - 11 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019