Pregled vesti za Jun:


 • Mesto koje inspiriše umetnike: bugarski gradić Balčik

  Najslikovitije mesto na severnoj obali Crnog mora, biser bugarskog primorja - drevni grad Balčik, aktivno je turističko mesto od antičkih vremena do danas. Vekovima fascinira i inspiriše umetnike, pisce, poete, pre svega zbog svoje lepote, koja obavijena velom romantičnosti, nikoga ne ostavlja ravnodušnim....»

  28. 06. 2012. - 2 komentara
 • Maršalska ostrva - "cvet na zemlji"

  Maršalska ostrva važe za jednu od najlepših zemalja na svetu, koju brojni turistički časopisi opisuju kao "cvet na zemlji". Sastoje se od 5 ostrva, 31 rasutog koralnog atola, više od 1000 grebena, koji su raspoređeni u dva lanca: Ratak i Ralik. Ratak znači "izlazak", a Ralik "zalazak sunca". Maršalska ostrva su pravo mesto za odmor: ronjenje, ribolov, vožnja čamcima, planinarenje, leškarenje na plaži - ovo su ostrva kojima je teško odoleti....»

  24. 06. 2012. - 4 komentara
 • Letujte u Istri

  Istra je najveće jadransko poluostrvo površine preko 3000 km2; nalazi se između Tršćanskog i Kvarneskog zaliva. Jadransko more, povoljna klima i prirodna bogatstva, uticali su na brz razvoj njenih velikih gradova, pa počeci turizma u Istri datiraju još iz doba rimske imperije. Održavajući tradiciju, Istra je i danas popularni turistički centar, a mi vam predstavljamo prelepa letovališta smeštena na obali Jadranskog mora....»

  23. 06. 2012. - 6 komentara
 • Turističke atrakcije Egipta

  Egipat je čuven po antičkoj civilizaciji, svetski poznatim spomenicima i velikim antičkim arheološkim nalazištima. Najčešće je fokus turističkih poseta u ovoj zemlji faraona upravo na njenoj bogatoj istoriji i očuvanim istorijskim spomenicima. Ali, u Egiptu možete osetiti i čari Crvenog mora, na primer roniti duž obale. Predstavljamo vam turističke atrakcije Egipta, koje je izabrao sajt tourtopia.com....»

  22. 06. 2012. - 4 komentara
 • Top 10 grčkih ostrva

  Grčka je popularna turistička destinacija, mesto za odmor koji biraju turisti iz svih krajeva sveta. Po razuđenosti obale Grčka je druga zemlja u Evropi, a na dužini od 13.676 km (kolika je duga obala Grčke) nalazi se mnoštvo ostrva, poluostrva i zaliva. 227 naseljenih ostrva okruženo je kristalno čistim vodama, očuvanom prirodom i plažama svetskog kvaliteta. Upoznajte top deset grčkih ostrva, koje je izdvojio sajt inyourpocket.com....»

  21. 06. 2012. - 10 komentara
 • Kratak vodič kroz egzotičnu Indiju

  Indija je jedna od najvećih i najmnogoljudnijih zemalja na svetu. Sedma je država na svetu po veličini svoje teritorije, a druga po broju stanovnika. Na teritoriji ove prostrane zemlje nalaze se netaknuta brda i planine, raznovrstan biljni i životinjski svet, ruralna sela i moderni gradovi. Ako bismo morali jednom rečju da opišemo Indiju, rekli bismo da je predivna....»

  19. 06. 2012. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019