Pregled vesti za Jun:


 • Vozom po celoj Evropi

  Broj putnika u vozovima od početka ove godine porastao je za oko 20 odsto. Najtraženije destinacije u međunarodnom saobraćaju su Crna Gora i zemlje zapadne i srednje Evrope, kao što su Mađarska, Češka, Austrija, Nemačka i Švajcarska. Zatim slede Hrvatska, Slovenija, Rusija, kao i Makedonija i Grčka. Ovakvoj slici je pored ukidanja viza i činjenici da za sve od pomenutih zemalja postoje direktne međunarodne železničke linije iz Beograda,...»

  23. 06. 2010. - 0 komentara
 • Kad na put krenete automobilom…

  Došlo je i leto kada nam ne trebaju šengenske vize, što je sigurno motivisalo mnoge da ovoga leta u sopstvenom aranžmanu krenu ka nekom od letovališta u inostranstvu. Ipak, pre polaska na put, morate se raspitati kakva su pravila u zemljama EU i šta je važno da znate ako na put krenete automobilom....»

  23. 06. 2010. - 0 komentara
 • Lepote Kosta Brave

  Katalonija ima predivnu i dugu obalu na kojoj je smešten veliki broj letovališta od kojih se izdvaja oblast Kosta Brava. Ova oblast se nalazi severno od Barselone, od koje je razdvaja svega 60 kilometara. Kosta Brava je bogato obdarena predivnim prirodnim lepotama, peščanim plažama koje su smeštene u morskim uvalama i bogatim istorijskim nasleđem koje se može videti na gotovo svakom koraku. Najpoznatije letovalište je Ljoret de Mar....»

  23. 06. 2010. - 1 komentara
 • Turska odmor za porodicu

  Ako imate dilemu kuda na porodični odmor, Turska je pravi izbor jer vas tamo čekaju vrhunska usluga i bogati sadržaji za decu i odrasle. Turistički stručnjaci preporučuju vam nekoliko hotela u kojima je uživanje za decu i roditelje zagarantovano. ...»

  23. 06. 2010. - 0 komentara
 • Odmor u Eks-Ju

  Kao i svakog leta veliki broj srpskih turista planira da odmor provede u Crnoj Gori. Ovogodišnja ponuda je prilagođena svačijem džepu, a za sve naše državljane koji odluče da uživaju u čarima Budve, Kotora, Herceg Novog i drugih mesta duž primorja spremljeni su i specijalni popusti. ...»

  23. 06. 2010. - 0 komentara
 • Krstarenje iz snova

  Ukoliko vam je klasično letovanje koje podrazumeva boravak u istom mestu i ležanje na plaži već dosadilo, onda su krstarenja pravo rešenje za odmor koji je i dinamičan i relaksirajući. Izbor je zaista veliki, te tako možete ploviti obalama Mediterana, Egejskog mora, Baltičkog mora, norveškim fjordovima, Dunavom, Dnjeprom......»

  23. 06. 2010. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019