Pregled vesti za Jul:


 • Lepota o kojoj se priča: plaže Phuketa

  Lagune, istorijski lokaliteti, egzotična flora i fauna, peščane plaže, čista voda i neverovatan pogled, lepota je Phuketa o kojoj se priča. Phuket je najveće ostrvo Tajlanda, mesto koje je poznato po brojnim velikim vodopadima, plažama koje posećuju turisti iz svih krajeva sveta i tirkiznom okeanu povoljnom za surfovanje, skijanje na vodi, ronjenje, jedrenje... Predstavljamo vam najpopularnije plaže Phuketa....»

  30. 07. 2014. - 10 komentara
 • Zaboravljene destinacije

  Vreme neke države nije poštedelo. Destinacije koje su pre stotinak godina bile u centru pažnje celog sveta, danas putnici izbegavaju i zaobilaze. Ipak, neke od njih sačuvale su specifičnost i harizmu koja ih je izdvojiala u svetu turizma i svakako bi ih trebalo posetiti, makar to zahtevalo skretanje sa utabane turističke staze. Ukoliko vas takav poduhvat zanima, dajemo vam četiri najbolje destinacije koje su nezasluženo pale u zaborav. ...»

  23. 07. 2014. - 3 komentara
 • Čudo prirode: Prolaz divova

  Keltska legenda kaže: irski vojnik Fin Mekul sagradio je prelaz kako bi došao do svog škotskog protivnika Benandonera; veruje se da je Benandoner bio div, pa otud i naziv „Prolaz divova“....»

  17. 07. 2014. - 6 komentara
 • Najpopularnija turistička mesta u Švedskoj

  Prelepa nordijska zemlja, Kraljevina Švedska, popularna je turistička destinacija, mesto u kojoj je nastala uzbudljiva priča o Pipi Dugoj Čarapi, zemlja koja svakog oduševi zbog visokog standarda reda i čistoće, koji je karakterističan, a i poštuje se, u svim skandinavskim zemljama. Predstavljamo vam najpopularnija turistička mesta Švedske, po mišljenju sajta blogspot.com....»

  08. 07. 2014. - 25 komentara
 • Sezona letovanja u punom jeku

  Godišnji odmori su ze zahuktali, aranžmani se uveliko bukiraju, a za neke najpopularnije, kao što su tradicionalno Grčka i, ove godine, Španija, vlada prava jagma. Zato, rezervišite odmor na vreme i pogledajte kakve uštede, ponude i nove destinacije nudi naš sajt....»

  02. 07. 2014. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019