Pregled vesti za Jul:


 • Zelena ostrva Kvarnera

  Smešten na severu Jadrana, Kvarner je zaštićen sa tri planinska venca, Velebit na severoistoku, Gorski kotar a severu i Učka na zapadu. Najveći zaliv hrvatskog dela Jadrana je kvarnerski zaliv (Kvarner). U njemu se nalaze ostrva, među kojima su Krk, Cres i Rab. Kvarner se prostire od najistočnijeg dela poluostrva Istre, preko kopna oko Riječkog zaliva do primorske strane Velebita. Najveći grad Kvarnera je Rijeka....»

  30. 07. 2013. - 1 komentara
 • Hranom protiv komaraca

  Sa dolaskom lepog vremena, osim odmora dolaze nam i komarci i drugi insekti koji nas gnjave celo leto. Da vam ne bi upropastili boravak u prirodi, ili večernju šetnju, opremite se stvarima iz kuće kojima možete oterati ove dosade. ...»

  27. 07. 2013. - 2 komentara
 • Netaknuta priroda Stare planine

  U selu Gornji Krivodol, blizu granice sa Bugarskom, na Staroj planini danas živi samo šestoro ljudi, a preko zime ostaje samo njih četvoro, kojima je to jedini dom. Nekada je u ovom selu živelo 600 stanovnika bavili su se gajenjem krava, ovaca i koza, koje su tada brojale oko 12.000 grla. Izvozili su svuda, a o tome koliko su bili kvalitetni njihovi proizvodi svedoči i činjenica da su izvozili i u Severnu Ameriku....»

  26. 07. 2013. - 3 komentara
 • Najbolja mesta za jedrenje na dasci

  Mnogi turisti na odmor idu da bi uživali u mirnom okruženju, plivanju i suncu, neki ipak ne mogu da se odmore ako nemaju dinamičan adrenalinom nabijen provod. Mesto za odlično surfovanje ne podrazumeva samo talase, već i dobar smeštaj, ljubazne meštane, zabavan noćni život, ukusnu hranu i mnoge druge aktivnosti koje okean može da pruži. ...»

  25. 07. 2013. - 3 komentara
 • Staze zdravlja: Lukovska banja

  Iako je leto i većina ljudi razmišlja o odlasku na more, ima i onih koji bi radije odmor proveli u banji. Odmor u banji osim što podrazumeva kupanje i uživanje, mnogima može pomoći da zaleče neke boljke. Predstavljamo vam Lukovsku banju....»

  23. 07. 2013. - 2 komentara
 • Kako do dobrog tena

  Nije lako pocrneti, naročito ako ste svetle puti. Ako je vaša koža svetla možete da izgorite i oljuštite se, ili bodijete teko nijansu bronzane boje, a to nije ono što želite. Evo nekoliko saveta, kako da pocrnite, a da ne izgorite, a koji je objavio sajt www.wikihow.com....»

  20. 07. 2013. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019