Pregled vesti za Jul:


 • Veličanstvo prirode – Belize

  Belize se smatra jednom od najlepših zemalja u Srednjoj Americi. Ova mala tropska država nalazi se na Karipskom moru, izuzetno je privlačna turistička destinacija zbog prirodne lepote koja je okružuje, ali i zbog toga što se na njenoj teritoriji nalazi koralni greben Belizea, drugi po veličini u svetu....»

  31. 07. 2012. - 7 komentara
 • Za odmor na obalama Grčke i ove godine se traži mesto više

  Popularnost Grčke kao omiljene destinacije za letnji odmor ne jenjava. A i zašto bi: brojna ostrva i poluostrva, mediteranska klima, peščane plaže i mnoge neistražene uvale, planinski reljef, obala koju zapljuskuju tri mora, predstavljaju pun pogodak za odmor iz snova. Pogledajte koja smo letovališta izdvojili za vas, možda je baš neko od njih vaš izbor za ovogodišnji odmor....»

  26. 07. 2012. - 1 komentara
 • Najbolje mesto na svetu za ronjenje: Boner

  Koralni sprud oko Bonera zaštićen je kao nacionalni park, pa u vodama ovog ostrva spokojno plivaju tropske ribe i velika morska stvorenja, duž neverovatnog koralnog grebana. Kristalno čista voda tokom cele godine pravi je raj za ronioce, zbog čega se Boner u brojnim turističkim časopisima, nalazi na prvom mestu kao "najbolje mesto za ronjenje"....»

  25. 07. 2012. - 3 komentara
 • Odmor u zemlji baklava

  Ove godine svoj odmor provedite u zemlji baklava i začina, u zemlji raskošne lepote i osmeha – letujte u Turskoj. Možda ste već izabrali Tursku kao mesto za svoj godišnji odmor, ali ako još uvek razmišljate u kojem letovalištu da odsednete, skratićemo vam slatke muke i predstaviti četiri popularna odmarališta ove egzotične zemlje. Izaberite i krenite, dobar provod je zagarantovan....»

  24. 07. 2012. - 1 komentara
 • U susret Olimpijskim igrama

  Letnje Olimpijske igre 2012. godine održaće se u Londonu. Ovaj najveći grad i prestonica Ujedinjenog Kraljevstva time će postati prvi grad u istoriji olimpizma koji je tri puta bio domaćin igara (1908, 1948. i 2012. godine). U susret Olimpijskim igrama predstavljamo vam top 5 najtraženijih turističkih atrakcija Londona....»

  24. 07. 2012. - 3 komentara
 • Najbogatija, a jedna od najmanjih evropskih država - Luksemburg

  Jedino Veliko vojvodstvo na svetu, zemlja u kojoj se češće viđaju, i voze, najnoviji modeli mercedesa ili ferarija, nego motori ili bicikle, jeste Luksemburg, najbogatija evropska država. Luksemburg se nalazi na zapadu Evrope, između Belgije, Francuske i Nemačke, najpoznatija je država po bankarstvu i proizvodnji sjajnog vina - "mozel"....»

  23. 07. 2012. - 12 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019