Pregled vesti za Januar:


 • Sveti Trifun - Vinu u pohode!

  Osvešćenjem loze, vinogradari širom Srbije obeležavaju svog zaštitnika - Svetog Trifuna. Veruje se da lepo vreme na ovaj dan obećava berićetan rod, te samim tim i dosta “božanskog napitka”. Našim vinogradarima želimo dobru berbu, a vama, našim dragim čitaocima da se uputite put naših najpoznatijih vinogorja i ako već niste probate najbolja srpska vina. ...»

  30. 01. 2016. - 1 komentara
 • Zemlja u kojoj sve funkcioniše „kao sat“

  Čokolada, Alpi, banke i satovi su mnogima prve asocijacije na Švajcarsku. Ova interesantna zemlja nalazi se u centralnoj Evropi, a pored razvijene privrede, karakteriše je i spoj različitih kultura, prirodne lepote, očaravajući gradovi i verovali ili ne, uzbudljiv noćni život!...»

  29. 01. 2016. - 2 komentara
 • NAJBOLJA PONUDA, NAJBOLJE CENE: Još samo nekoliko dana neverovatnih popusta za letovanje u Grčkoj 2016

  Ako ste odlučili da Grčka bude vaša destinacija gde ćete provesti leto i nekoliko divnih dana odmora, imamo pravu ponudu za vas....»

  28. 01. 2016. - 0 komentara
 • Tradicionalna žurka pod maskama u Veneciji

  Nova žurka pod maskama u Veneciji je u punom jeku! Na hiljade kostimiranih turista prisustvuje tradicionalnom Karnevalu koji je otvoren u subotu i trajaće do 9. februara!...»

  28. 01. 2016. - 0 komentara
 • The Great Wall - najveća građevina na svetu

  Od stepa srednje Azije pa sve do Žutog mora, ukupnom dužinom od 8.851 kilometara, proteže se Kineski zid - najveći odbrambeni objekat na svetu. Ova impozantna građevina danas je najveća turistička atrakcija Kine, a turisti iz celog sveta rangiraju upravo Kineski zid kao najinteresantniju turističku destinaciju za posetiti! Da li ste i Vi među njima?...»

  27. 01. 2016. - 2 komentara
 • Pariz - simbol romantike

  Ne postoji nijedan drugi evropski grad u koji je “zaljubljeno” toliko ljudi kao u Pariz! Simbol elegancije i stila, grad umetnosti i mode, Pariz je mesto dešavanja bajke u kojoj ulogu princeze želi da igra svaka devojka....»

  26. 01. 2016. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019