Pregled vesti za Januar:


 • Deset stvari koje niste znali o Diznilendu

  U američkom Diznilendu LCD televizori prerušeni su u magična ogledala, svaki dan bude nađeno 200 naočara za sunce, a ceo kompleks zauzima površinu veliku kao San Francisko. Volt Dizni je imao velike planove za svoje odmaralište sa omiljenim likovima. Nažalost, umro je nekoliko godina pre nego što se otvorio njegov futuristički dečiji grad 1971. u Oregonu na Floridi....»

  31. 01. 2013. - 10 komentara
 • Užurbani život na ulicama Egipta

  U zemlji gde je sve na prodaju i gde se rađaju pravi majstori za trgovinu, ulična trgovina cveta već od ranog jutra pa do do kasno u noć. Trgovci su potpuno izvešteni u privlačenju mušterija, imaju odlično poznavanje engleskog jezika na kojem bi im pozavideli i pojedini Evropljani. Srećni su ako im dnevna zarada bude nekoliko dolara, u nadi da ih inspekcija neće skloniti, jer na ulici borave nelegalno. ...»

  30. 01. 2013. - 12 komentara
 • Čarobni Briž - belgijski grad kanala, kulture i čokolade

  Samo dva do tri dana dovoljni su da vas osvoji šarm ljupkog Briža. Najbolje očuvani i najlepši srednjovekovni evropski grad često bije glas da je nešto malo više od istorijskog tematskog parka....»

  28. 01. 2013. - 8 komentara
 • Pet stvari koje ne treba propustiti u Amsterdamu

  Amsterdam je bez sumnje jedan od najneobičnijih gradova Evrope. S jedne strane, on je metropola bluda i raskalašnosti, a s druge strane - romantike i mira. Grad različitosti i grad tolerancije nudi vam bezbroj mogućnosti za zabavu, odmor i provod, a mi vam predstavljamo pet koje nikako ne treba da propustite kad posećujete holandsku metropolu. ...»

  26. 01. 2013. - 9 komentara
 • Šest stvari koje morate da uradite u Barseloni

  Barselona, prestonica Katalonije, jedna je od najživljih destinacija u Evropi i savršeno mesto da pobegnete od zime. A evo i šest stvari koje ne smete da propustite ako se već nađete tamo......»

  25. 01. 2013. - 7 komentara
 • Drugi deo: Gde "pobeći" svakog meseca u 2013.

  Reporteri britanskog “Dejli mejla” predstavili su svoju listu Top 12 dedestinacija koje treba obići u 2013. godini. Oni su napravili preporuku za svaki mesec posebno, a radi se o inspirativnim destinacijama za od januara do decembra - od indijskog šarenog festivala Holi, preko uzbuđenja u proleće u Njujorku, do kasnog letovanja u Grčkoj u septembru. Predstavljamo Vam destinacije za drugu polovinu godine....»

  24. 01. 2013. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019