Pregled vesti za Januar:


 • Mesta idealna za odmor u aprilu

  Dočekajte proleće van kuće i svog rodnog grada, obiđite popularne svetske destinacije! Izbor je veliki, ponuda je mnogo, ali vaše slatke muke skratiće sajt SuperOdmor.rs i 101 holidays.co.uk. Bilo da volite evropska mesta ili mesta nekog drugog kontinenta, temperatura prijatnih aprilskih dana "ide vam na ruku" ukoliko želite da se upoznate sa njihovom kulturom, tradicijom, istorijom ili arhitekturom....»

  30. 01. 2012. - 4 komentara
 • Raspevane stjuardese slave Dan državnosti Indije

  Praksa da u avionu zateknete raspevane stjuardese sve je češća, te je avio kompanija "Finnair" na taj način čestitala Dan državnosti Indije putnicima koji su leteli do Nju Delhija....»

  28. 01. 2012. - 6 komentara
 • Oblakoderi Njujorka

  Njujork je najveći grad Sjedinjenih Američkih Država, jedan od najvećih gradova sveta, i mesto na kome su prvi put, u kasnom 19. veku, sagrađeni oblakoderi. Ono što fascinira, ostaje u sećanju i ne bledi, jeste izgled Velike jabuke i njena arhitektura. Stambene i poslovne zgrade karakterišu različiti stilovi gradnje: stil drugog francuskog carstva, gotički stil, art deko, internacionalni stil i postmoderna. Ovim stilovima odlikuju se i neke...»

  27. 01. 2012. - 6 komentara
 • Spektakl u Barseloni! Magične fontane na brdu Monžik!

  Zaplešite u ritmu muzike sa Magičnim fontama, prepustite se spektaklu muzike i svetla, popularnoj turističkoj atrakcije Barselone. Ovaj vodeni, svetlosni i muzički šou, ne bi trebalo propustiti ako se nalazite u poseti glavnom gradu autonomne pokrajine Katalonije - Barseloni....»

  26. 01. 2012. - 6 komentara
 • Leškarite na plažama Halkidikija i Skiatosa

  Verovatno kroz prozor svoje sobe u ovim zimskim mesecima gledate u snežne pahulje, koje lagano prekrivaju ulice vašeg grada, ili se divite vrhovima snežnih planina. Ljubitelji skijanja možda se već nalaze na omiljenim ski stazama ili pakuju kofere da krenu put istih. Istina je da je zima i vreme grudvanja, sankanja, pravljenja Sneška Belića, ali skrenite na trenutak misli i razmislite gde biste mogli provesti svoj letnji odmor ove godine. Ako...»

  24. 01. 2012. - 3 komentara
 • U susret danu ljubavi

  Legenda kaže da je car Klaudije I zabranio muškarcima da se žene, jer je smatrao da se oženjeni ili vereni muškarci neće boriti u ratovima koje on vodi, već će ostajati kod kuće sa porodicom. Svi sveštenici su poštovali tu odluku, osim Valentina koji je i dalje držao obrede venčanja. Zbog toga je bačen u tamnicu, a 14. februara 269. godine nove ere odrubili su mu glavu. Ubrzo nakon toga proglašen je za sveca, i od tada se 14.2. u katoličkom...»

  24. 01. 2012. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019