Pregled vesti za Januar:


 • Liban ponovo među najtraženijim turističkim destinacijama

  Liban je prošle godine posetilo gotovo dva miliona turista, a ostvaren je prihod od turizma od sedam milijardi dolara, što je najbolja turistička sezona ikada, saopštilo je danas libansko Ministarstvo turizma....»

  19. 01. 2010. - 0 komentara
 • Strani turoperateri u Srbiji

  Proglašenje pandemije gripa i brojna upozorenja o njegovom širenju doveli su do toga da je jedno vreme iz Srbije malo ko hteo negde da putuje, što je bilo strašno. Međutim, to se promenilo sa ukidanjem viza, pa domaće agencije u odnosu na prethodnu sezonu sada beleže 15 odsto više turista koji žele negde da odu na odmor, kaže Radisav Stanković, direktor YUTA....»

  12. 01. 2010. - 0 komentara
 • Zlatibor ima solidnu posetu, ali nema snega

  Špic zimske turističke sezone na Zlatiboru neuob­ičajeno rano jenjava a razlozi tome su kraj prevremenog školskog raspusta i nedostatak snežnih padavina. S obrziom na takve okolnosti, kažu u Turističkoj organizaciji “Zlatibor”, poseta planini se može oceniti solidnom....»

  12. 01. 2010. - 0 komentara
 • Odmor po starim cenama

  I ove godine Tara je među najposećenijim planinskim centrima u Srbiji, pogotovu za novogodišnje i božićne praznike i školski raspust. Ni nedostatak snega nije bitnije uticao na posećenost ove planine, a hotelijeri i vlasnici privatnih pansiona nisu menjali prošlogodišnje cene, kako smeštaja tako i hrane i pića....»

  12. 01. 2010. - 0 komentara
 • Prijatno sunčanje na snegu

  Samo da bude snega i da zima potraje, jer sve ostalo je spremno za turističku sezonu u Srpskoj koja je zvanično počela pre desetak dana, uveravaju turistički radnici RS. Ljubitelje zimskih čarolija, ukoliko se odluče da zimovanje provedu u RS, dočekaće bogata ponuda, a sedmodnevni boravak na najpoznatijoj planini u BiH – Jahorini koštaće u proseku više od 1.000 KM....»

  12. 01. 2010. - 0 komentara
 • Traženi Kopaonik i Egipat

  Ako je suditi prema iskustvima domaćih turističkih agencija, građani Srbije zimski odmor najradije provode na Kopaoniku i Jahorini. Slede skijališta u Bugarskoj, Austriji, Italiji i Francuskoj, daleke tople destinacije i evropske metropole....»

  12. 01. 2010. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019