Pregled vesti za Februar:


 • 20 zanimljivih činjenica o Finskoj i Fincima

  Većini su jezera i poznati brend mobilnih telefona Nokia, prve asocijacije na Finsku. Ova skandinavska zemlja krije brojne prirodne lepote, odlikuje se jedinstvenom kulturom i brojnim zanimljivostima!...»

  29. 02. 2016. - 3 komentara
 • Rajsko ostrvo Bali

  Legenda kaže da su ostrvo Bali stvorili sami bogovi! Ostrvo rajske prirode odlikuje potpuno jedinstvena kultura, fascinantni hindu hramovi i stil života lokalnog stanovništva drugačiji od svega onog što ste do sada doživeli....»

  26. 02. 2016. - 3 komentara
 • Postojbina Džingis kana, nomada i konja

  Put koji vodi kroz prostrane stepe sa malobrojnim življem, pogled koji zastaje na vrhovima visokih planina i orlovi koji gospodare nepreglednim prostorom - dobro došli u Mongoliju, raj za bajkere, slobodnjake i zaljubljenike u prirodu....»

  25. 02. 2016. - 3 komentara
 • 7 najlepših jezera sveta

  Zbog kristalno čiste vode, fascinantne prirode koja ih okružuje i romantičnog ambijenta, jezera ponekad kriju više čarolije nego mora. Ovo je naš izbor sedam najlepših… ...»

  24. 02. 2016. - 2 komentara
 • Kraljica Mediterana

  Barselona je mediteranska kraljica, grad velikih majstora svojih zanata - čuvenog arhitekte Antonija Gaudija i famoznog majstora sa loptom - Lionela Mesija....»

  23. 02. 2016. - 0 komentara
 • Pokrenite se! Pronašli smo za vas idealna mesta za treking

  Bilo da ste početnik ili iskusni treker, pronašli smo za vas idealne rute na kojima ćete uživati u netaknutoj prirodi, miru i tišini koji će vam omogućiti da bolje spoznate sebe....»

  19. 02. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019