Pregled vesti za Februar:


 • Osmisli slogan i osvoji letovanje u Grčkoj

  Polako se zahuktava letnja groznica i svi već uveliko maštamo gde da ove godine provedemo taj dugo očekivani letnji odmor. Ljubitelji putovanja i oni koji žele da pronađu idealnu destinaciju za ovo leto, mogu to da učine na jednom mestu, tokom Sajma turizma - na štandu “SuperOdmora”. ...»

  27. 02. 2014. - 6 komentara
 • Ove plaže su najčuvanije tajne evropskih nudista

  Amerikanci su suviše stidljivi da bi se brčakli goli, dok su evropske nudističke plaže prenatrpane. Izgleda da su jedino rešenje skrivene plaže na evropskom kontinentu, te stoga svucite pantalone i pravac kupanje....»

  25. 02. 2014. - 6 komentara
 • Ovako izgleda kanadski hotel od leda koji rado posećuju poznate ličnosti

  Hotel de Glace je prvi hotel od leda u Severnoj Americi, a nalazi se u blizini Kvebeka, u Kanadi. Otvoren je 2001. godine, a izgrađen je na obroncima planine Laurentin. Potrebno je oko mesec i po dana da se izgradi jedan ovakav hotel, a još nekoliko dana da očvrsne. Zahvaljujući naporu i vrednom radu brojnih umetnika, u čarima ovog hotela uživaju svi: turisti i svetski poznate ličnosti iz svih krajeva sveta....»

  19. 02. 2014. - 2 komentara
 • Na Baliju postoji samo jedno pravilo - morate da uživate

  Ako postoji raj na zemlji, onda je to Bali. Turizam je glavni izvor prihoda ovog indonežanskog ostrva, pa se teško može zamisliti sve ono što pruža i nudi svojim posetiocima - to treba doživeti....»

  11. 02. 2014. - 20 komentara
 • Češki Krumlov - mesto iz bajke

  U južnom delu Češke Republike, u gornjem toku reke Vltave, smestio se gradić Češki Krumlov. Čim zakoračite na teritoriju ovog bajkovitog gradića, preplaviće vas osećaj opijenosti, i na trenutak zaboravićete gde se nalazite. Mućnite glavom i zapitajte se da niste možda postali junak neke simpatične bajke sa, naravno, srećnim krajem. ...»

  04. 02. 2014. - 9 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019