Pregled vesti za Februar:


 • Naši turisti biraju odmor na Hrvatskom primorju

  Jedno od najatraktivnijih turističkih odredišta, za naše turiste je Hrvatsko primorje. Oni koji već planiraju svoj odmor na moru, već su počeli sa odabirom destinacija, a neki već i sa uplatama. Sudeći po tražnji, ove godine, naši turisti će se u velikom broju odmarati na Hvaru, Krku, Poreču, Pagu i Dubrovniku. ...»

  28. 02. 2013. - 19 komentara
 • Top 10 gradova za noćni provod

  Na osnovu ankete Hotels.com u kojoj je učestvovalo čak 27.000 putnika, 10 naj gradova za noćni provod su Njujork, svakako na prvom mestu, sledi Las Vegas, a u vrhu liste su i evropski gradovi London, Barselona, Berlin, čiji je klub “Berghain” proglašen za najbolji u svetu. Amsterdam se može pohvaliti restoranima na vodi i čuvenim kofi šopovima, a Pariz malim romantičnim barovima....»

  28. 02. 2013. - 7 komentara
 • Najopasnije plaže na svetu

  Kad čujemo reč plaža, odmah pomislimo na sunce, more, zabavu i opuštanje. Međutim, neke od najljepših plaža na svetu znaju itekako biti opasne po život, naročito ako se u sve umešaju morski psi, jake struje, otrovne meduze... Portal "putokosvijeta.hr" napravio je Top 5 najopasnijih plaža. ...»

  27. 02. 2013. - 6 komentara
 • Sve što treba da znate kad idete u Monte Karlo

  Monte Karlo, središte Monaka, još uvek je igralište za bogate i slavne. Jahte su velike i luksuzne kao vile, šampanjac se smatra nacionalnim pićem, pa čak i železnička stanica izgleda kao predvorje nekakvog otmenog dvora. Ako posećujete Monte Karlo, učinite to sa stilom. ...»

  26. 02. 2013. - 14 komentara
 • Romantična Firenca - idealna prolećna destinacija

  Proleće je pravo vreme da obiđete grad snova na reci Arno. Uživaćete u umetnosti, kulturi i gastronomskim specijalitetima, a bićete pošteđeni gužve....»

  23. 02. 2013. - 6 komentara
 • Doživite delić atmosfere sa karnevala u Nici

  Karneval u Nici 129. po redu, počeo je 15. februara i trajaće do 6. marta, sa temom "Kralj pet kontinenata". Čuveni karneval se održava u ovom gradu od 14. veka, a tokom karnevala formiraju se kilometarske kolone izvođača koji doprinose duhu i tradiciji. ...»

  22. 02. 2013. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019