Pregled vesti za Februar:


 • U SAD ima četiri Beograda

  Srpska prestonica nije jedinstvena u svetu po svom imenu, jer u Sjedinjenim Američkim Državama postoje još četiri Beograda, i to u saveznim državama Mejn, Minesota, Nebraska i Montana....»

  28. 02. 2010. - 0 komentara
 • Platite minimalno

  Agencija „Fly Fly travel“ savetuje na koje stvari morate da obratite pažnju prilikom internet kupovine:...»

  23. 02. 2010. - 0 komentara
 • Osmislite svoje putovanje

  Sa velikim izborom usluga koje čine jedan kvalitetan odmor, kao što su hoteli, apartmani, letovi, izleti, transferi, rentakar ili aktivni programi, lako vam možemo pomoći da osmislite najlepši period godine po vašoj želji. „Dertour“ vam takođe nudi veliki izbor izuzetnih programa u svim regijama sveta, koji će sigurno ulepšati vaš boravak na izabranoj destinaciji....»

  23. 02. 2010. - 0 komentara
 • Vikend u Evropi

  Novitet među brojnim proizvodima Kon Tikija je niz polazaka za metropole Evrope pod nazivom „Vikend u Evropi„, što podrazumeva brojne polaske za Amsterdam, Barselonu, Madrid, Pariz, Milano i Berlin u februaru i martu....»

  23. 02. 2010. - 0 komentara
 • Putovanja širom sveta

  U Beogradu će se od 24. do 28. februara održati 32. Međunarodni sajam turizma na kome će učestvovati oko 850 izlagača. Osim što će na jednom mestu saznati kakve sve letnje aranžmane su pripremile domaće i strane turističke agencije, posetioci će moći da za putovanja obezbede popuste do 20 odsto....»

  23. 02. 2010. - 0 komentara
 • Najbolji javni prevoz ima Minhen, a najlošiji Zagreb

  Najbolji javni prevoz u Evropi ima Minhen, sa ocenom veoma dobar, a na začelju lestvice je Zagreb, sa ocenom veoma slab, pokazao je test Međunarodne automobilske federacije (FIA), sproveden u 23 zemlje....»

  20. 02. 2010. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019