Pregled vesti za Decembar:


 • Olimpijska lepotica Jahorina

  Jahorina nudi bezbroj mogućnosti za zabavu! Uživajte u alpskom i noćnom skijanju, skijaškom trčanju, sankanju ili pak u idiličnoj šetnji sa voljenom osobom. Kada dnevna svetla utihnu, ovde je gostima na raspolanju i bogat noćni provod u velikom broju klubova. Bilo da tragate za iskonskim odmorom, odličnim stazama ili zabavom, ova planina Vas neće izneveriti!...»

  30. 12. 2015. - 0 komentara
 • Novogodišnji praznici na planini uz trubače i pršutu

  Prema rečima domaćina u planinskim centrima zapadne Srbije za ove novogodišnje praznike biće veselo! Brojne novine čekaju one koji se upute put Zlatibora, Ivanjice, Sjenice, Zlatara i Tare, a ono čega uvek ima na pretek je nadaleko poznato gostoprimstvo meštana....»

  29. 12. 2015. - 0 komentara
 • Romantičan vikend: Uživajte u kupkama, masažama i ljubavi!

  Želite na kratko da se isključite od svega i pobegnete od dosadne svakodnevnice? Romantičan vikend sa partnerom u nekom od najzanimljivijih evropskih spa centra vratiće vam potrebnu energiju i osmeh na lice. Uživajte u kupkama, masažama i ljubavi!...»

  24. 12. 2015. - 0 komentara
 • Saznajte gde se nalazi Deda Mrazova radionica novogodišnjih ukrasa

  Crvena boja koja se sliva sa prozora, crveni podovi i plafon - dobro došli u grad Deda Mraza - mesto na kom se izrađuju figurice crvenog čovečuljka koje se prodaju širom sveta! Za one koji su verovali da se Deda Mrazova radionica novogodišnjih ukrasa nalazi na Severnom polu, razočaraće podatak da se „božićno selo“ ipak nalazi na jugoistoku Kine, u gradu Jivu....»

  22. 12. 2015. - 0 komentara
 • Izgubljeni grad Inka

  Priča o mladom američkom profesoru istorije Hajramu Bingamu koji je sasvim slučajno u bespućima Perua otkrio jedan izgubljeni grad naroda Inka, zvuči više nego neverovatna, ali trenutak kada ugledate veličanstveni Maču Pikču uverićete se da ponekad i bajka može postati stvarnost!...»

  21. 12. 2015. - 1 komentara
 • Potražite novogodišnju sreću u Beču!

  Poslednjih dana stare godine carski Beč se pretvara u pravu novogodišnju pozornicu! Tada stari deo grada postaje poprište slavlja - na desetine bina sa raznovrsnim muzičkim programom, valcerom, šampanjcem u ponoć i vatrometom iznad Pratera učiniće da u Novu godinu uđete sa stilom!...»

  19. 12. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019