Pregled vesti za Decembar:


 • Obiđite Evropu vozom

  Putovanje vozom je jedan od najboljih načina da se vidi i upozna priroda neke zemlje, dok sedite udobno zavaljeni u sedište. ...»

  31. 12. 2014. - 2 komentara
 • Firentinska Kožarska škola privlači turiste

  Ne samo zbog Đotovih freski, spomenika Dantea, Galilea, Leonarda, Mikelanđela i Makijavelija, već i zbog Kožarske škole, smeštene na istočnoj strani, crkva Santa Kroče iz XIII veka nezaobilazna je tačka turista. Sve više turista i kupaca prilikom boravka u Firenci, obilazi i čuvenu Kožarsku školu, koja izrađuje predmete od kože na tradicionalni način....»

  30. 12. 2014. - 0 komentara
 • Misteriozne ledene palačinke

  Tokom nedavnog talasa hladnog vremena koji je zahvatio Škotsku u blizini reke Di, poznatoj po lososima i po tome što prolazi pored kraljičine letnje rezidencije Balmoral Kasl, zabeležena je čudna pojava leda u obliku palačinki....»

  26. 12. 2014. - 0 komentara
 • Koje destinacije će biti najposećenije u 2015. godini

  Bilo da je reč o globalnim događajima, proslavama godišnjica, ili otkrivanju novih atrakcija, sledeće destinacije biće izuzetno posećene iduće godine....»

  23. 12. 2014. - 0 komentara
 • Koje je napopularnije piće na 10.000 metara

  Kako je pokazala nedavno sprovedena anketa, omiljeno piće putnika u avionu je sok od paradajza. “Od paradajza se čudno osećam”, glasio je jedan odgovor. Utvrđeno je da je sok od paradajza vrlo tražen u avionu, posebno kao sastojak u koktelima. “Kad putujem, obično pijem ‘bladi meri’”, kaže drugi putnik....»

  20. 12. 2014. - 10 komentara
 • UNESCO: fascinirajuća svetska čuda

  Ova fascinirajuća ljudskom rukom sagrađena ili prirodna čuda nalaze se na Uneskovoj listi svetskih čuda. Na listi se nalazi stari centar Agadeza (ili Agadesa), grad u Nigeriji. Njegove ulice izgledaju isto kao što su izgledale u XV veku. Pogledajte šta se još nalazi na unesco-voj listi....»

  19. 12. 2014. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019