Pregled vesti za Decembar:


 • Magija polarne svetlosti

  Tanana svetlost, crvena i zelena, na noćnom nebu u polarnim zonama, na severu se naziva aurora borealis, a kada se javi na Južnom polu aurora australis. Zajednički naziv im je polarna svetlost....»

  31. 12. 2013. - 4 komentara
 • Fontane Lime: lepota zarobljena u kapljici vode

  Kada su 2007. godine vlasti Perua odlučile da ulože “tričavih” 13.000.000 dolara u fontane u prestonici svoje zemlje, pokazali su da su imali izvanredan osećaj za turizam - “Magično vodeno kolo”, jedinstveni vodeni cirkus koji se sastoji od 13 osvetljenih fontana, ubrzo je postao neizostavna atrakcija za sve posetioce Lime. ...»

  28. 12. 2013. - 1 komentara
 • "Đavolji bazen": Adrenalinska avantura u Africi

  Ako želite da iskusite kako je živeti na ivici, “Đavolji bazen” je pravo mesto za vas. Samo klizave podvodne stene dele kupače od 100 metara visoke litice na najvećem svetskom vodopadu....»

  27. 12. 2013. - 0 komentara
 • Pronađite odmor za dušu i čula

  Pri spomenu – odmora, mnogi odmah pomisle na egzotične destinacije i na to kako uživaju na pečanim plažama, ali savršen odmor, gde možete pronaći mir i opuštanje u termalnim vodama i saunama, razgaliti se vrhunskim vinom, skijati i šetati , nije daleko od Srbije, to je grad smešten na reci Dravi – Maribor....»

  24. 12. 2013. - 2 komentara
 • Spremite se za ski destinacije

  Predstojeće zimske dane iskoristite za uživanje na snegu za aktivni odmor. Pripremite se za zimske čarolije, skijanju i sanjkanju u netaknutoj i čistoj prirodi na snegom pokrivenim planinskim vrhovima. Ljubiteji skijanja i zimskih spotova mogu da odaberu neku od ski destinacija u Austriji, za koju se s pravom može reći da je raj za skijanje, Francuska je poznata po dugim ski stazama, a ukoliko se odlučite za neko od popularnih Bugarskih skijališta,...»

  17. 12. 2013. - 0 komentara
 • Popust od 70 posto na cenu ski karata do 15. decembra

  Skijaška sezona na Staroj planini počinje danas, a za sve ljubitelje skijanja radiće gondola i staze 7, 7a i 7b. Trenutno na stazama ovog ski centra ima 25 centimetara utabanog snega, a tokom četiri dana ski openinga važiće popust od 70 posto na cenu ski karata....»

  12. 12. 2013. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019