Pregled vesti za Decembar:


 • Destinacije koje će biti popularne 2013. godine

  Protekle godine ukupno milijarda turista proputovala je globus, uprkos uzdrmanoj svetskoj ekonomiji, što predstavlja rekord u međunarodnom turizmu. Interesantno je da su se pojavila nova interesantna turistička odredišta, kao što je Mjanmar (nekadašnja Burma), ili Šri Lanka. Naravno, i dalje će biti popularne Španija i Portugal, omiljene evropske destinacije. A gde ćete vi da putujete? ...»

  28. 12. 2012. - 3 komentara
 • Počele velike rasprodaje u Beču

  Odmah posle katoličkog Božića u Austriji, a posebno u Beču, počele su velike rasprodaje.Šoping u Beču je za mnoge pravi događaj. Brojni elegantni butici, mondenske robne kuće, i male specijalizovane prodavnice mame na razgledanje i kupovinu. ...»

  28. 12. 2012. - 1 komentara
 • Sidro u srcu Anadolije

  U skladu sa imenom Ankara usidrena u srcu Anadolije, živi život u senci superiornog Istanbula koji je pokupio svu slavu Orijenta. Jer, kad se o Turskoj govori, govori se o Istanbulu. Ne sporeći moć i šarm lepotana na Bosforu, valjalo bi reći kako ni glavni grad Turske nije za potcenjivanje i da se u njemu itekako mogu osetiti drevnost ovdašnjih civilizacija i modernost Republike, moć velike države i njen zavet ocu sekularne Turske Kemalu...»

  27. 12. 2012. - 2 komentara
 • Četiri interesantna svetska buvljaka

  Buvljaci su mesta na kojima uvek može da se nađe sve - od igle do lokomotive i oni uglavnom predstavljaju , dušu svakog grada. Na ovakvim mestima ukrštaju se priče iz svih krajeva sveta i turisti ih posebno obožavaju. Predstavljamo vam četiri vrlo interesantna....»

  26. 12. 2012. - 2 komentara
 • Grad bogate istorije, kulture i umetnosti – Pečuj

  Pored dobro znane prestonice Mađarske, Budimpešte, odlična preporuka za uživanje u spoju duhovnosti, umetnosti, ali i mirisu dobre mađarske kuhinje je Pečuj, grad kulture, bogate, istorije, kulture, tradicije i umetnosti....»

  24. 12. 2012. - 2 komentara
 • Jahorina - jedan od najboljih ski centara

  Jahorina je najlepša planina u Bosni i Hercegovini. Savršena je za odmor, opuštanje, rekreaciju i fantastičan provod. ...»

  24. 12. 2012. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019