Pregled vesti za Decembar:


 • Raskoš carske Rusije

  Iako postoji svega 300 godina, Sankt Peterburg ima bogatu i fascinantnu istoriju, prepunu dramatičnih događaja i velikih istorijskih ličnosti. Na ušću Neve na močvarnom zemljištu, grad je osnovao car Petar Veliki, kao rusku prestonicu i svoj „prozor na zapad“....»

  28. 12. 2010. - 4 komentara
 • Top deset najboljih javnih prevoza u svetu

  Javni prevoz je ključ za uspešno rešenje saobraćaja u velikim gradovima. Individualni prevoz automobilima podrazumeva prateću infrastrukturu (autoputeve, obilaznice, parking mesta itd), saobraćajne gužve, zagađenje vazduha i zagađenje bukom, probleme sa postojećom putnom i uličnom infrastrukturom da primi veće opterećenje sa porastom broja stanovnika itd. Tema javnog prevoza čini okosnicu funkcionalnog grada i zato vam predstavljamo...»

  27. 12. 2010. - 5 komentara
 • Dejana Vučetić osvojila Prag uz pomoć Superodmora

  Pobednica trećeg foto-konkursa zajedničke akcije našeg sajta i dnevnih novina “24 sata” je Dejana Vučetić (39) iz Beograda koja je postavila najbolju novogodišnju fotografiju i tako osvojila putovanje u Prag za dve osobe na doček 2011. ...»

  26. 12. 2010. - 0 komentara
 • Deset najboljih poslastica na svetu

  Svi (dobro, skoro svi) vole slatkiše. Od voćnih pita i pudinga, do slatkiša i kremastih poslastica, najbolji dezerti mogu se naći u svim oblicima i veličinama. I dok pokušavamo da se odupermo zadovoljstvu da obrok završimo nekom poslasticom, kada smo na putovanju takve prilike su iskušenja kojima ne možemo odoleti. Predstavljamo vam deset najukusnijih poslastica širom sveta prema izboru čitalaca sajta stumbleupon.com....»

  23. 12. 2010. - 2 komentara
 • Top 10 destinacija u 2010. za putnike s rancem na leđima

  Svi znamo da su Kankun, Majami i Kabo odlični za prolećne i letnje pauze. Nema ništa loše u tome uživati sa prijateljima na plaži uz tekilu i lepe mladiće i devojke. Ali sada vas pozivamo da kopate malo dublje. Ceo svet prepun je sličnih mesta u kojima jednako možete uživati, a sada je pravo vreme da se uputite na put sa lancem na leđima. Za najbolje plaže, najlepše poglede, najbolja mesta za hranu i piće, umetnost i sve oblasti koje...»

  22. 12. 2010. - 1 komentara
 • Planinski biser Srbije - Kopaonik!

  Približila se polako i nova sezona zimskih odmora, a vi i dalje niste sigurni da li da svoje skijaško ili snoubord umeće pokažete na francuskim, austrijskim, italijanskim ili švajcarskim Alpima, nekoj bližoj planini poput Jahorine, ili skijaških centara u Bugarskoj... Ima i onih kojima je još rano da razmišljaju gde će da skijaju i odlučiće možda tek kad kroz prozor svoje sobe ugledaju prve pahulje, ali svi oni koji se odluče da ostanu...»

  21. 12. 2010. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019