Pregled vesti za Avgust:


 • Pogledajte hotel 155 metara ispod zemlje

  Švedski hotel "Tha Sala Silvermine VIP" može se slobodno nazvati najčudnijim hotelom na svetu, obzirom da se njegove sobe nalaze na 155 metara ispod zemlje....»

  29. 08. 2016. - 0 komentara
 • Provedite jesenji vikend u nekoj od metropola

  Za sve one koji vole da putuju i žele da pobegnu daleko od posla i svakodnevice, još ako uspete da uzmete neki slobodan dan i imate produženi vikend, zaista možete upoznati neka nova, zanimljiva mesta. U ovom periodu aktuelne su evropske metropole, pa pogledajte šta je sve možete da posetite, i to po povoljnim cenama....»

  26. 08. 2016. - 0 komentara
 • Egzotična plaža koja se nalazi na livadi

  Kada nam neko spomene plažu , odmah zamislimo prostrano plavo more. Međutim priroda se postarala da nemorate da budete na moru da biste se kupali u istom. Postoje plaže koje ‘’nemaju’’ more , ali su takođe lepe i prijatne....»

  24. 08. 2016. - 0 komentara
 • Predstavnik lepote Mediterana: Krit

  Ako neko grčko ostrvo treba posetiti bar jednom u životu, onda je to Krit. Obala duga 1.040 km, prijatna sredozemna klima, brojne uvale i rtovi, preko 60 plaža nagrađene Plavom zastavom, tragovi interesantne prošlosti, pećine, jame, ogolele litice i bujne planinske šume, čine da se Krit sa pravom smatra predstavnikom lepote Mediterana....»

  19. 08. 2016. - 2 komentara
 • Top 5 fontana koje oduzimaju dah

  Fontane su prava umetnička dela, popularne atrakcije brojnih gradova širom sveta, ispred kojih veliki broj turista napravi pauzu fotografišući se. Mnoge od njih važe i za simbole gradova, a po nekima je i grad u kojem se nalaze, postao svetski poznat. Predstavljamo vam, po mišljenju sajta journeyetc.com, top 5 fontana koje oduzimaju dah....»

  16. 08. 2016. - 2 komentara
 • Četiri stvari koje ne smete da propustite u Tokiju

  Ako još niste posetili Tokio - grad kao iz naučno fantastičnih filmova, ukoliko imate mogućnosti to treba što pre da uradite. Prve asocijacije na glavni i najveći grad Japana su tačni i brzi vozovi, na stotine hiljada ljudi koji putuju, visoke zgrade, suši, muzeji, noćni život, nove tehnologije svuda oko vas. Pogledajte šta nikako ne smete da propustite ukoliko ste tamo....»

  11. 08. 2016. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019