Pregled vesti za Avgust:


 • Upoznajte Valparaiso, najstariju luku na pacifičkoj obali Južne Amerike

  Valparaiso, drugi po veličini grad u Čileu i njegov najveći kulturni centar, svojom autentičnošću i lepotom oduševljava turiste iz svih krajeva sveta. Njegovom neobičnošću bio je zadivljen i čuveni pesnik, Pablo Neruda, jedan od najpoznatijih nekadašnjih stanovnika Valparaisa. Nobelovac je ovo jedinstveno gradsko naselje nazvao “nevestom okeana”....»

  31. 08. 2015. - 4 komentara
 • Sad možeš da se slikaš - Počinje treće kolo

  Treće kolo foto konkursa startuje danas i traje do 30. avgusta, a nagrada za autora najlepše fotografije je letovanje na Halkidikiju, u mestu Pefkohori za dve osobe od 07.09. do 17.09.2015. godine....»

  24. 08. 2015. - 0 komentara
 • Zemlja fudbala, mora i vina

  Za Portugal se može reći da je zemlja vina, mora i fudbala. Pored toga poznat je po svojoj arhitekturi, piscima, vašarima, narodnim igrama i tradicionalnoj muzici fado. ...»

  20. 08. 2015. - 1 komentara
 • Pogledajte najekstremnije tobogane na svetu

  Dobar provod, skok adrenalina i vrhunsku zabavu spuštanjem niz tobogan, mnogi ne mogu da odole. Ukoliko ste ljubitelj vodenih parkova i spuštanja niz tobogane, pogledajte neke od najekstremnijih na svetu. ...»

  18. 08. 2015. - 0 komentara
 • Počelo drugo kolo foto konkursa

  Ukoliko niste učestvovali u prvom kolu nagradnog foto konkursa “Sad možeš da se slikaš” imate priliku da od danas pošaljete svoje fotografije sa letnjeg odmora i uđete u trku za odmor u Grčkoj za dve osobe koje dodeljuje agencija “Sabra”. ...»

  17. 08. 2015. - 0 komentara
 • Zaustavite dah i pogledajte kako izgledaju najlepše plaže Kube

  Ako ste mislili da je izbor najlepše plaže na Kubi lak zadatak, prevarili ste, jer plaže ove egzotične zemlje važe za jedne od najboljih u svetu! Najbolja zabava na ovom ostrvu Kariba je ispod sunca, na peščanim plažama, koje okružuju koralni grebeni, a čiju vodu zapljuskuje kristalno čista voda okeana. Na Kubi ostoji više od 300 plaža, mi vam predstavljamo top 5 najlepših, po mišljenju sajta allbestbeaches.com....»

  12. 08. 2015. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019