Pregled vesti za Avgust:


 • Đavolja varoš, mesto gde se tokom noći čuju krici

  Spomenik prirode „Đavolja Varoš“, nalazi se na obroncima planine Radan. Ovaj fenomen sa 202 figure pokrivene “kapama” na vrhu, oduvek je bio mističan ljudima, pa su se oko njega isplele razne priče i legende koje se prenose sa kolena na koleno....»

  30. 08. 2013. - 5 komentara
 • 10 najčudnijih svetskih mesta i gradova

  Kineski inženjeri planiraju da izgrade španski Cadakus, u Ksiamen zalivu, imitaciju luke na Kosta Bravi koja je nekada bila dom Salvadora Dalija. U Španiji je podignuta zgrada od 47 spratova, ali je lift ugrađen za samo prvih dvadeset. Svet je pun fantastičnih gluposti, tematskih gradova i nadrealnih mesta za život. Predstavljamo vam neke od njih....»

  27. 08. 2013. - 2 komentara
 • Počelo treće kolo foto konkursa “SuperOdmor”

  Da li izreka “treća - sreća” važi i za vas, proverite tako što ćete učestvovati u trećem kolu foto konkursa “SuperOdmora” i “24sata”, koje će trajati do 4. septembra....»

  26. 08. 2013. - 0 komentara
 • Muzički festivali u septembru

  Ukoliko ste propustili neki od koncerta koji su se održavali u julu i avgustu, evo još jedne prilike da posetite neki od 50 vodećih koncerta koji se održavaju u septembru....»

  24. 08. 2013. - 0 komentara
 • Divčibare – planina za leto i zimu

  Poznato planinsko turističko mesto Divčibare, popularna je destinacija kako zimi tako i leti. Nalazi se u zapadnoj Srbiji, na oko 110 kilometara od Beograda i 38 od Valjeva, u centralnom delu planine Maljen. ...»

  23. 08. 2013. - 0 komentara
 • Uživanje u jesenjem odmoru

  Odmori za mnoge traju od juna do septembra, ali ipak ima i onih koji ne mogu, ili ne podnose letnje vrućine i gužve, pa bi radije na mirniji odmor u oktobru ili novembru. Izbor destinacija je veliki, a ukoliko niste ljubitelj ležanja na plaži, evo nekoliko mesta prema izboru www.theguardian.com....»

  21. 08. 2013. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019