Pregled vesti za Avgust:


 • Najlepše pećine u Srbiji

  U Srbiji je potpuno uređeno i bezbedno za posetioce sedam pećina, a najviše ih ima u jugoistočnom delu zemlje. Samostalan ulaz u neke od njih nije dozvoljen, već morate naći stručnog vodiča, a mi vam predstavljamo četiri najlepše....»

  30. 08. 2012. - 12 komentara
 • Beč dobija kafić sa sedam jezika

  U cilju unapređenja međukulturnih kontakata u glavnom gradu Austrije će krajem septembra u ulici Ajnzidlerplac (Einsiedlerplatz) biti otvoren tzv. „Jezički kafe“....»

  28. 08. 2012. - 6 komentara
 • Najekstremniji hoteli na svetu

  Pored klasičnih, na koje je većina nas navikla, poslednjih godina u ponudi se može naći i veliki broj neobičnih hotela. Zahvaljujući svojim karakteristikama, odmor u nesvakidašnjem prostoru ovih ugodtiteljskih objekata, predstavlja pravu avanturu za njihove posetioce. ...»

  27. 08. 2012. - 1 komentara
 • Najjeftinije destinacije Evrope: Nova avantura za malo novca

  Ukoliko se do sada niste usudili da otputujete u neku prestonicu sveta, jer ste se plašili da to sebi ne možete da priuštite, vreme je da promenite mišljenje. U poznatim svetskim prestonicama poput Beča, i Varšave možete sebi priuštiti luksuz po povoljnim cenama, a Prag vam nudi mnogo besplatnih atrakcija i sećanja za ceo život....»

  25. 08. 2012. - 4 komentara
 • Vila sa sopstvenim akva parkom

  Vila u Nevadi površine 9, 245 kvadratnih metara nalazi se na imanju koji se prostire na 1, 5 haktara i poseduje reku, bazen dubine šest metara i ogroman tobogan. ...»

  23. 08. 2012. - 1 komentara
 • 5 stvari koje treba izbegavati u hotelima

  Svrha teksta objavljenog na sajtu independenttraveler.com nije da se turisti i putnici uplaše, već da se gosti hotela upozore na opasnosti koje u njima vrebaju. Predstavljamo pet stvari koje nikada ne bi trebalo da uradite dok boravite u hotelu u nekoj stranoj zemlji....»

  18. 08. 2012. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019