Pregled vesti za Avgust:


 • Ostrvo Skiatos

  Iznenada ste došli do nešto novca ili ste neplanirano dobili godišnji odmor? Uz to, možete da se spakujete brzo? Sada možete da rezervišete aranžmane prilično jeftino - većina agencija svojim “last minute” ponudama obuhvata letovanja u Grčkoj, ali mogu da se nađu i povoljne varijante za Tursku, Crnu Goru, Italiju... ...»

  29. 08. 2011. - 0 komentara
 • Završeno i drugo kolo foto konkursa

  Još jedno uspešno kolo foto-konkursa koje je naš sajt realizovao je za nama. Na sajt nam je pristiglo mnoštvo zanimljivih fotgrafija a pobedničke fotografije biće proglašene danas....»

  28. 08. 2011. - 1 komentara
 • Grupa "MVP" snimala spot u Neos Marmarasu

  Beogradska grupa “MVP” nedavno je snimila spot za pesmu "Idemo gore" u popularnom grčkom letovalištu Neos Marmaras, a Bane Lalić, frontmen benda kaže da je mesto iako malo, pravi biser Grčke....»

  26. 08. 2011. - 6 komentara
 • Završava se obnova zidina oko Jerusalima

  TEL AVIV - Restauracija pet vekova starih zidina oko Jerusalima, svedoka burne istorije, koji dominiraju arhitekturom starog grada, približava se kraju, nakon pet godina od početka ambicioznog projekta vrednog pet miliona dolara....»

  25. 08. 2011. - 1 komentara
 • Zašto treba da posetite Berlin

  Nijedan grad na svetu ne podseća toliko na Beograd kao Berlin. OK, možda i Barselona, ali Berlinu ćete prepoznati tu energiju grada koji nikada ne spava. On je poznat je po apsolutnom hedonizmu i neverovatnim prizorima. Mi vam otkrivamo zbog čega treba da otputujete u ovaj grad i zašto će vam boravak u njemu zauvek promeniti mišljenje o Nemačkoj....»

  25. 08. 2011. - 36 komentara
 • Prenoćite kod Del Boja i Rodnija

  Ukolikos te bili fan humorističke serija "Mućke" obradovaće vas vest da možete prenoćiti u replici stana dvojice likova iz serije, koji se nalazi u "elitnom" naselju Pekam, i to po ceni od 18 funti....»

  24. 08. 2011. - 8 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019