Pregled vesti za Avgust:


 • Završen foto-konkurs

  Sajt Superodmor.rs u zajedničkoj akciji sa „24 sata“ proglasio je još dva pobednika foto-konkursa. Ovim se akcija završava, ali vas pozivamo da i dalje ostavljate svoje preporuke, savete i utiske na stranicama našeg sajta specijalizovanog za putovanja. Tako ćete pomoći putnicima koji prvi put idu na neku destinaciju ili u hotel. ...»

  31. 08. 2010. - 2 komentara
 • Žurke dan i noć

  Nije poznato po naročitim istorijskim znamenitostima, niti građevinama, ali je zato dovoljno da čujete da se tamo mreste kornjače i da shvatite da se ostrvo Zakintos nalazi u izrazito čistom moru bogatom podvodnim svetom....»

  28. 08. 2010. - 0 komentara
 • Rose, skrovito mesto za sunčanje duše

  Nije baš poželjno biti subjektivan u novinskom tekstu. Međutim, postoje stvari, a naročito mesta i ljudi kod kojih se novinar ne može postaviti samo kao reporter na zadatku, ogrnut pelerinom „službenog posmatrača“. ...»

  27. 08. 2010. - 3 komentara
 • Poznati novi pobednici foto konkursa

  Jelena Đorđević (23), studentkinja pete godine Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, osvojila je prvo mesto treće nedelje foto-konkursa, koji je organizovao naš sajt Superodmor.rs u saradnji sa „24 sata”. Jelena kaže da ju je veoma obradovalo besplatno putovanje na Krf, koje je nagrada za pobedu na konkursu, ali da joj je žao što na put neće moći sa dečkom, koji ima obaveze na svom fakultetu....»

  25. 08. 2010. - 3 komentara
 • Savetujte na našem sajtu one koji idu tamo gde ste vi već bili

  Pozivamo vas da ostavljate svoje utiske, preporuke i savete na stranicama našeg sajta SuperOdmor.rs specijalizovanog za putovanja, kako biste pomogli putnicima koji prvi put idu na neku destinaciju ili u neki hotel - da znaju šta mogu da očekuju ili da vide u tom mestu. Najzanimljiviji i najoriginalniji komentari biće objavljeni u dnevnom listu „24 sata”. ...»

  24. 08. 2010. - 1 komentara
 • Novi ciklus foto-konkursa

  Još dva pobednika ovog foto-konkursa koji je naš sajt superodmor.rs organizovao biće poznata sutra, a vi, koji verujete da vaša fotka zaslužuje nagradno putovanje, možete da pošaljete svoje impresije s puta u vidu slike. Konkurs od danas ulazi u četvrtu sedmicu, a svake nedelje vaši glasovi i stručni žiri biraće dve najbolje fotke, čiji će autori biti nagrađeni letovanjem....»

  23. 08. 2010. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019