Pregled vesti za April:


 • U susret mini odmoru : Upoznajte prirodne lepote naše zemlje

  Prvi Maj ili praznik Rada, svi željno iščekujemo, jer pored dva neradna dana, sledi i prvomajski uranak, koji pored boravka u prirodi, garantuje i dobar provod, druženje, zabavu, uživanje i naravno dobru klopu (uglavnom roštilj)....»

  28. 04. 2017. - 1 komentara
 • Leto na Kipru: Prelepo mediteransko ostrvo na raskršću tri kontinenta

  Ukoliko se još uvek niste odlučili gde ćete provesti ovo leto, onda vam iz sveg srca preporučujemo Kipar - nesvakidašnji biser Sredozemlja....»

  28. 04. 2017. - 7 komentara
 • Mostovi koji ostavljaju bez daha

  Mostovi se vekovima grade kako bi ljudima olakšali dolazak od jednog do drugog mesta, njihov cilj je prelazak preko prirodnih ili veštačkih prepreka. Mogu biti napravljeni od različitih materijala, različite su strukture, a ono što im je zajedničko je da prelazak, ali i pogled na njih, ostavlja bez daha. Predstavljamo vam mostove zbog kojih smo mi ostali bez daha!...»

  27. 04. 2017. - 0 komentara
 • Kviz: Koliko ste snalazljivi?

  Mislite da možete da se snadjete u svakoj situaciji? Rešite ovaj neobičan kviz i saznajte da li je zaista tako.....»

  26. 04. 2017. - 1 komentara
 • Najbolja sportska mesta širom sveta

  Najvatreniji ljubitelji sporta i na putovanjima ne mogu da se odvoje od svoje strasti, pa uvek gledaju da tokom odmora posete i neke sportske manifestacije i obiđu poznate stadione, hale, trkališta, terene... Sportske arene širom sveta su su mesta za uživanje i zabavu, mesta gde nekoliko ljudi simbolizuje nade i snove čitave nacije. Mnoge sportske arene postale su simbol zbog većih dešavanja koja se u njima organizuju, kao što recimo Vimbldon...»

  24. 04. 2017. - 0 komentara
 • Provedite praznik u Pragu, Budimpešti ili u Veneciji

  Svako od nas za vreme praznika voli da putuje i upoznaje gradove o kojima smo čuli razne priče od prijatelja ili videli zanimljive repotaže na TV kanalima. Ovog 1. maja, pošto imamo četiri slobodna dana, bićemo u prilici da sebi priuštimo neko putovanje i obilazak zanimljivih gradova, uz skromni budžet. Ukoliko malo više posvetite vremena traženju zanimljivih destinacija, tu su interesantna putovanja u Prag, Veneciju ili Budimpeštu....»

  20. 04. 2017. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019