Pregled vesti za April:


 • Šest najzanimljivijih pustinja

  Pustinje su najsurovija, ali i jedna od najlepših mesta na planeti. Pogledajte šest najzanimljivijih. ...»

  28. 04. 2016. - 0 komentara
 • Prolećne posete metropolama

  Proleće je idealan period da otputujete i posetite neku metropolu, osunčate se na obali, ili opustošite po koji tržni centar. Ukoliko razmišljate da promenite nesto u svojoj svakodnevici, pakujte kofere i razmotrite naše ideje za intenzivan prolećni odmor....»

  27. 04. 2016. - 1 komentara
 • Magične plaže Azurne obale

  Francuska rivijera poznata i pod nazivom Azurna obala proteže se duž obale Sredozemnog mora i predstavlja jedinstven spoj tradicije i turizma, koji u ovim krajevima datira još iz 18. veka. Više od 300 sunčanih dana godišnje i nebo izrazito plave boje doneli su ovom delu Francuske laskavu titulu najlepše obale na svetu....»

  26. 04. 2016. - 0 komentara
 • Sarajevo, grad koji očarava

  Ako želite osetiti duh Sarajeva, onda je najbolje šetati njegovim ulicama i razgovarati sa prolaznicima. Vozeći se taksijem, kroz neobavezni razgovor sa vozačem, možete doznati mnogo više o istoriji i životu u ovom gradu nego istražujući po knjigama i internetu. Ukoliko vas zanimaju konkretni toponimi, onda su to Baščaršija, Većnica, Narodno pozorište, Zemaljski muzej, Vilsonovo šetalište, Žuta tabija... ...»

  23. 04. 2016. - 1 komentara
 • Šta ne propustiti u Makarskoj

  Ako još razmišljate gde i kako da provedete godišnji odmor, nudimo vam primamljivu destinaciju na moru - Makarsku. Ovaj popularni primorski gradić sa severne strane okružuje planina Biokovo, koja je i zaštićeni park prirode, jer obiluje biljnim i životinjskim vrstama od kojih su 25 endemske. ...»

  21. 04. 2016. - 2 komentara
 • Letujte u blizini metropola

  Ukoliko ste od onih koji ne žele da im ceo odmor prođe u izležavanju na plaži, idealno je da isplanirate svoj odmor u blizini neke od evropskih prestonica, jer ćete tako spojiti i lepo i korisno. Letovališta u blizini Venecije, Barselone i Soluna nude vam odličnu kombinaciju odmora, zabave, dobrog šopinga i razgledanja kulturnih znamenitosti, a na vama je samo da odaberete destinaciju koja vam se naviše dopada.Marija Mijatović...»

  20. 04. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019