Pregled vesti za April:


 • Rajska mesta za vegetarijance

  Ukoliko meso nije hrana koju želite da imate na svom jelovniku, izbor mesta za odmor može biti sužen, posebno ako izgarate od želje da posetite stepe srednje Azije ili unutrašnjost južnoameričkog kontinenta. Ipak, neke se zemlje s pravom nazivaju rajem za vegetarijance....»

  29. 04. 2014. - 1 komentara
 • Egzotična destinacija: Vijetnam

  Vijetnam je azijska zemlja koja obiluje prirodnim bogatstvima: mineralni izvori, drago kamenje, plemeniti metali, obilje zaliha i izvora nafte i gasa. Ovo je zemlja sa bogatom ratnom istorijom, važi za nerazvijenu i siromašnu zemlju, ali pruža turistima jedno od najlepših i najbogatijih doživljaja u životu. ...»

  24. 04. 2014. - 8 komentara
 • Izgubljeni gradovi širom sveta

  Ovi drevni gradovi vredni su pažnje, čak i potpuno napušteni i u ruševinama.... Gledajući u vrhove Anda koji se uzdižu iznad izgubljenog grada Inka i bujne doline koja se prostire ispod, lako je uvideti zbog čega je izabran za jedno od novih sedam svetskih čuda 2007. godine. Kada je u 15. veku nove ere peruanska oblast napuštena, ubrzo nakon invazije španskih konkvistadora na okolna mesta, grad je pao u ruševine sve do 1911. godine kada...»

  22. 04. 2014. - 4 komentara
 • Fascinantna evropska sela

  Stari šarm, kaldrma, ljubazni domaćini, očuvane građevine, interesantna mešavina arhitektonskih stilova, sve to pružaju evropska sela. Razvijali su se postepeno, a ipak su očuvali ono po čemu su poznati – duh prošlosti oseća se na svakom koraku. Uz pomoć sajta travel.yahoo izdvojili smo za vas samo neke od njih....»

  17. 04. 2014. - 2 komentara
 • Provedite Prvi maj i Uskrs u evopskim metropolama

  Prvi maj i Uskrs su praznici kada treba da otputujete i uživate u čarima metropola. Ukoliko razmišljate da promenite nesto u svojoj svakodnevici, pravi izbor je prolećni odmor koji je najlepši pod prvim sunčanim zracima. Evo nekoliko predloga za uskršnje i prvomajsko putovanje , koje vas neće ostaviti ravnodušnim....»

  12. 04. 2014. - 0 komentara
 • Lezbos: smaragdno ostrvo usađeno usred veličanstvenog mora

  Ostrvo Lezbos je treće po veličini u grčkim arhipelazima, ima poseban status u turističkoj ponudi, jer je ukotvljeno na mestu gde se antičke legende prepliću sa spomenicima prohujalih vremena. Turisti preko dana mogu uživati u prirodnim lepotama, uveče u lokalnim tavernama sa ukusnim specijalitetima, diskotekama ili noćnim klubovima, kao i na gradskim trgovima, gde se tokom sezone uvek nešto događa....»

  08. 04. 2014. - 8 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019