Pregled vesti za April:


 • Top pet crnogorskih plaža

  Pogledajte pet najlepših plaža u Crnoj Gori. Vredi ih posetiti i okupati se na njima. Od peskovite i duge 15 kilometara Velike plaže u Ulcinju do plaže Plavi horizonti u Tivtu, crnogorska obala pruža veliki broj lepih i dugih plaža....»

  30. 04. 2013. - 56 komentara
 • Top 25 evropskih zamkova

  Postoji nešto u vezi sa zamkovima što nam uliva strahopoštovanje, a u isto vreme na nežan način nam dodiruje romantičnu stranu koja čuči u svakom od nas. A ako imate želju da posetite neke od najboljih zamkova na svetu, onda bi Evropa trebalo da bude vaš izbor, jer ovaj kontinet ima i više nego što je potrebno za pokazati. Uz pomoć sajta stumbleupon.com izdvojili smo za vas 25 najboljih dvoraca širom Evrope od kojih svaki zaslužuje...»

  29. 04. 2013. - 10 komentara
 • Uživajte u čarima turskog "Sen Tropea" - Bodruma

  Bodrum karakterišu izražajno tirkizno plavo more, uvale, tvrđava koja dominira zalivom, romantična mesta za zaljubljene. Posebna atrakcija koja privlači turiste je bogat noćni provod. ...»

  27. 04. 2013. - 2 komentara
 • Obedska bara - ptičiji Eldorado

  Kažu da je Angelina, majka despota Đurđa Brankovića spas od Turaka našla na skeli koja je prelazila Savu. Skela se nasukala na istočni deo bare i od njenih ostataka je napravljena crkva brvnara. Kasnije je Angelina osnovala ženski manastir Obed po kome je i bara nazvana Obedska bara....»

  26. 04. 2013. - 3 komentara
 • Kulturno - istorijsko nasleđe Meksika

  Meksiko ima bogato kulturno - istorijsko nasleđe, vesele i prijatne ljude, Karipsko more, nestvarne plaže, očaravajući beli pesak, nacionalne parkove, ukusnu i začinjenu kuhinju, savršena pića, dobru muziku....»

  25. 04. 2013. - 0 komentara
 • Pogledajte kako je izgledao verski festival u Indiji

  Pogledajte kako je izgledao verski festival "Ram Navami", u čast hindu boga Rame u Indiji. ...»

  24. 04. 2013. - 6 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019