Pregled vesti za April:


 • Deset stvari koje morate uraditi u Istanbulu

  Istanbul leži na jednoj od oblasti koja je najviše opisivana u istorijskim udžbenicima i jedini je grad koji se prostire na dva kontinenta, spajajući Evropu i Aziju. Ali, ne dozvolite da vas istorija zavara jer je Istanbul ujedno i veoma živahan i moderan grad. Istanbul vam nudi pregršt zadivljujućih pogleda, znamenitosti i aktivnosti u rasponu od istraživanja arhitektonskih i verskih čuda, celonoćnog provoda, do opuštanja uz nargile i...»

  26. 04. 2011. - 12 komentara
 • 10 najluđih vožnji na svetu

  Pogledajte 10 najluđih vožnji na svetu po izboru Milana Vukelića, novinara u „Blicu“....»

  23. 04. 2011. - 2 komentara
 • Sajt za solo putnike

  U svetu je sve više onih koji putuju sami. Zato su se neki pametni ljudi dosetili da "singl" putnicima omoguće da što bezbednije i lagodnije provedu svoje dane odmora....»

  23. 04. 2011. - 0 komentara
 • Danski restoran poneo titulu najboljeg na svetu

  Prema internacionalnoj anketi pod nazivom "S.Pellegrino World's 50 Best Restaurants 2011" u kojoj su učestvovali renomirani gastronomski stručnjaci, restoran "Noma" je drugu godinu zaredom proglašen najboljim....»

  23. 04. 2011. - 4 komentara
 • Moskva simbol autoriteta i moći

  Glavni grad Rusije očarava već na prvi pogled. Sva poznata zdanja su masivna i impresivna, a sa impozantnom arhitekturom i impresivnim fasadama Moskva deluje autoritativno i nadasve moćno. Obasjana zlatnim kupolama sa pravoslavnih svetinja, koje se nalaze na gotovo svakom koraku i savremenim neonskim reklamama, Moskva se razmeće svojom bogatom lepotom....»

  21. 04. 2011. - 34 komentara
 • Maestalni vetar koji miluje plaže

  U romantičnom stenovitom zalivu crnogoroskog primorja posađeno je malo ribarsko mesto Pržno, koje spaja duh starine sa modernim glamurom. Ono se nalazi u srcu Paštrovića, plemena koje je još od najstarijih vremena imalo svoju autonomiju na ovom mestu. Ovo malo seoce locirano je u najlepšem delu Budvanskog zaliva, okruženo paštrovskim brdima....»

  20. 04. 2011. - 5 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019