Pregled vesti za April:


 • Najbolji restoran na svetu u Danskoj

  Na godišnjoj listi britanskog specijalizovanog časopisa "Restoran" za najbolji ugostiteljski objekat na svetu proglašen je danski "Noma", čiji je vlasnik Rene Redžepi. ...»

  27. 04. 2010. - 0 komentara
 • U Dubaiju otvoren hotel koji je dizajnirao Đorđo Armani

  U najvećem svetskom oblakoderu Burdž Halifa u Dubaiju danas je otvoren hotel koji je dizajnirao italijanski modni kreator Đorđo Armani. ...»

  27. 04. 2010. - 0 komentara
 • Kako da avio-kartu platite minimalno

  Problem na koji možete naići prilikom internet kupovine su skriveni troškovi. Ako ne verujete, „Fly Fly Travel” vas poziva da proverite....»

  20. 04. 2010. - 0 komentara
 • Najbrže do svetskih metropola

  Ovog proleća definitivno je mnogo lakše nego prethodnih godina otputovati do mnogih evropskih i svetskih metropola – za malo novca, a avionom. Kako je na domaćem tržištu sve veći broj stranih kompanija, cene su sve povoljnije. Samo u maju moguće je otputovati na nekoliko novih destinacija kao što su Barselona, Madrid, Riga…...»

  20. 04. 2010. - 0 komentara
 • Najbolji grčki hoteli

  Iz bogate ponude „Džoli Travela“, ovoga puta izdvajamo najbolje hotele po preporukama stručnjaka ove agencije i ujedno dobre predloge porodicama sa decom koje planiraju da predstojeći letnji odmor provedu u Grčkoj....»

  20. 04. 2010. - 0 komentara
 • Evropa u maju

  Maj je najlepši mesec za putovanja, a na vama je samo da odlučite kuda da pobegnete na nekoliko dana. Ponuda turističkih agencija je bogata, a cene prilagođene svačijem džepu. Najtraženije destinacije među srpskim turistima su evropski gradovi, među kojima prednjače Beč i Rim, a potom slede Pariz, Berlin i Prag....»

  20. 04. 2010. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019