Superodmor kviz

Izvod iz pravila za učestvovanje u kvizu:


»Ringier Axel Springer« DOO, iz Beograda, organizuje veliki nagradni KVIZ znanja, koji će trajati od 18.02.2016. do 21.02.2016. godine. sa ciljem promocije svog sajta: Superodmor.rs

Kviz se sastoji od pitanja iz opšte kulture, geografije, istorije i mitologije. Da bi neko učestvovao u Kvizu, mora se registrovati na sajtu sa svim svojim podacima: ime i prezime, godina rođenja, prebivalište, kontakt telefon.

Nakon registracije, otvoriće se polje sa deset (10) pitanja, na koja svaki registrovani korisnik odgovara obeležavanjem odgovora po izboru, prekid odgovaranja, automatski će značiti da je učesnik završio test zadat za taj dan.

Učesnik koji test popuni u celosti pritiskom na opciju gotovo, završava odgovaranje i test šalje u bazu.

Učesnici konkurišu za nagradu samo ukoliko svaki dnevni test reše u toku 5 min, račanujaći od momenta odpočinjanja rešavanja. Nakon isteka postavljenog roka, učesnici mogu da nastave sa rešavanjem testa, ali ne mogu konkurisati za nagradu.

Svaki učesnik može rešiti maksimalno 4, a minimalno 1 test, u toku trajanja nagradnog Kviza (4 dana);

Prilikom obračuna rezultata ostvarenih u Kvizu, vrši se sabiranje svih rezultata ostvarenih u rešavanju testova i ukupno vreme provedeno u rešavanju istih;

Učesniku koji je rešio sve testove (4 testa) neće se uzeti u obzir dva najlošija rezultata, odnosno u obračunu ostvarenog rezultata na testu znanja učestvuju rezultati ostvareni na maksimalno 2 testa;

Ukoliko više učesnika ima isti broj bodova, odlučuje brzina rešavanja testova, odnosno učesnik koji je za kraće vreme rešio testove ima prednost;

Pobednici su oni učesnici koji imaju maksimalan broj bodova ostvaren za kraće vreme.

Svaki učesnik Kviza popunjava jedan test dnevno u okviru nagradnog Kviza (četiri dana), učesniku je dopušteno da propusti dva testa odnosno da dva dana ne učestvuje u započetom KOLU Kviza.

Učesnik nema pravo korišćenja društvenih sajtova za učešće u Kvizu.

Svaki učesnik će imati različita pitanja, što je regulisano automatski samim programom.

Na kraju KOLA 21.02.2016. , Komisija za sprovođenja Kviza sačinjava Rang-listu, uzimajući u obzir sledeće kriterijume: tačnost odgovora i brzina rešavanja testa.

Na osnovu utvrđene Rang-liste Komisija će doneti Odluku i proglasiti pobednika, kome će biti dodeljena nagrada. Nagradu je obezbedio, kroz poslovnu saradnju, SPONZOR Kviza, turistička agencija Robinson, i ista podrazumeva: Spa vikend u hotelu Aqua Star Danube **** u Kladovu.

U Kvizu mogu učestvovati svi punoletni građani Republike Srbije, koji su se registrovali na sajtu: SuperOdmor.rs.

U Kvizu ne mogu učestvovati zaposleni kod priređivača i njegovih pridruženih i zavisnih privrednih društava, kao i članovi njihovih užih porodica. Utvrđeno pravilo se adekvatno primenjuje i na Sponzora.

Nagrađeni u Kvizu može svoju nagradu preuzeti u sedištu Društva, Beograd, Žorža Klemensoa 19 (ulaz iz Dunavske) u periodu 10-16h, sa dokazom o primljenom obaveštenju.

Ime nagrađenog korisnika biće objavljeno na sajtu: SuperOdmor.rs.