Paso Tonale

Kratak opis - Paso Tonale

Ovo je jedan od italijanskih najviših centara. Tonale se nalazi na mestu koje povezuje regije Trentino i Lombardiju. Sa kompaktnim sistemom žičara, zagarntovanim snegom, mnogo sunčanih sati, Tonale ispunjava očekivanje većine skijaša.
 

Skijaška sezona ovde traje od jeseni do kasnog proleća. Njegova nadomsrka visina omogućava sneg tokom cele sezone, ali arhitektonski nije mnogo privlačan sa nekim ružnim blokovima, iako su modernije zgrade atraktivne. Tonale je odličan izbor zbog količine snega, pristupačnosti staza koje su veoma blizu smeštajnih objekata i relativno kompaktnog centra, ali ako ste u potrazi za udobnim, romantičnim ski selom, onda možda i nije toliko idealan.

 

Paso Tonale idealan je za porodičan odmor, ali i za one željne provoda. Postoji niz barova, noćnih klubova i pristupačnih i fino opremljenih restorana, a za prave sportiste postoji i niz drugih sportskih objekata. Ni kupoholičari nisu zapostavljeni pa ćete u ovom mestu lako pronaći i razne prodavnice koje će zadovoljiti vaš ukus. Uz mogućnost da se napravi ski izlet do nekog od susednih ski centara, ova destinacija svakako predstavlja pravi izbor.

Vaši utisci - Paso Tonale

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.

Putopisi - Paso Tonale

Trenutno nema putopisa... Budite prvi, kreirajte svoj putopis
Pošalji stranu na:


Avio karte