Krf - Provodi

Provodi

Grčke igre foto: irene./flickr.com

 

Najviš velikih noćnih klubova se nalazi na plažama Kavosa, Roda, Ipsosa, Gouvie i Dasie. Posebno je obalski put do Gouvie pun dobrih barova i klubova. U centru Kavosa se nalazi Venue Club. Klub svakog dana ima drugačiji program. Odlični DJ-jevi puštaju muziku svih žanrova.

 

U selu Kavos se nalazi bar po imenu 42. ulica. Muzika je odlična, a cene pića niske. Barmeni su često malo zagrejani, što stvara odličnu atmosferu koja posetioce mami da postignu isto raspoloženje. Klub Edem je nezaobilazan za ljubitelje klabinga. Ima ludu zabavu i najbolje koktele. U selu Sveto Gordije na istočnoj obali nalazi se klub Stagousta. Prirodne lepote doprinse osećaju da ste na izuzetnom mestu. Usluga u klubu je vrlo ljubazna, te su i gosti druželjubivi.

 

Provod na brodu foto: keithusc/flickr.com

 

Na severnoj obali Krfa u Akaraviju se nalazi Sonic Bar. Ima odlične koktele i vrlo prijatan enterijer. U Sidariju, takođe na severu Krfa, nalazi se Palazzo Bar. On je najpoznatiji u gradu. Enterijer odaje letnju atmosferu sa nameštajem od bambuda. Imaju ogroman izor koktela i piva.

 

U Akaraviju se nalazi odličan bar i restoran Fuego. Leži baš pored mora, ima uslugu na nivou, a glavni adut mu je jedinstveni pogled na plažu koju je posebno u vreme zalaska sunca nešto što se ne sme propustiti. U Akaraviju se nalazi vrlo prijatan bar i restoran Lemon Garden. Ima divnu baštu i tradicionalnu atmosferu.

 

Veče na obali uz dobro jelo foto: Jan Holden/flickr.com

Na istoku Krfa, u Ipsosu se nalazi Temple Bar koji nudi različite atmosphere, te uvek nešto novo i interesantno. Osoblje je izuzetno ljubazno i druželjubivo, a služi se i domaća hrana. Ovaj bar ima vrlo dobru reputaciju među strancima. Na plaži Ipsosa se nalazi bar The Old Tree koji je pun stanaca koji se stalno vraćaju na isto mesto. Tu je i interesantno uređena prodavnica.

 

U centru Dasie, takođe na istočnoj obali, nalazi se Great Shakes Bar. On je ujedno bar u kojem se skuplja lokalno stanovništvo i odličan restoran koji privlači i strance. Bar ima veliki izbor stanih pića. Osoblje je ljubazno i vidno se trudi da se svaki gost oseća dobro i provede na najbolji mogući način.

 

Na severoistoku Krfa u Kasiopiju se nalazi Angelos Bar. Poznat je po odličnoj i domaćoj atmosferi i tzv. Pop Kviz večerima kada se pušta muzika iz šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina. Imaju veliki TV na kojem se gleda sport, vesti ili zabava.

 

Ludo grčko veče foto: keithusc/flickr.com

 

U gradu Krfu se nalazi bar, restoran i kafe Stablus. Nalazi se pored tvrđave. Ima ambijentalnu muziku, opuštenu atmosferu, dobro društvo, odličnu hranu i jedinstven pogled u noć. Na plaži Kalami nalazi se Kalami Beach. To je taverna i bar koju drži jedna porodica još od 1980.godine. Služe se dobra pića i domaća kuhinja.

 

Za ljubitelje đuskanja idealno mesto je bar Lumber Jacks u Ipsosu. Ovde se uz fantastične koktele i druga vrlo kvalitetna pića pleše do jutra. Osoblje, društvo i dekor čine da se posetioci osećaju kao das u u nekom drugom svetu koji im prosto ne da da ga napuste dok ne padnu s nogu od dobre zabave.

 

U Ipsosu je jedan od najpopularnijih klubova i barova B52. Ovde se svakog dana organizuju različite zanimacije, od letnjih plesova do tehno rejv žurki. Organizuju se i tematske večeri sa muzikom od šezdesetih do osamdesetih.
 

Pošalji stranu na:


Avio karte