Foto konkurs

smiljana_dimitrijevic
Poslato: 27.08.2012 u 15:33 | Pregleda: 9367 | Komentara : 7

Drgarski skok :))

drgarski skok :))
824

Zemlja: Crna Gora
Mesto: Čanj

Canj 2011

Poslednji komentari
stanislav
stanislav
Četvrtak, 08. 08. 2013. 01:32h
Deneb nisi u pravu. Ovde pobjedjuje slika koja ima najvise glasova a ne najbolja. To su jasna pravila. Cilj vlasnika sajta je posjecenost, a ne izbor za najbolju NG fotku! Ako ti to nije jasno,a nemas jak lobi niko te ne tera da ucestvujes...istina,obeshrabruje umjernike,ali ne i pametne koji znaju u sta ulaze!
deneb
Utorak, 04. 09. 2012. 22:35h
neregistrovan korisnik
Kao učesnik konkursa, veoma sam razočaran izborom fotografija sa najvećim brojem glasova.Kriterijum je nejasan, bitno je očigledno samo to da imaš puno prijatelja koje mobilišeš da glasaju za tebe, pa onda nekoliko fotki sa najviše glasova udju u uži izbor, a onda žiri, ako i postoji može da bira samo izmedju njih.Ovakvih fotki kao ova bilo je unazad nekoliko godina bar 50 tak, ako se ne varam, i ova zaiste ne zaslužuje neku posebnu pažnju. Mislim da način izbora najboljih treba promeniti, jer svaki naredni izbor sproveden na način kao ovog puta , zaista ne zaslužuje da velika većina učesnika konkursa sledeći put uopšte uzme učešća.Isti je slučaj sa ostalim fotografijama koje su sakupile najviše glasova. Menjajte kriterijume izbora najboljih , ako želite da konkurs bude iole ozbiljan, inače će učestvovanje u njemu postati besmisleno. Osim ako Vam kvalitet nije na prvom mestu, a onda je to nešto drugo, ali onda to i kažite da se ne gubi vreme.
z
Ponedeljak, 03. 09. 2012. 16:26h
neregistrovan korisnik
Posebnost i umetnost su prilicno subjektivni i siroki pojmovi. Tako da komentar nije bas na mestu. I ovde se ne radi o umetnosti vec o prijateljskom odmoru, moru i zabavi.
kriss
Nedelja, 02. 09. 2012. 22:45h
neregistrovan korisnik
Da,ali je zato veoma specificna po svom sadrzaju..Veoma drustvena i zabavna..Nekad su posebne stvari bolje od nekih uobicajenih ,,umetnickih slika,,. :)