first minute - SAD

Kratak opis - SAD

Sjedinjene Američke Države, nastale deklaracijom 13 britanskih kolonija davne 1776. godine, ne prestaju da privlače pažnju obiljem i raznolikošću svojih turističkih atrakcija. To što su simbol moćnog i savremenog sveta, samo je jedno od brojnih lica ove države. Prerije, pustinje i divljine u nekim od njenih država, a potpuno evropska arhitektura nekih gradova, čine savršen spoj koji posetilac postepeno otkriva, suočavajući se pritom sa nepredvidljim i uzbudljivim detaljima.


SAD su zemlja mogućnosti: legendarni Holivud i obožavani Njujork, Vol Strit, Brodvej, venčanja u Las Vegasu, džez i Nju Orleans, Holivud, fast fud, put u svemir, Silicijumska dolina i Majkrosoft, američki predsednici i Bela kuća u Vašingtonu, cveće u kosi i San Francisko, Florida, plaže u Majamiju i ružičasti flamigosi... Na drugoj strani je američki Zapad, kao potpuna suprotnost napred navedenim zvučnim imenima gradova koje je stvorio čovek, sa lepotom i bogatstvom čuda prirode kao što su Veliki kanjon, Stenovite planine, Aljaska, reka Misisipi... Izbliza treba upoznati ovu državu, najpoznatiji svetski brend!
 

Vaši utisci - SAD

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.

Putopisi - SAD

Njujork: 3 mesta o kojima svi pričaju
elevate, 28. 02. 2017. - Komentara 0
Ovo je grad u kojem se govori 800 jezika. Mesto na kojem se otvaraju najbolji restorani, izložbe o kojima priča ceo svet, klubovi u kojima možete da đuskate sa svetskim selebritijima... Njujork je mašina za novine. Godišnje ga poseti oko 45 miliona turista, a vi ga upoznajte iz najboljeg ugla.
Magicni New York
pedja_srb, 02. 04. 2012. - Komentara 4
Kada kazete New York, pomislite Manhattan. Ne brinite, niste jedini. Ovaj magicni grad je najnaseljeniji u Sjedinjenim Drzavama, I jedan je od nezaobilaznih destinacija na Americkoj istocnoj obali. Smatra se centrom biznisa, trgovine, umetnosti, mode, obrazovanja i tehnologije. New York se definitivno nalazi na vrhu spiska turistickih desitnacija svih turista sirom sveta i san je mnogih koji zele da osete “Americki san”.
Pošalji stranu na:


Avio karte