first minute - Polihrono - Izleti

Izleti

Panorama foto: Colin Payne/flickr.com

 

"Halkidiki brdski biciklizam" nudi biciklističke ture po starim stazama i asfaltnim cestama u Halkidikiju, a možete da posetite i tradicionalna sela u planinskim i obalnim područjima.

 

"Scuba diving course" program je osmišljen za početnike starije od 10 godina, koji žele da probaju jedinstvenu avanturu ronjenja u samo 2 sata. Obuka uključuje kratki uvod u teoriju, posle čega se prelazi na praksu. "Kiteboard": dva sata teorije, četiri sata prakse. Naučite skakanje i trikove sa svojim kajtbordom.

 

Ljubiteljima putovanja je na raspolaganju "Kasandra tura". Zaustavljaju se u selu Afitos, u kojem su atraktivne građevine od kamena i drveta, a turneja se nastavlja do sela Kasandria, gde se odvija dan kupovine.

 

Preporučujemo i razgledanje Soluna, drugog po veličini grada u Grčkoj. Nije daleko ni Atina, čaroban grad sa najslavnijom istorijom u svetu.

 

Oni koji dnevni provod ne vide prvenstveno u izležavanju na plaži, već u avanturi, mogli bi da se upute na turu po okolnim mestima. Na raspolaganju su prelepo poluostrvo Sitonija i planina Atos sa svojom izuzetnom prirodom produhovljenom brojnim manastirima.

 

Pored Polihrona se nalazi jezero koje je prirodni rezervat testudinata kornjača. Pored divne prirode, ovo mesto ima i puno divljih životinja.
 

Pošalji stranu na:


Avio karte