Asterios

Pošalji stranu na:


Informacije

Udaljenost od centra: u centru
Udaljenost od plaže: 10 m

Opis

Lokacija: Vila Asterios se nalazi u centru Leptokarije i od pleščane plaže je udaljena svega 10 metara.

 

Sadržaj: Klimatizovano: Da, uz doplatu na licu mesta. Nije dozvoljeno korišćenje klima uređaja kada niste u studiju/apartmanu, kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana. Internet: Da, Wi-Fi, besplatno. Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije). Parking: Da, pored vile, do popunjenosti.

 

Smeštaj: Smeštaj je u studijima, sa TV-om i klima uređajima, u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Čista posteljina na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni peškirima ni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.

1/2+1 STUDIO: 1 francuski i 1 standardan ležaj (francuski je dimenzija 140x190, a standardni 90x190 cm), klima uređaj, TV, kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posudje i escajg za 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom, balkon ili terasa. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 3.

Poslednji utisci

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.

Karakteristike

Parking Wi Fi klima uređaj