Adria (ex Plaza)

Pošalji stranu na:


Legenda
 • SK - Samo Krevet
 • NA - Najam
 • ND - Noćenje sa doručkom
 • PP - Polupansion
 • P - Pun pansion
 • AI - Sve uključeno
 • UAI - Ultra sve uključeno
 • I - Izlet
Prevoz
 • Avionom
 • Autobusom
 • Sopstveni
 • Brodom

Informacije

Udaljenost od centra: u centru

Opis

Lokacija: Hotel Adria (ex Plaza) je smešten u srcu Budve okružen sa obiljem restorana, prodavnica i kafea u neposrednoj blizini.

 

Sadržaj: Restoran, terasa bar, fitness centar sa najmodernijim spravama za vežbanje, spa centar koji uključuje masaže, tretmane tela i lica, parno kupatilo i saune. Wi Fi internet je besplatan u celom hotelu. Parking se dodatno plaća na licu mesta.

 

Smeštaj: Sa elegantnim i modernim enterijerom, sobe imaju sav luksuz. Sopstveni privatni balkon pruža lep pogled na Jadransko more i crnogorske planine.

SUPERIOR SOBE (23-28 m2): Prostrana terasa od 8 m2; Pogled na more ili planine; Prostor za sedenje sa radnim stolom; Walk-in tuš kabina; Klima sa ličnim kontrolama; Plasma hdtv; Lični sef; Mini bar

DE LUXE SOBE (30-35 m2): Velika terasa od 10m2 sa; Pogled na more ili planine; Prostor za sedenje; Radni sto; Walk-in tuš kabina; Klima sa ličnim kontrolama; Plasma hdtv; Lični sef; Mini bar
JUNIOR APARTMANI (40-46 m2): Junior apartmani nude sav stil kao i ostale sobe i udobnost sa dodatkom luksuza i prostora. Sa elegantnim i modernim enterijerom, otvorenog tipa, velikim sofama, foteljama, četiri dvoseda, Junior Apartmani su idealni za opuštanje ili zabavu tokom boravka u Budvi. Prostorna terasa od 13m2; Pogled na more ili planine; Prostor za sedenje; Radni sto; Proširiv sto za ručavanje za četiri osobe; Velika sofa sa stolom za kafu; Walk-in tuš kabina; Klima sa ličnim kontrolama; Plasma hdtv; Lični sef; Mini bar

SUPERIOR APARTMAN (36 m2): Superior apartmani su idealni za goste koji traže luksuz van svoje kuće, gde mogu da se zabavljaju a da zadrže privatnost. Sa impresivnom privatnom terasom od 40 metara kvadratnih, odvojenim sedenjem unutra i dnevnim boravkom sa radnim stolom, velikom komfornom sofom kao i pratećim foteljama, i sto za ručavanje za četvoro, ovi apartmani odišu komforom, luksuzom i povrh svega privatnošću. Spavaća soba poseduje zvučnu izolaciju. Prostrana terasa sa pogledam na more ili planine od 40m²; Prostor za sedenje; Odvojena spavaća i dnevna soba; Radni sto; Proširiv sto za ručavanje za četiri osobe; Velika sofa sa stolom za kafu; Ensuite kupatilo sa walk-in tušem; Klima sa ličnim kontrolama; Plasma hdtv; Lični sef; Mini bar.

DELUXE APARTMAN (60-77 m2): Deluks apartman prikazuje pravi smisao Mediteranskog luksuza. Sa uglađenim i prostranim enerijerom širi se na 70 metara kvadratnih. Ovi svetli apartmani takođe imaju i veliku privatnu terasu, odvojeni deo unutra sa radnim stolom, velikom sofom sa pratećim foteljama i sto za ručavanje za četvoro. Spavaća soba poseduje zvučnu izolaciju. Prostorna terasa od 21m2 sa pogledom na more ili planine; Ensuite kupatilo sa walk-in tušem; Odvojena spavaća i dnevna soba; Odvojeni toalet za goste; Prostor za sedenje sa radnim stolom; Proširiv sto za ručavanje za četiri osobe; Velika sofa sa stolom za kafu; Walk-in garderober; Klima sa ličnim kontrolama; Plasma hdtv; Lični sef; Mini bar.

Poslednji utisci

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.

Karakteristike

Restoran sauna Parno kupatilo Masaža Parking terasa fitnes centar Wi Fi spa centar