BiH

Kratak opis - BiH

Bosna i Hercegovina se na severu, zapadu i jugu graniči sa Hrvatskom, na jugoistoku sa Crnom Gorom, a sa Srbijom na istoku, dok kod Neuma s dužinom obale od 21,2 km izlazi na Jadransko more. Glavni grad Bosne i Hercegovine je Sarajevo. Bosna i Hercegovina se sastoji od dva entiteta: Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine i posebnog distrikta Brčko. Prema proceni Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine od 30. juna 2007. godine broj stanovnika je 3.842.942. Jahorina u RS i Bjelašnica u Federaciji BiH su poznati zimski turistički centri već duže od dve decenije, od vremena održavanja Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu.

Vaši utisci - BiH

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.

Putopisi - BiH

Srbija, gde vreme staje, a priroda govori
hepismajli, 14. 08. 2014. - Komentara 1
Znate ono doba godine kada dođe period odmora, a onda, gle paradoksa, svi počnu da se stresiraju i da paniče? Jedni nemaju novca, drugi imaju da uče za neke avguste i septembre, treći bi da kreče, renoviraju i šta god... Pozdravlja vas leto! Ja nekako spadam u onu drugu grupu letnjih paničara sa još nekim dodacima, ali ne mari, ipak sam se izborila sa tim demonima i uzela put pod noge.
Oaza nadomak Beograda
serzica, 21. 01. 2011. - Komentara 17
Na samo par kilometara od Bijeljine prema graničnom prelazu ''Pavlovića ćuprija'' nalazi se ''Etno selo Stanišić'' u narodu poznatije pod imenom ''Konoba''...''Konoba Stanišić''...selo koje to zaista i jeste... Ima sve odlike jednog starog sela...odlična turistička destinacija ukoliko vas put nanese u ovaj kraj Republike Srpske! Poseduje odličan restoran sa izvanrednom kuhinjom i ljubaznim osobljem, bungalove, crkvu, veštačko jezerce i veštačko brdo... Non-stop se nešto dograđuje i baš me zanima kakav će biti konačni izgled tog sela... Etno selo Stanišić je svakako nešto čime se Bijeljina može ponositi.
Pošalji stranu na:


Avio karte