Uslovi korišćenja

Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela SuperOdmor.rs portala i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem SuperOdmor.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

 

Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe

Firma “Ringier d.o.o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja SuperOdmor.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje SuperOdmor.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

SuperOdmor.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja saradnika, partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

SuperOdmor.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje SuperOdmor.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i SuperOdmor.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup SuperOdmor.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

SuperOdmor.rspolaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava SuperOdmor.rsportala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (SuperOdmor.rs, saradnici, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je SuperOdmor.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na spoljne stranice

SuperOdmor.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. SuperOdmor.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Spoljni saradnici

SuperOdmor.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

SuperOdmor.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

SuperOdmor.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke SuperOdmor.rskoristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

SuperOdmor.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila SuperOdmor.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.