specijalna ponuda - Beograd - Zabava

Zabava

Beograd - grad koji nikada ne spava

 

Beograd je grad koji nikada ne spava! Svakog dana u nedelji, u Beogradu možete uživati na nekom od splavova, u nekom od klubova, diskoteka... Beograđani su uvek raspoloženi za zabavu, dobar provod i igru do ranih jutarnjih sati. Turisti sa svih krajeva sveta, koji se svakog dana mogu videti na ulicama Beograda, slažu se u tome da Beograd ima najbolji noćni život u Evropi. Beograd će zadovoljiti i najistančanije ukuse svojih posetilaca, nudeći im raznu vrstu muzike, počevši od trubača, preko ciganske muzike, turbo-folka, pa sve do zvuke regea, tehno muzike, hevi metala... S obzirom na to da se Beograd može pohvaliti velikim brojem kafića, barova, klubova, pabova, diskoteka, mi ćemo vam navesti samo neke od njih.

 

Skadarlija - boemska četvrt

 

Zagrevanje za noćni provod možete započeti u nekom od kafića, koji se u Beogradu nalaze na svakom koraku. Neki od njih su: Aristocrat, Ataše, Ban – Bar, Bašta, Biblioteka, Caffe Stretto, Cvetni Trg (Cvetić), Domino, Downtown, Firma, Greenet, Harizma, Ili ili, Insomnia, Jazz Caffe, Kameleon, Kruz, Le Petit Bar, Maska, Monument, Optimist, Plaisir, Peti element, Rakia Bar, Savana, The Black Turtle Pub, Voodoo...

 

Zaštitni znak Beograda, što se tiče noćnog života, sigurno su splavovi. Locirani su na Savi i Dunavu i obećavaju dobar provod do zore. Neki od splavova koje možete posetiti u Beogradu su:


- Splav Amsterdam koji se nalazi na Zemunskom keju, a muzika koja se ovde može čuti razlikuje se iz dana u dan. Uglavnom su to zvuci rnb muzike, popa, a često se ovde održavaju i žive svirke. Na ovom splavu preko dana možete uživati u ukusnoj hrani, jer je njegova „uloga“ preko dana uloga restorana, ali i kafića sa otvorenom baštom. Broj telefona ovog splava je 011-3194971.


 

Posetite neki od brojnih splavova na Adi

 

- Hua Hua splav je pun pogodak za ljubitelje narodne muzike. Ono što bi trebalo znati kada je u pitanju ovaj splav, jeste to da je on relativno mali, ali vrlo posećen, pa ako želite da ga posetite, morate imati rezervaciju. Splav se nalazi na obali Save, na Adi Ciganliji. Rezervaciju za ovaj splav možete izvršiti na broj 063-239373.


- Kultni splav koji se nalazi na Savi, između ušća i Brankovog mosta, je Lukas. Na ovom splavu, takođe, možete uživati u zvucima narodne muzike, ali može se čuti i haos muzika, rnb, fanki, tehno. Ovaj splav ima svoj parking, VIP separe, ali ukoliko želite ovde da provedete svoju noć, morate imati rezervaciju. Svoje mesto na Lukasu, možete rezervisati na broj 011-3119499.


- Splav Cruise nalazi se na Novom Beogradu, kod bloka 70, a osim što do ovog splava možete doći kolima ili gradskim prevozom Beograda, možete koristiti i neki od brodića koji će vas prevesti preko Save sa Ade Ciganlije. Na ovom splavu morate probati koktele, jer su vrhunskog kvaliteta, ali su cene ovde nešto više od proseka. Kontakt telefon ovog splava je 011-2157510.


 

Sve je spremno za dobar provod

 

Na raspolaganju su vam još i splavovi: Acapulco, Ambis, Blaywatch, Monza, Bibis, Fashion cafe, Knjaz, Sound, Freestyler, Plastic Jam...

 

Niste ljubitelj splavova, ne volite provod „na vodi“ - ne brinite, Beograd obiluje i brojnim klubovima koji, takođe, obećavaju nazaboravan provod do ranih jutarnjih sati:


- Reputaciju „najbolji klub Beograda" sa ponosom nosi Anderground. Anderground se nalazi ispod parka Kalemegdan i otvoren je cele godine za sve zainteresovane. Takođe, ovaj klub često je domaćin i svetski poznatim dj-evima. Broj na koji možete dobiti sve informacije u vezi sa ovim klubom je 011-3282524.


- Još jedan klub koji se nalazi na Kalemegdanu je Barutana. Ono što treba da znate kada je u pitanju Barutana, jeste to da je ovaj klub otvoren samo za vreme letnje sezone, ali i pored toga što je otvoren samo tih nekoliko meseci u godini, imao je tu čast da ugosti svetski poznate dj-eve i bendove: Cold Cut, Dino Psaras, Gilles Petereson... Broj telefona ovog kluba je 011-3220127.


 

U Beogradu provod traje do ranih jutarnjih sati

 

- Plastic je mesto koje se nalazi u centru grada i jedan je od najpoznatijih klubova u Beogradu, a zimi i jedan od najpopularnijih. Ovo je pravi izbor za one koji vole tehno ili rave zvuk i dobar je izbor za provod do jutra. U sklopu ovog kluba, na gornjem nivou, nalazi se klub Mint, međutim, u ovaj klub možete ući samo ukoliko se nalazite na spisku pozvanih. Svoje mesto u klubu Plastik možete rezervisati na broj 011- 3245437.


- Bitef Art Caffe svoje mesto pronašao je u staroj evangelističkoj crkvi i svako veče ovde možete uživati u muzici uživo, u rok, soul ili fank zvucima. Petkom i subotom za sve nostalgičare izvodi se muzika 80-ih i 90-ih. Broj telefona ovog kluba je 011-3220608.


Tu su još i klubovi: Cvijeta, Idiot, Tramvaj, Fili, The Three Carrots Irish Pub...


 

Pošalji stranu na:


Avio karte