Prag

Pošalji stranu na:


Legenda
 • SK - Samo Krevet
 • NA - Najam
 • ND - Noćenje sa doručkom
 • PP - Polupansion
 • P - Pun pansion
 • AI - Sve uključeno
 • UAI - Ultra sve uključeno
 • I - Izlet
Prevoz
 • Avionom
 • Autobusom
 • Sopstveni
 • Brodom

Opis

Smeštaj u nekom od navedenih hotel u Pragu

 

HOTEL FORTUNA CITY 3*, Prag
Lokacija: Udaljen je 15 minuta vožnje tramvajem od centra Praga. 

Smeštaj: Sve sobe hotela Fortuna City imaju sopstveno kupatilo i TV sa satelitskim kanalima.


HOTEL FORTUNA WEST 3*, Prag
Lokacija: Nalazi se u zapadnom predgrađu Praga, na 200 metara od tramvajske stanice koja vodi do centra grada za oko 20 minuta.

Smeštaj: Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, satelitsku TV i radni sto.

BEST WESTERN AMEDIA PRAHA 3*, Prag
Lokacija: Hotel Best Western Amedia Praha smešten je u praškoj četvrti Hodov, na 500 metara od tržnog centra Centrum Chodov i na 20 minuta vožnje metroom od Starog grada.

Smeštaj: Sve sobe sadrže SAT TV, telefon i kupatilo sa tušem.

 

HOTEL JUNO 3*, Prag
Lokacija: Hotel Juno je smešten u Pragu, na 800 metara od najbliže stanice metroa od koje posle 5 stanica možete stići do Trga Sv. Vaclava i Narodnog muzeja. Staromjetske namjesti sa Astronomskim satom udaljene su 7 stanica metroom.

Smeštaj: Sve sobe poseduju SAT TV I Sopstvena kupatila sa tušem.

 

HOTEL INTUR 3*, Prag

Lokacija: Hotel Inturprag se nalazi na mirnoj lokaciji u Pragu. Udaljen je samo 270 metara od Arene O2 i 200 metara od stanice metroa Češkomoravska, odakle se za samo 10 minuta vožnje stiže do centra grada.

Smeštaj: Sve sobe poseduju radni sto, grejanje, sopstvena kupatila sa tušem.

 

HOTEL TOP 4*, Prag

Lokacija: Od hotela do centra grada se može stići autobuskom linijom 115, a zatim metro linijom C (oko 20min vožnje autobusom i metroom).

Sadržaj: Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem ili kadom, fen, TV, telefon, mini bar.

 

Kratak opis programa:

Razgledanje Praga: Hradčani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka, bazilika Sv. Đorđa, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, novi i stari kraljev dvorac, crkva od Tina, Loreto, Mala strana, Zlatna ulica, Karlov most, i Vaclavski i Starogradski trg
Fakultativni odlazak u Karlove Vari, najpoznatije evropsko banjsko lečilište i jedan od lepših srednjoevropskih gradova Češke. Razgledanje grada: Karlovih Vari, termalnih izvora, ruske crkve...

Fakultativni odlazak u Drezden (Firenca na Elbi), nemački grad, poznat po kulturno - istorijskim spomenicima iz srednjeg veka.

Detaljnije pogledati na strani program puta


Prag – evropska metropola kulture. Glavni grad Češke, „zlatni grad“ ili „grad stotinu tornjeva“ predstavlja magični grad mostova, katedrala, zlatnih tornjeva i crkvenih kupola, leži na reci Vltavi. Poseduje najočuvanije srednjevekovno gradsko jezgro u Evropi, kao i sve atribute jednog od najmodernijih evropskih gradova.

Poslednji utisci


5
У Прагу смо супруг и ја били у јуну и могу рећи све најбоље за овај аранжман преко агенције Travelland.Водич је био заиста љуба...