• Evropske destinacije i zimovanje u Crnoj Gori

  Evropske destinacije i zimovanje u Crnoj Gori

  NOVI SAD - Šestodnevni aražman u Pragu od 69 evra, pet dana u Veneciji 69, a doček Nove godine u Toskani 119 evra, samo su deo aražmana koji su ponuđeni na ovogodišnjem Sajmu turizma koji je juče otvoren na Novosadskom sajmu. ...»

  08. 10. 2015. - 0 komentara
 • Baršunasti miris lisnatog testa i ukus kuvanog piva probudiće vaša čula u “Parizu severa”

  Baršunasti miris lisnatog testa i ukus kuvanog piva probudiće vaša čula u “Parizu severa”

  Male ulice popločane kaldrmom i kuće stare i više od osam vekova krase glavni grad Letonije. Smeštena na nekadašnjem putu nemačkih trgovaca i krstaša koji su intenzivno u ovaj grad počeli da dolaze krajem XII veka Riga pleni bajkovitošću. Kroz grad protiče reka Daugava, koja će vas svojom lepotom ostaviti bez teksta. Ukoliko se pešaka uputite preko čuvenog Kamenog mosta u ovom gradu, koji je ujedno i jedini tramvajski most u prestonici...»

  06. 10. 2015. - 0 komentara
 • Sad možeš da se slikaš - Počinje treće kolo

  Sad možeš da se slikaš - Počinje treće kolo

  Treće kolo foto konkursa startuje danas i traje do 30. avgusta, a nagrada za autora najlepše fotografije je letovanje na Halkidikiju, u mestu Pefkohori za dve osobe od 07.09. do 17.09.2015. godine....»

  24. 08. 2015. - 1 komentara
 • Pogledajte najekstremnije tobogane na svetu

  Pogledajte najekstremnije tobogane na svetu

  Dobar provod, skok adrenalina i vrhunsku zabavu spuštanjem niz tobogan, mnogi ne mogu da odole. Ukoliko ste ljubitelj vodenih parkova i spuštanja niz tobogane, pogledajte neke od najekstremnijih na svetu. ...»

  18. 08. 2015. - 0 komentara
 • Počelo drugo kolo foto konkursa

  Počelo drugo kolo foto konkursa

  Ukoliko niste učestvovali u prvom kolu nagradnog foto konkursa “Sad možeš da se slikaš” imate priliku da od danas pošaljete svoje fotografije sa letnjeg odmora i uđete u trku za odmor u Grčkoj za dve osobe koje dodeljuje agencija “Sabra”. ...»

  17. 08. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2016