• Lošinjska uvala Čikat – luksuzni dragulj hrvatskog ostrva vitalnosti

  Lošinjska uvala Čikat – luksuzni dragulj hrvatskog ostrva vitalnosti

  Hrvatsko ostrvo Lošinj, omiljeno je odredište brojnih stranih turista koji na ovo ostrvo dolaze pre svega u potrazi za revitalizacijom uma i tela. Podjednako na Lošinj dolaze da uživaju i u ekskluzivnoj ponudi uvale Čikat koja se ističe po svojoj vrhunskoj usluzi na nivou 5* a koji gostima pruža odmor iz snova. ...»

  29. 05. 2017. - 3 komentara
 • Egipat - idealno rešenje za godišnji odmor

  Egipat - idealno rešenje za godišnji odmor

  Ukoliko se još dvoumite gde bi proveli godišnji odmor, idealno rešenje je Egipat, koji je drugačiji od svih trenutnih destinacija za predstojeći letnji period. Ovu afričku zemlju izdvaja Crveno more, odnosno najlepše more na svetu zbog neverovatne flore i faune, ali i bogatog podvodnog sveta, okruženu peščanim plažama sa puno palmi....»

  26. 05. 2017. - 0 komentara
 • Morske prestonice zabave i romantike

  Morske prestonice zabave i romantike

  Jedno je veliko i puno kontrasta, a drugo je malo, romantično i mirno – Ibica i Formentera, dva prelepa i veoma različita ostrva u Sredozemnom moru....»

  05. 05. 2017. - 0 komentara
 • Alanja i Antalija: Biseri Turske i čitavog Sredozemlja

  Alanja i Antalija: Biseri Turske i čitavog Sredozemlja

  Turska je ove godine spremnija nego ikada za novu turističku sezonu. Najpoznatiji i najposećeniji deo ove države, Antalijski region, sa nestrpljenjem očekuje sve svoje posetioce, a njegovi nadaleko čuveni turistički centri, gradovi Alanja i Antalija, očekuju porast broja gostiju ove sezone....»

  03. 05. 2017. - 1 komentara
 • Mostovi koji ostavljaju bez daha

  Mostovi koji ostavljaju bez daha

  Mostovi se vekovima grade kako bi ljudima olakšali dolazak od jednog do drugog mesta, njihov cilj je prelazak preko prirodnih ili veštačkih prepreka. Mogu biti napravljeni od različitih materijala, različite su strukture, a ono što im je zajedničko je da prelazak, ali i pogled na njih, ostavlja bez daha. Predstavljamo vam mostove zbog kojih smo mi ostali bez daha!...»

  27. 04. 2017. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute