• Fascinantna evropska sela

  Fascinantna evropska sela

  Stari šarm, kaldrma, ljubazni domaćini, očuvane građevine, interesantna mešavina arhitektonskih stilova, sve to pružaju evropska sela. Razvijali su se postepeno, a ipak su očuvali ono po čemu su poznati – duh prošlosti oseća se na svakom koraku. Uz pomoć sajta travel.yahoo izdvojili smo za vas samo neke od njih....»

  17. 04. 2014. - 0 komentara
 • 12 najlepših mostova u Evropi

  12 najlepših mostova u Evropi

  Iako je glavna svrha mostova da se što lakše stigne od tačke A do tačke B, oni takođe predstavljaju neverovatna arhitektonska dostignuća, kao i verodostojne istorijske dokaze koji opstaju vekovima. Na predstojećem spisku ćete pronaći mostove svih veličina i oblika. Neki su novi i dizajnirani tako da postanu moderna svetska čuda, dok su drugi skoro pa drevni i njihovo postojanje delom se ogleda u važnosti koje predstavljaju za mesta u kojima...»

  20. 03. 2014. - 17 komentara
 • Pobedio slogan: “Leto, zima, SuperOdmor sve ima!”

  Pobedio slogan: “Leto, zima, SuperOdmor sve ima!”

  Jedan slogan i pomalo sreće bilo je dovoljno da Igor Živanović (23) osvoji letovanje u Lutri, u okviru nagradne akcije portala “SuperOdmor”. On osmislio slogan: “Leto, zima, SuperOdmor sve ima!” koji mu je doneo letovanje u Grčkoj....»

  05. 03. 2014. - 0 komentara
 • Osmisli slogan i osvoji letovanje u Grčkoj

  Osmisli slogan i osvoji letovanje u Grčkoj

  Polako se zahuktava letnja groznica i svi već uveliko maštamo gde da ove godine provedemo taj dugo očekivani letnji odmor. Ljubitelji putovanja i oni koji žele da pronađu idealnu destinaciju za ovo leto, mogu to da učine na jednom mestu, tokom Sajma turizma - na štandu “SuperOdmora”. ...»

  27. 02. 2014. - 6 komentara
 • Na Baliju postoji samo jedno pravilo - morate da uživate

  Na Baliju postoji samo jedno pravilo - morate da uživate

  Ako postoji raj na zemlji, onda je to Bali. Turizam je glavni izvor prihoda ovog indonežanskog ostrva, pa se teško može zamisliti sve ono što pruža i nudi svojim posetiocima - to treba doživeti....»

  11. 02. 2014. - 20 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude