• Najpopularnije turističke atrakcije Italije

  Najpopularnije turističke atrakcije Italije

  U Italiji se nalazi veliki broj spomenika koji su upisani na UNESCO-v spisak svetske baštine, a koji poput njenih nadaleko poznatih gradova (Rim, Firenca, Venecija), privlače veliki broj turista. Pored brojnih veličanstvenih kulturno-istorijskih spomenika, Italija ima i predivnu obalu, jedinstvena planinska jezera i planine. Zbog svega ovoga, Italiju godišnje poseti preko 40 miliona turista, a sajt touropia.com izdvojio je 10 najpopularnijih atrakcija...»

  01. 09. 2014. - 6 komentara
 • Danas počelo treće kolo foto konkursa

   Danas počelo treće kolo foto konkursa

  Još uvek imate šansu da se priključite “trci” za izbor najlepše fotografije sa letovanja i osvojite, preko foto konkusra “SuperOdmora” letovanje u Lutri za dve osobe koje dodeljuje agencija “Sabra”.Put do besplatnog letovanje nije bio nikad lakši, pošaljite nam vaše najbolje letnje fotografije, pozovite prijatelje u pomoć i pakujte kofere za još jedno nezaboravno letovanje....»

  28. 08. 2014. - 0 komentara
 • Zemlja poezije i vulkana: Nikaragva

  Zemlja poezije i vulkana: Nikaragva

  „Ako je domovina mala, snovi o njoj su veliki“, tako je o svojoj zemlji govorio Ruben Dario, najveći latino-američki pesnik. Nikaragva je zemlja aktivnih vulkana, zemlja revolucije i poezije. Poezija je za narod Nikaragve u teškim momentima bila beg od stvarnosti i utočište od nevolja. U poeziji oni su nalazili spas....»

  28. 08. 2014. - 3 komentara
 • Deset mesta mitova i legendi

  Deset mesta mitova i legendi

  Komercijalnim letovima danas možete stići bilo gde. Možete videti sve muzeje i galerije, sportske centre i divnu arhitekturu, ali retko kada je prizor bolji od mašte. Ovo su mesta koja su mahom uništena ljudskom glupošću, ratovanjem i vremenom, ali i dalje čuvaju tu iskru koja pokreće maštanje. Ovakva mesta od nas prave pisce i pripovedače, pravo gradivo za priču pred spavanje....»

  22. 08. 2014. - 0 komentara
 • Danas počelo drugo kolo foto konkursa

  Danas počelo drugo kolo foto konkursa

  Ukoliko niste učestvovali u prvom kolu nagradnog foto konkursa “SuperOdmora” imate priliku da od danas pošaljete svoje fotografije sa letnjeg odmora i uđete u trku za odmor u Lutri za dve osobe koje dodeljuje agencija “Sabra”. ...»

  17. 08. 2014. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2015