• Mesta koja morate posetiti u Njujorku

  Mesta koja morate posetiti u Njujorku

  Ukoliko se uputite u najveći grad u Sjedinjenim Američkim Dražavama, ponećete iz njega fantastične uspomene, ali samo ukoliko znate gde ste se uputili. Na portalu "Travelandleisure.com" pronašli smo sledeću listu sa mestima koja biste trebalo da posetite kada odete u Njujork....»

  24. 06. 2016. - 0 komentara
 • Najpopularnije turističke atrakcije Španije

  Najpopularnije turističke atrakcije Španije

  Španija važi za jednu od najlepših zemalja Evrope, koju godišnje poseti preko 50 miliona turista. Burna istorija i preplitanje različitih kultura na njenoj teritoriji, ostavili su za sobom brojne antičke spomenike, srednjovekovne hramove i palate, građevine iz rimskog perioda. Predstavljamo vam deset najpopularnijih turističkih atrakcija Španije koje je pripremio sajt touropia.com....»

  22. 06. 2016. - 1 komentara
 • Lošinjska uvala Čikat – bezvremenski luksuz spojen s prirodom

  Lošinjska uvala Čikat – bezvremenski luksuz spojen s prirodom

  Na ostrvu Lošinj u Hrvatskoj, koje je zbog svoje prijatne mediteranske klime i lekovitih uticaja proglašeno za klimatsko lečilište, nalazi se uvala Čikat, idealno mesto za potpunu revitalizaciju duha i tela. Reč je o uvali sa premium ponudom koja predstavlja idealnu sinergiju prirode, izuzetnog luksuza i najvišeg standarda usluge....»

  07. 06. 2016. - 1 komentara
 • Hit destinacije za ovo leto

  Hit destinacije za ovo leto

  Ukoliko želite da letujete na lepim, uređenim plažama, da se kupate u kristalno čistom moru predstavljamo vam hit destinacije koje treba da posetite ovog leta. ...»

  02. 06. 2016. - 0 komentara
 • Grandiozni kanjon Kolorado

  Grandiozni kanjon Kolorado

  Neverovatni prirodni fenomen, grandiozni kanjon Kolorado, nalazi se u SAD-u, tačnije u severozapadnoj Arizoni. Ova neverovatna formacija nastala je usled erozije, vulkanskih erupcija, naslage lave i proticanjem, istoimene, reke Kolorado. Kanjon Kolorado nije ni najveći, ni najdublji u svetu, ali godišnje ga poseti preko pet miliona ljudi!...»

  21. 05. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute