• Lepote ostrva Brača

  Lepote ostrva Brača

  Ukoliko priželjkujete odmor iz snova na moru, idealno rešenje za vas je ostrvo Brač. Važi za jedno od najlepših ostrva na Jadranskom moru i nalazi se u Dalmaciji. Obiluje predivnim plažama, kristalno čistim morem, neobičnim uvalama, ali i netaknutom prirodom. Gastronomijom dominira sveža riba, morski plodovi, ali i jagnjetina, kvalitetno vino i devičansko maslinovo ulje. ...»

  27. 04. 2015. - 0 komentara
 • Pet najotkačenijih destinacija

  Pet najotkačenijih destinacija

  Svi oni koji bi hteli da budu napredni turista (avant-turista) traže nešto više od običnog odmora. Pogledajte ovih pet destinacija.....»

  25. 04. 2015. - 0 komentara
 • Tajna soba na vrhu Ajfelove kule

  Tajna soba na vrhu Ajfelove kule

  Nakon izgradnje čudesne kule 1889. godine, njen tvorac Gistav Ajfel odlučio je da sebe časti malim stanom na vrhu svoje građevine. Potpuno u kontrastu sa čeličnom strukturom, njegovo tajno boravište bilo je uređeno u “jednostavnom stilu kakav vole naučnici”, kako je napisao Anri Žirar u svojoj knjizi o tornju, 1891. godine. ...»

  24. 04. 2015. - 0 komentara
 • Vožnja taksijem : kako to izgleda širom sveta

  Vožnja taksijem : kako to izgleda širom sveta

  Iako većina uopšte i ne razmišlja o tome kako funkcionišu taksi službe, i iako većini ne predstavlja problem da zaustave taksi i odvezu se na željenu adresu, sledeći saveti i podaci vam možda mogu biti korisni:...»

  23. 04. 2015. - 0 komentara
 • Putovanja za one koji žele nešto drugačije

  Putovanja za one koji žele nešto drugačije

  Današnji turisti traže što bliži dodir sa lokalnim ljudima, žele upoznati drugu kulturu i uroniti u drugačiji način života. ...»

  22. 04. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga