• Opušteni na odmoru : Kako da sprečite pojavu „plivačkog uha“?

  Opušteni na odmoru : Kako da sprečite pojavu „plivačkog uha“?

  Kada dođe vreme dugo očekivanog godišnjeg odmora, većina nas je nestrpljiva da spakuje kofere i što pre krene na put odabrane destinacije. Ne postoji ništa što može da zameni uživanje sa našim najdražima u nekom ambijentu, blizu mora, jezera, reke, bazena, a daleko od posla i svakodnevnih stresova kojima smo izloženi tokom cele godine. ...»

  17. 08. 2017. - 0 komentara
 • I Pančevo je veće od njih: 5 najmanjih država na svetu

  I Pančevo je veće od njih: 5 najmanjih država na svetu

  Na svetu postoji 195 suverenih država, a neke od njih su toliko male da je prestonica Srbije, Beograd, u odnosu na njih gigant i po površini i po broju stanovnika....»

  15. 08. 2017. - 3 komentara
 • RENATO HENC: U Dunavu žive somovi veliki kao Fića!

  RENATO HENC: U Dunavu žive somovi veliki kao Fića!

  Renato Henc je rođen istog dana, sata i minuta kao čuveni Čarli Čaplin. Da ga je karijera odvela u glumačke vode, danas ne bi bio jedan od najtraženijih pevača u Srbiji i ne bi mogao da se pohvali ’’Beskonačnom srećom’’, kako se zove album koji je objavio za PGP RTS....»

  11. 08. 2017. - 1 komentara
 • Želite na more? Imamo lepo iznenađenje za vas

  Želite na more? Imamo lepo iznenađenje za vas

  Kao što mnogi već znaju, u toku je foto konkurs na našem portalu. Prvo kolo foto konkursa završeno je juče, a danas u toku dana čeka nas proglašenje pobednika....»

  11. 08. 2017. - 1 komentara
 • POŽURITE: Kompleks „Porto Carras“ SA 35% POPUSTA!

  POŽURITE: Kompleks „Porto Carras“ SA 35% POPUSTA!

  Hoteli „Porto Carras Sithonia“ ili „Porto Carras Meliton“ jedino su u agenciji „Travelland“ raspoloživi u pojedinim terminima za koji je odavno zaustavljena prodaja u drugim agencijama. Turistička agencija „Travelland“ ima ekskluzivnu prodaju za hotelski kompleks „Porto Carras Grand Resort“....»

  07. 08. 2017. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute