• Baltimor: Da li biste posetili muzej flipera?

  Baltimor: Da li biste posetili muzej flipera?

  Nekoliko desetina godina nakon što je spavao ispod flipera u svom stanu, Dejvid Silverman je odlučio da otvori muzej u Americi koji je posvećen ovoj igri koji potiče iz 18. veka....»

  04. 09. 2017. - 1 komentara
 • KOSTA BRAVA – Biser Mediterana!

  KOSTA BRAVA – Biser Mediterana!

  Severno od Barselone, nalazi se najpoznatije i najposećenije špansko letovalište, koje godinama privlači hiljade turista iz celog sveta – Kosta Brava. Tzv. ''plaža zlatnog trougla'' se prostire dužinom od 40 kilometara, a najpopularnije letovalište u ovoj oblasti je Ljoret de Mar, koje posećuju turisti svih generacija......»

  01. 09. 2017. - 0 komentara
 • Peruanski put u nebo

  Peruanski put u nebo

  Na najvišem delu istočnih Anda u Peruu, na visini od 2350 metara nadmorske visine, nalazi se sveti grad Inka, Maču Pikču. Ovaj drevni grad je 2007. godine proglašen za jedno od novih sedam svetskih čuda, a nalazi se i pod zaštitom UNESKO-a....»

  29. 08. 2017. - 0 komentara
 • Proglašeni pobednici nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“

  Proglašeni pobednici nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“

  Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“ koje očekuju jedno putovanje u Milano za dvoje, tri putovanja u Firencu za dvoje, deset spa vikenda za dvoje u jednom od tri hotela u Srbiji po izboru, kao i deset poklon vaučera u vrednosti od 18.000 dinara za kupovinu kofera u radnjama „Carpisa“....»

  28. 08. 2017. - 0 komentara
 • VUKAŠIN MARKOVIĆ Irie FM: Voleo bih da odem u tropske krajeve!

  VUKAŠIN MARKOVIĆ Irie FM: Voleo bih da odem u tropske krajeve!

  Prva ljubav mu je grafički dizajn, uloga u ''Porodičnom blagu'' mu je bila usputna stanica, a najveća ljubav u kojoj uživa je muzika. Kompozitor, tekstopisac, trombonista, zaljubljenik u stripove i puteve...i frontmen benda Irie FM – Vukašin Marković....»

  25. 08. 2017. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2018