• Prag iz prve ruke i razlozi zbog kojih ću mu se ponovo vratiti

  Prag iz prve ruke i razlozi zbog kojih ću mu se ponovo vratiti

  Kada sam konačno uplatio putovanje o kojem sam celog života maštao, mojoj sreći nije bilo kraja. Sada, posle tog putovanja, mogu reći da sam zadovoljniji nego što sam ikada i mogao da pretpostavim....»

  14. 03. 2017. - 1 komentara
 • Lako do Italije

  Lako do Italije

  Nikada nećete pogrešiti ako za svoj odmor izaberete Italiju - bilo da želite da skijate na proplancima Alpa, kupate se u Jadranskom, Jonskom ili Sredozemnom moru ili obilazite najatraktivnije gradove poput Večnog Rima, Venecije, Đenove ili Firence, od kojih je svaki poslastica za sebe. Italija važi za jednu od najposećenijih turističkih destinacija gde godišnje dolaze milioni turista da uživaju u njenoj bogatoj istoriji, spektakularnoj kulturi...»

  13. 03. 2017. - 0 komentara
 • Barovi u Amsterdamu za svačiji ukus

  Barovi u Amsterdamu za svačiji ukus

  Kada jednom upoznate Amsterdam, shvatićete da je koncipiran veoma jednostavno. Gde god da pođete, završićete u nekom od barova pošto ih ima „mali milion”. Ušuškani su u zabačenim ulicama, glavnim trgovima, na vodi, a svaki od njih će vam ponuditi nešto od onoga što vam je potrebno....»

  08. 03. 2017. - 0 komentara
 • Najslađi gradovi na svetu

  Najslađi gradovi na svetu

  Od kako je pronađena, još 1.100 godina pre nove ere, izazvala je veliku pažnju širom sveta. Naručivali su je trgovci, plemstvo, vojskovođe... Verovali su da ima lekovito dejstvo, da leči glavobolju, tera brige i izaziva sreću. Nazivali su je “crnim zlatom” i prelazili okeane da dođu do nje. Danas je takođe izvor uživanja, a jedna kockica dovoljna je da pokaže pažnju i izmami osmeh. Da, reč je o čokoladi - omiljenoj poslastici širom...»

  03. 03. 2017. - 4 komentara
 • Prirodna čuda u Aziji: Pećine, vodopadi i planine od kojih zastaje dah

  Prirodna čuda u Aziji: Pećine, vodopadi i planine od kojih zastaje dah

  Čuveni neboderi visoki nekoliko stotina metara, napredna tehnologija, zanimljivi i preukusni specijaliteti – sve su to obeležja Azije. Ali, ne bi trebalo zaboraviti ni prirodne lepote ovog kontinenta kojih ima u izobilju, samo treba da ih potražite....»

  02. 03. 2017. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude