• Magične plaže Azurne obale

  Magične plaže Azurne obale

  Francuska rivijera poznata i pod nazivom Azurna obala proteže se duž obale Sredozemnog mora i predstavlja jedinstven spoj tradicije i turizma, koji u ovim krajevima datira još iz 18. veka. Više od 300 sunčanih dana godišnje i nebo izrazito plave boje doneli su ovom delu Francuske laskavu titulu najlepše obale na svetu....»

  26. 04. 2016. - 0 komentara
 • Legenda o gradu od zlata

  Legenda o gradu od zlata

  Legenda kaže da negde duboko u južnoameričkim planinama leži izgubljeni grad - Eldorado. Među brojnim koji su ga tražili najdominantniji su bili Španci, koji nikada nisu pronašli grad Inka za koji legenda kaže da je pun zlata. Da li ovaj grad zaista i postoji?...»

  07. 04. 2016. - 0 komentara
 • Biseri Baltika - Riga, Talin i Vilnjus

  Biseri Baltika - Riga, Talin i Vilnjus

  Čini se da su domaći putnici uglavnom slabo upoznati sa Baltičkim zemljama i da se one često karakterišu kao tmurne, dosadne, ne preterano zanimljive i vredne turističkog putovanja. Ovim tekstom želimo da vas upoznamo sa glavnim gradovima Litvanije, Letonije i Estonije, koji odišu ponosom, kulturom i koji svakako zaslužuju epitet - biseri Baltika....»

  06. 04. 2016. - 1 komentara
 • Upoznajte jedan od najnovijih rezervata prirode u Srbiji - kanjon Jerme

  Upoznajte jedan od najnovijih rezervata prirode u Srbiji - kanjon Jerme

  Jedinstven biljni i životinjski svet, živopisan kanjon i krečnjačke figure nalik onima u Đavoljoj varoši odlika su jednog od najnovijeg specijalnog rezervata prirode u Srbiji - kanjona reke Jerme. ...»

  02. 04. 2016. - 3 komentara
 • Brašov - srce Transilvanije

  Brašov - srce Transilvanije

  Brašov je centar i srce Transilvanije. Ovaj popularni, saksonski, bogati grad je popularna destinacija na svakognevnim turama do obližnjih dvoraca, sela i planina. Istorijski centar Brašova je i dalje okružen srednjovekovnim bedemima, bez popločanih puteva, sa kaldrmom duž uskih uličica, baroknim fasadama i crkavama. Ovde se nalaze odlični kafići na otvorenom, barovi i restorani. ...»

  01. 04. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude