• Grandiozni kanjon Kolorado

  Grandiozni kanjon Kolorado

  Neverovatni prirodni fenomen, grandiozni kanjon Kolorado, nalazi se u SAD-u, tačnije u severozapadnoj Arizoni. Ova neverovatna formacija nastala je usled erozije, vulkanskih erupcija, naslage lave i proticanjem, istoimene, reke Kolorado. Kanjon Kolorado nije ni najveći, ni najdublji u svetu, ali godišnje ga poseti preko pet miliona ljudi!...»

  21. 05. 2016. - 1 komentara
 • Netaknuti grčki biser – Ostrvo Limnos, oaza za idealan odmor

  Netaknuti grčki biser – Ostrvo Limnos, oaza za idealan odmor

  Skriveni zalivi, dugačke peščane obale, kristalno čisto more, tradicionalni proizvodi i izuzetno ljubazni domaćini čine ostrvo Limnos pravim grčkim biserom. Za naše područje, još uvek dovoljno neistražena destinacija, a turistička agencija Inter Holidays se pobrinula da od ovog leta to promeni....»

  19. 05. 2016. - 0 komentara
 • Ostrvo koje najviše privlači mlade turiste

  Ostrvo koje najviše privlači mlade turiste

  Sicilija, najveće ostrvo na Mediteranu, najviše privlači mlade turiste. Pripada Italiji, ali je kao zemlja za sebe sa jedinstvenom tradicijom, drugačijim dijalektom, kuhinjom i neponovljivim ritmom života. ...»

  16. 05. 2016. - 1 komentara
 • Najbolji hoteli u Londonu

  Najbolji hoteli u Londonu

  Pronaći odgovarajući hotel u gradu kao što je London, nije nimalo lako, pogotovo za one koji dolaze prvi put i koji ne poznaju grad. Može se desiti da hotel koji ste odabrali nema restoran, ili da je udaljen od metroa. Dalje: ako ste bili zadovoljni nekim hotelom pre nekoliko godina, možda je u međuvremenu postao ruina....»

  09. 05. 2016. - 0 komentara
 • Destinacija za ljubitelje čokolade

  Destinacija za ljubitelje čokolade

  Muzej čokolade u Kelnu ima jedinstvenu kolekciju koja posetiocima omogućava da uplove u slatko putovanje kroz tri hiljade godina istorije čokolade: od božanskog jela Asteka do modernog industrijskog proizvoda....»

  04. 05. 2016. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute