• Provedite Noć veštica u Drakulinom zamku

  Provedite Noć veštica u Drakulinom zamku

  Najbitniji dan u godini za ljubitelje glavnog junaka romana Brema Stokera sigurno je 31. oktobar. Halloween ili Noć veštica je sekularni praznik koji vuče svoje korene od hrišćanskog praznika Dana svih svetaca i keltskog festivala Samhaina (prvobitno Samuin, što je izvedenica iz Staroirske reči koja znači „kraj leta“). ...»

  27. 09. 2016. - 0 komentara
 • Pogledajte hotel 155 metara ispod zemlje

  Pogledajte hotel 155 metara ispod zemlje

  Švedski hotel "Tha Sala Silvermine VIP" može se slobodno nazvati najčudnijim hotelom na svetu, obzirom da se njegove sobe nalaze na 155 metara ispod zemlje....»

  29. 08. 2016. - 0 komentara
 • Top 5 fontana koje oduzimaju dah

  Top 5 fontana koje oduzimaju dah

  Fontane su prava umetnička dela, popularne atrakcije brojnih gradova širom sveta, ispred kojih veliki broj turista napravi pauzu fotografišući se. Mnoge od njih važe i za simbole gradova, a po nekima je i grad u kojem se nalaze, postao svetski poznat. Predstavljamo vam, po mišljenju sajta journeyetc.com, top 5 fontana koje oduzimaju dah....»

  16. 08. 2016. - 2 komentara
 • Četiri stvari koje ne smete da propustite u Tokiju

  Četiri stvari koje ne smete da propustite u Tokiju

  Ako još niste posetili Tokio - grad kao iz naučno fantastičnih filmova, ukoliko imate mogućnosti to treba što pre da uradite. Prve asocijacije na glavni i najveći grad Japana su tačni i brzi vozovi, na stotine hiljada ljudi koji putuju, visoke zgrade, suši, muzeji, noćni život, nove tehnologije svuda oko vas. Pogledajte šta nikako ne smete da propustite ukoliko ste tamo....»

  11. 08. 2016. - 2 komentara
 • Hotel iz kojeg ne želite da izađete

  Hotel iz kojeg ne želite da izađete

  Svi pamtite vaše najlepše letovanje, a u generalni utisak u velikom procentu ulazi kvalitet hotela u kojem ste odseli. U zavisnosti gde letujete pet zvezdica podrazumeva sasvim različite stvari, u Turskoj to podrazumeva sve moguće pogonosti a u Londonu veoma luksuzan aprtman. Ipak malo koji hotel na svetu može vam pružiti uživanje kao što to može „Sofitel“ na Mauricijusu....»

  04. 08. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2017