• Top 5 vodenih parkova u svetu

  Top 5 vodenih parkova u svetu

  Omiljeno mesto za relaksaciju, zabavu i skok adrenalina, verujemo, svih ljudi širom sveta, jesu vodeni parkovi. Ovo su mesta na kojima deca uživaju, a odrasli se vrate u detinjstvo. Predstavljamo vam top 5 vodenih parkova u svetu, po mišljenju sajta gadgoz.com....»

  30. 06. 2015. - 0 komentara
 • Provedite leto u Srbiji, kako biste je bolje upoznali

  Provedite leto u Srbiji, kako biste je bolje upoznali

  Ukoliko ovog leta niste u mogućnosti da letujete na moru, možete svoj odmor provesti u Srbiji. Spas do tropskih vrućina možete naći na nekoj domaćoj planini ili u banji koja će vas rashladiti. Na taj način odmorićete od gradske vreve makar nakratko. ...»

  26. 06. 2015. - 7 komentara
 • Najjeftiniji evropski gradovi za boravak tokom vikenda

  Najjeftiniji evropski gradovi za boravak tokom vikenda

  Britanski list „Dejli mejl“ istraživao je gde je najjeftinije otići na nekoliko dana na odmor, upoređujući cene po evropskim metropolama. U obzir su uzimani troškovi koje bi napravio prosečan turista, kao što su troškovi ishrane, aerodromskih transfera, ulaznica za muzeje i druge atrakcije, obilasci grada autobuskim turama i cene dva noćenja u hotelu sa tri zvezdice za dvoje....»

  10. 06. 2015. - 0 komentara
 • Ono što niste znali o Pragu

  Ono što niste znali o Pragu

  O Pragu je teško pričati, ako se ovaj “Zlatni grad” ne poseti i onda oseti kultura naroda, običaji, životi Čeha i Čehinja....»

  08. 06. 2015. - 6 komentara
 • Stvari koje osoblje u avionu ne voli da čuje

  Stvari koje osoblje u avionu ne voli da čuje

  Posao stjuardese mnoge devojke vide kao ispunjenje svojih snova zbog mogućnosti da putuju i upoznaju razne ljude. Međutim, ne shvataju da nije uvek lako raditi s ljudima. Po rečima samih zaposlenih, postoji nekoliko stvari koje im putnici govore, a koje im, najblaže rečeno, uopšte ne prijaju....»

  05. 06. 2015. - 11 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute