• Najposećenije atrakcije u 2015. godini, a među njima nije Ajfelov toranj

  Najposećenije atrakcije u 2015. godini, a među njima nije Ajfelov toranj

  Mislite da su Empajr Stejt Bilding, Veliki kanjon i Ajfelov toranj najposećenije turističke atrakcije na svetu? Razmislite još jednom....»

  25. 11. 2015. - 0 komentara
 • Veličanstven grad na dva kontinenta

  Veličanstven grad na dva kontinenta

  Na mestu gde su kulture isprepletane, a ljudi ljubazni, na fascinantnom Bosforu smešten na dva kontinenta nalazi se veličanstveni Istanbul - metropola sa burnom istorijom. Nekada prestonica velikih moćnih carstava, Istanbul je danas moderan grad koji nikog ne ostavlja ravnodušnim....»

  24. 11. 2015. - 0 komentara
 • Putevima Nikole Tesle

  Putevima Nikole Tesle

  Saznajte odakle potiče Teslina ljubav prema golubovima, za kog domaćeg pesnika je lično dizajnirao lampu, i posetite neku do starih hidroelektrana koje su nastale po Nikolinoj zamisli, a od kojih neke i dan danas rade! Vratite se vek unazad i krenite u nesvakidašnje putovanje putevima Tesle kroz Srbiju, u kojoj je proveo samo jedan dan a ostavio neizbrisiv trag! ...»

  19. 11. 2015. - 0 komentara
 • Nezaboravni doček Nove godine u gradu koji su čuvali zmajevi

  Nezaboravni doček Nove godine u gradu koji su čuvali zmajevi

  Krakov, grad prepun istorije i priča o legendama koje ostavljaju bez daha, danas je jedan od posećenijih evropskih turističkih centara. Ovaj poljski grad, omiljen je među mladima i studentima koji se često odlučuju da Krakov izaberu kao destinaciju gde će provesti novogodišnje praznike. Zbog povoljnih uslova putovanja (koje za Novu godinu u proseku košta oko 125 evra), Krakov je omiljeni izbor među mladim Evropljanima. Pored lude novogodišnje...»

  23. 10. 2015. - 1 komentara
 • Pravo vreme da posetite Beč

  Pravo vreme da posetite Beč

  Beč je poznat kao muzička prestonica sveta u kome su živeli i stvarali kompozitori Mocart i Betoven. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Šenbrun, Mariahilfer samo su deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi. Šeher torta je nezaoblazna poslastica koju u Beču morate da probate....»

  14. 10. 2015. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2016