• 8. mart u evropskim metropolama

  8. mart u evropskim metropolama

  Na taj dan pripadnice lepšeg pola obično sebe “časte” nekim poklonom, ili nekim lepim putovanjem. Bilo da planirate da 8. mart provedete u Beču, Istanbulu, Parizu ili Veneciji, vratićete se sa lepim uspomenama, zato što je reč o nekim od najlepših gradova na svetu, te je dovoljno samo šetati njihovim ulicama i osetiti njihovu atmosferu. Ako poželite da obiđete neke od atrakcija ovih gradova, biće vam teško da odaberete, zato što...»

  03. 03. 2015. - 0 komentara
 • Najbolji muzeji i galerije u Istanbulu

  Najbolji muzeji i galerije u Istanbulu

  Iako je sasvim dovoljno uživati u lepoti grada koji spaja dva kontinenta, za one koji hoće da malo bolje upoznaju istoriju Istanbula, postoje mnogobrojni muzeji i galerije....»

  02. 03. 2015. - 0 komentara
 • Pogledajte pobedničku fotografiju konkursa #superodmor

  Pogledajte pobedničku fotografiju konkursa #superodmor

  U trci za letovanje, u nagradnoj akciji koja je trajala tokom sajma turizma od 19.februara - 22.februara, postavljen je veliki broj fotografija! Pogledajte koja je to pobednička fotografija nagradne akcije....»

  23. 02. 2015. - 7 komentara
 • KidZania: tematski park u kome deca igraju uloge odraslih

  KidZania: tematski park u kome deca igraju uloge odraslih

  KidZania, tematski park koji već postoji u nekoliko gradova, kao što su Lisabon, Dubai, Tokio i Džakarta, stiže i u London. Ono što je specifično za ovaj zabavni park jeste da se u njemu deca igraju uloga odraslih, i da je osmišljen za decu uzrasta od četiri do četrnaest godina....»

  14. 02. 2015. - 3 komentara
 • Učestvuj u velikoj akciji SuperOdmora i osvoji letovanje za dve osobe

  Učestvuj u velikoj akciji SuperOdmora i osvoji letovanje za dve osobe

  Tokom predstojećeg Sajma turizma koji se održava u Beogradu od 19. do 22. februara, SuperOdmor je za vas pripremio nagradnu akciju u kojoj možete osvojiti vrednu nagradu - letovanje za dve osobe u Grčkoj!...»

  13. 02. 2015. - 18 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015