• Gradovi u Italiji u bojama sladoleda

  Gradovi u Italiji u bojama sladoleda

  Ima gradova koji su zaista jedinstveni. Kada ceo kraj svoje kuće oboji u dugine boje, onda čak i bašte ispred tih kuća izgledaju bledunjavo. Predstavljamo regiju “Ćinque tere” na severozapadu italijanske obale. ...»

  19. 07. 2016. - 2 komentara
 • Predstavljamo vam najluđe svetske bazene

  Predstavljamo vam najluđe svetske bazene

  Koh Samui crven je kao krv, Nemo je dubok 33m, a u najstrašnijem bazenu Golden Nugetu možete da plivate sa ajkulama....»

  11. 07. 2016. - 0 komentara
 • Mesta koja morate posetiti u Njujorku

  Mesta koja morate posetiti u Njujorku

  Ukoliko se uputite u najveći grad u Sjedinjenim Američkim Dražavama, ponećete iz njega fantastične uspomene, ali samo ukoliko znate gde ste se uputili. Na portalu "Travelandleisure.com" pronašli smo sledeću listu sa mestima koja biste trebalo da posetite kada odete u Njujork....»

  24. 06. 2016. - 0 komentara
 • Najpopularnije turističke atrakcije Španije

  Najpopularnije turističke atrakcije Španije

  Španija važi za jednu od najlepših zemalja Evrope, koju godišnje poseti preko 50 miliona turista. Burna istorija i preplitanje različitih kultura na njenoj teritoriji, ostavili su za sobom brojne antičke spomenike, srednjovekovne hramove i palate, građevine iz rimskog perioda. Predstavljamo vam deset najpopularnijih turističkih atrakcija Španije koje je pripremio sajt touropia.com....»

  22. 06. 2016. - 1 komentara
 • Lošinjska uvala Čikat – bezvremenski luksuz spojen s prirodom

  Lošinjska uvala Čikat – bezvremenski luksuz spojen s prirodom

  Na ostrvu Lošinj u Hrvatskoj, koje je zbog svoje prijatne mediteranske klime i lekovitih uticaja proglašeno za klimatsko lečilište, nalazi se uvala Čikat, idealno mesto za potpunu revitalizaciju duha i tela. Reč je o uvali sa premium ponudom koja predstavlja idealnu sinergiju prirode, izuzetnog luksuza i najvišeg standarda usluge....»

  07. 06. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute