• Sad možeš da se slikaš - Počinje treće kolo

  Sad možeš da se slikaš - Počinje treće kolo

  Treće kolo foto konkursa startuje danas i traje do 30. avgusta, a nagrada za autora najlepše fotografije je letovanje na Halkidikiju, u mestu Pefkohori za dve osobe od 07.09. do 17.09.2015. godine....»

  24. 08. 2015. - 0 komentara
 • Pogledajte najekstremnije tobogane na svetu

  Pogledajte najekstremnije tobogane na svetu

  Dobar provod, skok adrenalina i vrhunsku zabavu spuštanjem niz tobogan, mnogi ne mogu da odole. Ukoliko ste ljubitelj vodenih parkova i spuštanja niz tobogane, pogledajte neke od najekstremnijih na svetu. ...»

  18. 08. 2015. - 0 komentara
 • Počelo drugo kolo foto konkursa

  Počelo drugo kolo foto konkursa

  Ukoliko niste učestvovali u prvom kolu nagradnog foto konkursa “Sad možeš da se slikaš” imate priliku da od danas pošaljete svoje fotografije sa letnjeg odmora i uđete u trku za odmor u Grčkoj za dve osobe koje dodeljuje agencija “Sabra”. ...»

  17. 08. 2015. - 0 komentara
 • Top 5 vodenih parkova u svetu

  Top 5 vodenih parkova u svetu

  Omiljeno mesto za relaksaciju, zabavu i skok adrenalina, verujemo, svih ljudi širom sveta, jesu vodeni parkovi. Ovo su mesta na kojima deca uživaju, a odrasli se vrate u detinjstvo. Predstavljamo vam top 5 vodenih parkova u svetu, po mišljenju sajta gadgoz.com....»

  30. 06. 2015. - 0 komentara
 • Provedite leto u Srbiji, kako biste je bolje upoznali

  Provedite leto u Srbiji, kako biste je bolje upoznali

  Ukoliko ovog leta niste u mogućnosti da letujete na moru, možete svoj odmor provesti u Srbiji. Spas do tropskih vrućina možete naći na nekoj domaćoj planini ili u banji koja će vas rashladiti. Na taj način odmorićete od gradske vreve makar nakratko. ...»

  26. 06. 2015. - 7 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute