• 7 najlepših mesta Afrike

  7 najlepših mesta Afrike

  Ukoliko vas očarava lepota afričkog kontinenta ili planirate putovanje u neku zemlju Afrike, ovaj tekst vam može pomoći da pronađete neka od najlepših mesta. Počev od divljeg sveta džungle, preko veličanstvenih vodopada pa sve do ljudi koji su zadržali stare rituale, Afrika je idealna destinacija za one željne avanture!...»

  05. 02. 2016. - 0 komentara
 • Od logora do letovališta za bogataše

  Od logora do letovališta za bogataše

  Ostrvo Lastavica u Jadranskom moru na kom se nalazi tvrđava Mamula, nekadašnji koncentracioni logor za vreme Drugog svetskog rata, u budućnosti trebalo bi postati luksuzno odmaralište! ...»

  04. 02. 2016. - 1 komentara
 • Sveti Trifun - Vinu u pohode!

  Sveti Trifun - Vinu u pohode!

  Osvešćenjem loze, vinogradari širom Srbije obeležavaju svog zaštitnika - Svetog Trifuna. Veruje se da lepo vreme na ovaj dan obećava berićetan rod, te samim tim i dosta “božanskog napitka”. Našim vinogradarima želimo dobru berbu, a vama, našim dragim čitaocima da se uputite put naših najpoznatijih vinogorja i ako već niste probate najbolja srpska vina. ...»

  30. 01. 2016. - 0 komentara
 • Tradicionalna žurka pod maskama u Veneciji

  Tradicionalna žurka pod maskama u Veneciji

  Nova žurka pod maskama u Veneciji je u punom jeku! Na hiljade kostimiranih turista prisustvuje tradicionalnom Karnevalu koji je otvoren u subotu i trajaće do 9. februara!...»

  28. 01. 2016. - 0 komentara
 • Posetite magičan svet ledenog kraljevstva

  Posetite magičan svet ledenog kraljevstva

  Gigantne skulpture od leda napravljene po uzoru na svetske atrakcije oduševljavaju posetioce Festivala snega i leda u Harbinu. Neverovatne figure ostavljaju bez daha već pri prvom koraku u ledeno kraljevstvo, a već nakon nekog vremena pomislićete da se nalazite u bajci iz koje ne želite da izađete....»

  20. 01. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2016