• Šest gradova u kojima ćete poželeti da se izgubite

  Šest gradova u kojima ćete poželeti da se izgubite

  Skrenuti u pogrešnom pravcu u nepoznatom gradu ponekad i nije tako loše. Naime, "BBC" je napisao kako je to najbolji način da se otkriju sve tajne tog mesta, i da se oseti prava atmosfera i upozna lokalno stanovništvo....»

  23. 10. 2014. - 3 komentara
 • Top pet destinacija za aktivan odmor

  Top pet destinacija za aktivan odmor

  Ukoliko tražite neku neobičnu destinaciju za odmor sledite primer turista iz Velike Britanije koji su među prvima osmislili putovanje sa “uzbudljivim opuštanjem”. Aktivan odmor tokom praznika lansirali su trendseteri, a takav primer sledi sve više turista iz celog sveta. ...»

  16. 10. 2014. - 1 komentara
 • Prelepa mesta privlačne Italije

  Prelepa mesta privlačne Italije

  Jesen je pravo vreme za putovanja i obilazak Evrposkih gradova. Mi vam predlažemo da u oktobru posetite Italiju i uživate u Milanu ili Veneciji. ...»

  08. 10. 2014. - 2 komentara
 • Gradovi u Italiji u bojama sladoleda

  Gradovi u Italiji u bojama sladoleda

  Ima gradova koji su zaista jedinstveni. Kada ceo kraj svoje kuće oboji u dugine boje, onda čak i bašte ispred tih kuća izgledaju bledunjavo. Predstavljamo regiju “Ćinque tere” na severozapadu italijanske obale. ...»

  17. 09. 2014. - 4 komentara
 • Najpopularnije turističke atrakcije Italije

  Najpopularnije turističke atrakcije Italije

  U Italiji se nalazi veliki broj spomenika koji su upisani na UNESCO-v spisak svetske baštine, a koji poput njenih nadaleko poznatih gradova (Rim, Firenca, Venecija), privlače veliki broj turista. Pored brojnih veličanstvenih kulturno-istorijskih spomenika, Italija ima i predivnu obalu, jedinstvena planinska jezera i planine. Zbog svega ovoga, Italiju godišnje poseti preko 40 miliona turista, a sajt touropia.com izdvojio je 10 najpopularnijih atrakcija...»

  01. 09. 2014. - 7 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015