• Restaurirana i otkrivena statua Amenhotepa Trećeg

  Restaurirana i otkrivena statua Amenhotepa Trećeg

  Masivna statua faraona Amenhotepa Trećeg, teška 50 tona i visoka 13 metara, koja je srušena u zemljotresu pre otprilike 3.000 godina, renovirana je i otkrivena pre nekoliko dana u Luksoru. U njenoj restauraciji učestvovali su egipatski i nemački arheolozi....»

  18. 12. 2014. - 0 komentara
 • Dva dočeka Nove godine

  Dva dočeka Nove godine

  Za one kojima slavlja i zabave nikad nije dosta, pobrinula se agencija “PrivateFly”, koja organizuje čak dva dočeka u roku od 24 sata, s tim što ovde nije reč o reprizi, već o prava dva dočeka Nove godine....»

  16. 12. 2014. - 0 komentara
 • Koliko poznajete jezike sveta

  Koliko poznajete jezike sveta

  Da li znate kada je odgovarajuće da kažete „namaste“? Da li znate na kom jeziku „serbesa“ znači „pivo“? Proverite svoje znanje iz jezika sveta....»

  11. 12. 2014. - 5 komentara
 • Pet gradova sa najvećom stopom kriminala

  Pet gradova sa najvećom stopom kriminala

  Više faktora utiče na pojavu kriminala. Ono što je zajedničko mestima sa najvećom stopom nasilja jeste politička nestabilnost, što kao posledicu ima kriminal i siromaštvo....»

  03. 12. 2014. - 5 komentara
 • Najbolji božićni sajmovi u Evropi

  Najbolji božićni sajmovi u Evropi

  LONDON - Kuvano vino, snegom prekrivene ulice i kupovina rukotvorina na tradicionalnim evropskim božićnim sajmovima su veoma popularni u ovo doba godine, pa je turistički Internet sajt "Virtual turist" sastavio listu najboljih sajmova te vrste u Evropi....»

  25. 11. 2014. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015