• Najpopularnija turistička mesta u Švedskoj

  Najpopularnija turistička mesta u Švedskoj

  Prelepa nordijska zemlja, Kraljevina Švedska, popularna je turistička destinacija, mesto u kojoj je nastala uzbudljiva priča o Pipi Dugoj Čarapi, zemlja koja svakog oduševi zbog visokog standarda reda i čistoće, koji je karakterističan, a i poštuje se, u svim skandinavskim zemljama. Predstavljamo vam najpopularnija turistička mesta Švedske, po mišljenju sajta blogspot.com....»

  08. 07. 2014. - 20 komentara
 • Sezona letovanja u punom jeku

  Sezona letovanja u punom jeku

  Godišnji odmori su ze zahuktali, aranžmani se uveliko bukiraju, a za neke najpopularnije, kao što su tradicionalno Grčka i, ove godine, Španija, vlada prava jagma. Zato, rezervišite odmor na vreme i pogledajte kakve uštede, ponude i nove destinacije nudi naš sajt....»

  02. 07. 2014. - 0 komentara
 • Najskuplje hotelske sobe na svetu

  Najskuplje hotelske sobe na svetu

  Koje razmere može dostići cena jednog noćenja u hotelu i kakav luksuz dobija gost koji je spreman da za tu namenu izdvoji nekoliko hiljada dolara? Saznaćete ako pogledate sledeću listu najskupljih hotelskih soba na svetu....»

  19. 06. 2014. - 4 komentara
 • Najstrašniji mostovi na svetu

  Najstrašniji mostovi na svetu

  Od zastrašujuće visokih visećih mostova do onih napravljenih od kanapa, ove konstrukcije vas neće ostaviti ravnodušnim. Svi mostovi imaju svoju svrhu - bilo to korist ili inspiracija. A neki od njih dodaju svemu i element straha. Ako želite da vam skoči adrenalin, ne morate da budete u nekom zabačenom delu sveta: strašni mostovi nalaze se svuda, u svim oblicima, veličinama i visinama. I prelaženje preko njih može predstavljati veliku avanturu....»

  09. 06. 2014. - 8 komentara
 • Rimini - ponos italijanske obale

  Rimini - ponos italijanske obale

  Na 400 kilometara severno od italijanske prestonice, nalazi se “mali Rim”, odnosno gradić Rimini, jedno od najpopularnijih odmarališta na italijanskoj rivijeri Jadrana. Ovaj prelepi gradić odlikuju duge, lepo uređene peščane plaže i zabavan noćni provod....»

  29. 05. 2014. - 12 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute