• Prolećne posete metropolama

  Prolećne posete metropolama

  Proleće je idealan period da otputujete i posetite neku metropolu, osunčate se na obali, ili opustošite po koji tržni centar. Ukoliko razmišljate da promenite nesto u svojoj svakodnevici, pakujte kofere i razmotrite naše ideje za intenzivan prolećni odmor....»

  27. 04. 2016. - 1 komentara
 • Letujte u blizini metropola

  Letujte u blizini metropola

  Ukoliko ste od onih koji ne žele da im ceo odmor prođe u izležavanju na plaži, idealno je da isplanirate svoj odmor u blizini neke od evropskih prestonica, jer ćete tako spojiti i lepo i korisno. Letovališta u blizini Venecije, Barselone i Soluna nude vam odličnu kombinaciju odmora, zabave, dobrog šopinga i razgledanja kulturnih znamenitosti, a na vama je samo da odaberete destinaciju koja vam se naviše dopada.Marija Mijatović...»

  20. 04. 2016. - 0 komentara
 • Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Prvomajski praznici idealno su vreme da zaboravite na posao i brige, spakujete kofere i provedete vreme sa porodicom i prijateljima daleko od gradske gužve. Najbolje je da praznike provedete negde u prirodi, a pregršt idealnih mesta za odmor na svežem vazduhu naći ćete upravo u Srbiji. Sve što vam je potrebno jeste da se naoružate dobrim raspoloženjem, a planiranje puta poverite našem najboljem virtualnom turističkom virtualnom kroz našu...»

  18. 04. 2016. - 1 komentara
 • Posetite Rim i Amsterdam za prvomajske praznike

  Posetite Rim i Amsterdam za prvomajske praznike

  Isplanirajte svoj odmor za prvomajske praznike na vreme. Svakako da su izletišta po Srbiji, brojni salaši i etno sela vrlo dobar izbor, ali mi smo otišli korak dalje. Verujte nam, prvomajski praznici idealno su vreme u godini da posetite Italiju ili, možda, Holandiju....»

  12. 04. 2016. - 1 komentara
 • Crna Gora - leto među prijateljima

  Crna Gora - leto među prijateljima

  Biser Jadrana - Crna Gora je jedinstvena na mnogo načina! Nakon kupanja na nekoj od 117 peskovitih, šljunkovitih i kamenih plaža, na samo dva sata vožnje možete uživati u planinarenju prelepim predelima Lovćena i Durmitora ili provozati se po Biogradskom i Skadarskom jezeru uživajući u jedinstvenom ambijentu. Budva, Bečići, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Petrovac, Bar i Sutomore, proverene destinacije naših turista, i ove godine vas pozivanju...»

  04. 04. 2016. - 9 komentara
 • 5 najlepših grčkih ostrva

  5 najlepših grčkih ostrva

  Grčka je zemlja sa oko 1.400 ostrva, od kojih je samo 227 naseljeno, dok ostatak predstavljaju potpuno mala i nenaseljena ostrva. Na najlepšim ostrvima ove zemlje koja izlazi na tri mora, uživaćete u besprekornim plažama i upoznati jedinstvenu kulturu čiji počeci se mogu pratiti iz vremena antičkih bogova. Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, voćnjaci narandža, palme i jedinstvena arhitektura, zauvek ostaju u sećanju posetilaca otadžbine...»

  30. 03. 2016. - 7 komentara
 • Nema pravog letovanja bez Grčke: Ovo su mesta koja morate da posetite!

  Nema pravog letovanja bez Grčke: Ovo su mesta koja morate da posetite!

  Iako nas od letnje sezone deli više od tri meseca, uvek je pravo vreme da razmišljate o letovanju. A čim se pomene odmor i to onaj letnji, prva asocijacija velikog broja turista je Grčka. Razloga za to je mnogo, a Halkidi je među njima jedan od najvećih. ...»

  21. 03. 2016. - 0 komentara
 • Evo zašto je Norveška jedno od najboljih mesta na svetu!

  Evo zašto je Norveška jedno od najboljih mesta na svetu!

  Norveška je nesumnjivo jedno od najlepših mesta na Zemlji! Ona je dom više prirodnih čuda nego što možemo i da zamislimo, a ima i fantastične gradove, fascinantnu istoriju i jako srećne ljude. ...»

  17. 03. 2016. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute