• Pet rajskih plaža Crne Gore

  Pet rajskih plaža Crne Gore

  Maštovita i razuđena obala Crnogorskog primorja nudi beskrajnu raznolikost plaža i uvala. Otkrijte ih i uživajte....»

  27. 07. 2016. - 23 komentara
 • Grčka lepota solunske regije

  Grčka lepota solunske regije

  Solunska regija godinama je najzanimljivija srpskim turistima, kako zbog blizine tako i zbog pristupačnih cena. Predstavljamo vam nekoliko najzanimljivijih letovališta koja možete obići ovog leta. Uz opis destinacije date su i cene aranžmana. ...»

  12. 07. 2016. - 0 komentara
 • Kako da izaberete pravi hotel?

  Kako da izaberete pravi hotel?

  Iako je većini važno samo da odu na odmor i ne brinu u kom će hotelu odsesti jer će ionako "samo prespavati u njemu", nije naodmet znati sledeće pojedinost kod rezervacije hotela, koje će vam se kasnije sigurno pokazati važnim....»

  06. 07. 2016. - 0 komentara
 • Jedinstvene turističke destinacije

  Jedinstvene turističke destinacije

  Ako ne želite da idete na “proverena” odredišta, pogledajte nekoliko jedinstvenih mesta, van “utabanih staza”, koja će u vama probuditi nove vidike....»

  21. 06. 2016. - 0 komentara
 • Atraktivno letovanje na Crnom moru

  Atraktivno letovanje na Crnom moru

  Bugarska odavno predstavlja interesantnu i povoljnu turističku destinaciju. Ta zemlja obiluje peščanim plažama, atraktivnim turističkim kompleksima......»

  25. 05. 2016. - 0 komentara
 • Prolećne posete metropolama

  Prolećne posete metropolama

  Proleće je idealan period da otputujete i posetite neku metropolu, osunčate se na obali, ili opustošite po koji tržni centar. Ukoliko razmišljate da promenite nesto u svojoj svakodnevici, pakujte kofere i razmotrite naše ideje za intenzivan prolećni odmor....»

  27. 04. 2016. - 1 komentara
 • Letujte u blizini metropola

  Letujte u blizini metropola

  Ukoliko ste od onih koji ne žele da im ceo odmor prođe u izležavanju na plaži, idealno je da isplanirate svoj odmor u blizini neke od evropskih prestonica, jer ćete tako spojiti i lepo i korisno. Letovališta u blizini Venecije, Barselone i Soluna nude vam odličnu kombinaciju odmora, zabave, dobrog šopinga i razgledanja kulturnih znamenitosti, a na vama je samo da odaberete destinaciju koja vam se naviše dopada.Marija Mijatović...»

  20. 04. 2016. - 0 komentara
 • Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Prvomajski praznici idealno su vreme da zaboravite na posao i brige, spakujete kofere i provedete vreme sa porodicom i prijateljima daleko od gradske gužve. Najbolje je da praznike provedete negde u prirodi, a pregršt idealnih mesta za odmor na svežem vazduhu naći ćete upravo u Srbiji. Sve što vam je potrebno jeste da se naoružate dobrim raspoloženjem, a planiranje puta poverite našem najboljem virtualnom turističkom virtualnom kroz našu...»

  18. 04. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2017