• Top pet evropskih jesenjih destinacija

  Top pet evropskih jesenjih destinacija

  Jesen je rezervisana za obilazak najlepših gradova Evrope! Spakujte kofere i otputujte makar na vikend u neki od čarobnih evropskih gradova kojima jesen daje sasvim novu nijansu. Predlažemo vam pet uzbudljvih destinacija u kojima ćete istinski uživati. ...»

  03. 11. 2015. - 0 komentara
 • Mesto za uživanje: Terme Olimia

  Mesto za uživanje: Terme Olimia

  Slovenačke terme Olimia nalaze se na mestu gde se spajaju vrhovi Kozjanskih i Sotelskih brda,gde izbija termalna voda, poznata po svom blagotvornom dejstvu....»

  31. 10. 2015. - 0 komentara
 • Čarobni ski centri Srbije koje do sada niste posetili, a koje jednostavno morate obići

  Čarobni ski centri Srbije koje do sada niste posetili, a koje jednostavno morate obići

  Volite miris snega a hladnoća koja para obraze pri spustu vam dodatno greje krv? Obožavate planinsko sunce koje na koži otvara nove svetove a zavisnik ste od adrenalina koji raste u grudima dok se spuštate stazom? Posetili ste glavne ski centre u Srbiji i znate svaki milimetar ski staza napamet? Ako je odgovor na svako postavljeno pitanje do sada bio „da“ onda ste na pravom mestu jer vam predstavljamo top četiri skijališta u zemlji koja...»

  27. 10. 2015. - 2 komentara
 • Šta poneti na zimovanje

  Šta poneti na zimovanje

  Nepregledni planinski vrhovi pokriveni snegom, utabane ski staze, kuvano vino i vatrica koja pucketa, samo su neke od prelepih asociajacija na zimovanje. Ipak, neposredno pre putovanja mnoge osobe uhvati panika pri pomisli na pakovanje kofera. Kako biste se lepo proveli od samog planiranja putovanja pa sve do povratka sa istog, predstavljamo vam vodič za što efikasnije pakovanje. Neka vas samo lepe stvari sećaju na zimsku čaroliju, uživajte zimujući!...»

  22. 10. 2015. - 0 komentara
 • Mesta na kojima možete da letujete i zimi

  Mesta na kojima možete da letujete i zimi

  Temperatura se svakim danom sve više približava nuli i ljudi oko vas su već počeli da kuju planove za zimovanje, dok vi još uvek razmišljate o moru, pesku, palmama i tankoj odeći. A zašto onda, umesto zimovanja, ne biste sebi priuštili još jedno letovanje – i to baš onda kad u Srbiji padne sneg!...»

  19. 10. 2015. - 1 komentara
 • Najatraktivnija mesta za doček Nove godine

  Najatraktivnija mesta za doček Nove godine

  Razmišljate o dočeku Nove godine na dalekom atraktivnom mestu koje do sada niste posetili? Priželjkujete novogodišnju noć bez snega na plaži uživajući u veličanstvenom vatrometu uz omiljeno piće? Možda je pravo vreme da počnete da štedite!...»

  15. 10. 2015. - 0 komentara
 • Grad vina, fada i ljubaznih domaćina

  Grad vina, fada i ljubaznih domaćina

  Šarene pločice na zidovima kuća, kaldrmom popločane ulice i stari žuti tramvaji čine Lisabon živopisnim gradom koji ćete na prvi pogled zavoleti. Otisnite se u avanturu na mesto odakle su mnogi krenuli u nova osvajanja!...»

  08. 10. 2015. - 0 komentara
 • Provedite jesen u evropskim gradovima

  Provedite jesen u evropskim gradovima

  Jesen je idealna za obilazak evrposkih gradova. Ukoliko želite da osetite čar obilaska Ciriškog jezera, posetite muzej BMW-a, probate izvrsnu Saher tortu ili osetite duh antičkih bogova u kolevci antičke civilizacije, ovi evropski gradovi su pravi izbor za vas....»

  15. 09. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2016