• 5 najlepših grčkih ostrva

  5 najlepših grčkih ostrva

  Grčka je zemlja sa oko 1.400 ostrva, od kojih je samo 227 naseljeno, dok ostatak predstavljaju potpuno mala i nenaseljena ostrva. Na najlepšim ostrvima ove zemlje koja izlazi na tri mora, uživaćete u besprekornim plažama i upoznati jedinstvenu kulturu čiji počeci se mogu pratiti iz vremena antičkih bogova. Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, voćnjaci narandža, palme i jedinstvena arhitektura, zauvek ostaju u sećanju posetilaca otadžbine...»

  30. 03. 2016. - 7 komentara
 • Evo zašto je Norveška jedno od najboljih mesta na svetu!

  Evo zašto je Norveška jedno od najboljih mesta na svetu!

  Norveška je nesumnjivo jedno od najlepših mesta na Zemlji! Ona je dom više prirodnih čuda nego što možemo i da zamislimo, a ima i fantastične gradove, fascinantnu istoriju i jako srećne ljude. ...»

  17. 03. 2016. - 4 komentara
 • Romantično i ujedno povoljno, evo gde odvesti voljenu osobu za 8.mart

  Romantično i ujedno povoljno, evo gde odvesti voljenu osobu za 8.mart

  Ideja da se 8.mart slavi kao Dan žena, pojavila se tek početkom XX veka. Danas se obeležava širom sveta i prihvaćen je od strane džentlmena koji nastoje da svoje lepše polovine iznenade na različite načine. Ovo je dan kada svaka žena voli da se oseti posebnom i voljenom, a svoju ljubav možete iskazati romantičnim begom udvoje, posle kog vas neće boleti glava ili džep! Ovo su naši predlozi…...»

  07. 03. 2016. - 0 komentara
 • Pokrenite se! Pronašli smo za vas idealna mesta za treking

  Pokrenite se! Pronašli smo za vas idealna mesta za treking

  Bilo da ste početnik ili iskusni treker, pronašli smo za vas idealne rute na kojima ćete uživati u netaknutoj prirodi, miru i tišini koji će vam omogućiti da bolje spoznate sebe....»

  19. 02. 2016. - 1 komentara
 • Za ljubav ne treba puno novca

  Za ljubav ne treba puno novca

  Svaki dan je idealan da pokažete nekom koliko ga volite! Obradujte vašu voljenu osobu i provedite vaš savršeni dan u nekom od najromantičnijih mesta Srbije. Za ovaj put trebaće vam malo novca, malo vremena i dosta ljubavi!...»

  09. 02. 2016. - 1 komentara
 • Lisabon - grad fada i romantike

  Lisabon - grad fada i romantike

  Za Dan zaljubljenih otputujte sa voljenom osobom u čarobni Lisabon i uživajte u romantičnoj vožnji starim tramvajem i dugim šetnjama pored reke Težo, dok veče provedite u nekom od mnogobrojnih restorana degustirajući morske plodove uz čašu crnog vina dok u pozadini fado svira. ...»

  06. 02. 2016. - 1 komentara
 • Idealan mesec za putovanja: Ovo su mesta koja je najbolje obići u februaru

  Idealan mesec za putovanja: Ovo su mesta koja je najbolje obići u februaru

  Novogodišnji praznici su gotovi i sad je došlo vreme da se sa liste odluka za tekuću godinu precrta makar jedna stavka – putovanje. Februar je zato idealno vreme za realizaciju ove odluke, zbog čega smo izdvojili mesta koja je najbolje posetiti u ovo doba godine....»

  02. 02. 2016. - 0 komentara
 • Pariz - simbol romantike

  Pariz - simbol romantike

  Ne postoji nijedan drugi evropski grad u koji je “zaljubljeno” toliko ljudi kao u Pariz! Simbol elegancije i stila, grad umetnosti i mode, Pariz je mesto dešavanja bajke u kojoj ulogu princeze želi da igra svaka devojka....»

  26. 01. 2016. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute