• Okupite prijatelje i krenite u avanturu: Sicilijanski gradići koji ostavljaju bez daha

  Okupite prijatelje i krenite u avanturu: Sicilijanski gradići koji ostavljaju bez daha

  Mirno more, sicilajanske kuće, stari duh Italije, i uzbudljiv novi doživljaj najpoznatijih scena čuvene trilogije “Kum” dostupan vam je na dlanu ukoliko se odlučite da posetite sicilijanska sela, koja su, još uvek nepravedno, turistički zapostavljena. Prelepi pejzaži, kultna mesta iz jednog od najboljih filmova svetske kinematografije, očaravajuća priroda sigurno će biti vredni upuštanja u ovu avanturu, jer imajte na umu da nisu Italija...»

  08. 12. 2015. - 4 komentara
 • Saveti za putovanje

  Saveti za putovanje

  Ukoliko volite da putujete a nemate neko posebno uskustvo obavezno pročitajte ovaj tekst, koji će vam olakšati svako putovanje. Norvežanin Gunar Garfors, koji je proputovao skoro ceo svet, obišao je 198 zemalja i na svom blogu objavio je mali priručnik za turiste. Mi vam izdvajamo neke od njegovih saveta....»

  02. 12. 2015. - 0 komentara
 • Provedite zimu na Ohridu

  Provedite zimu na Ohridu

  Ohridsko jezero važi za atraktivnu destinaciju među mladima. Kaldrmisane ulice, šarenolika istorija i biseri čine ga posebnim, a priroda koja je lepa u svako doba godine pod snežnim pokrivačem izgleda neverovatno....»

  27. 11. 2015. - 4 komentara
 • Zimska čarolija u Austriji! Provedite zimovanje u nekom od najpoznatijih skijališta ove alpske zemlje

  Zimska čarolija u Austriji! Provedite zimovanje u nekom od najpoznatijih skijališta ove alpske zemlje

  Sa odličnim stazama, raznolikim sadržajem, slikovitim alpskim selima i bajkovitim predelima snegom prekrivenih planinskih visova - austrijski ski centri imaju za svakog po nešto. Srdačana dobrodošlica domaćina, smeštaj za svačiji džep i zagarantovan provod posle skijanja samo su neki od prednosti zimovanja u ne tako dalekoj Austriji!...»

  26. 11. 2015. - 0 komentara
 • Ove destinacije će za Novu godinu vrveti od turista!

  Ove destinacije će za Novu godinu vrveti od turista!

  Pripreme za novogodišnju noć se zahuktavaju, biraju se aranžmani i toalete, a ako je sudeći prema analizi poznatog sajta Kayak. com u jednoj uzavreloj zemlji sprema se prava fešta! ...»

  23. 11. 2015. - 0 komentara
 • Otisnite se u podzemni svet najlepših pećina Srbije

  Otisnite se u podzemni svet najlepših pećina Srbije

  Hladno i tmurno novembarsko vreme može delovati loše na vaše raspoloženje, a poseta nekoj od mnogobrojnih pećina Srbije vratiće vam osmeh na lice! Sama činjenica da se nalazite ispod zemlje okruženi pećinskim nakitom stvaranim milionima godina zvuči uzbudljivo, a vaš put možete dodatno obogatiti nekim od brojnih sadržaja koji se nalaze u blizini ovih prirodnih lepota. Uživajte!...»

  13. 11. 2015. - 1 komentara
 • Iskoristite pametno dan: Posetite neki od najzanimljivijih muzeja Srbije

  Iskoristite pametno dan: Posetite neki od najzanimljivijih muzeja Srbije

  Imate slobodan dan, ali ne i ideju kako da ga provedete. Poseta muzeju sa porodicom ili pak partnerom može biti zanimljiv način za stičanje novih znanja kako vama tako i vašim mališnima. Upoznajte bolje svoju zemlju kroz obilazak nekih od najzanimljivijih muzeja Srbije!...»

  07. 11. 2015. - 3 komentara
 • Egzotično ostrvo Zanzibar – avantura koja se pamti!

  Egzotično ostrvo Zanzibar – avantura koja se pamti!

  Duge bele peščane plaže koje zapljuskuje tirkizni Indijski okean čine Zanzibar tropskim ostrvom sa najlepšim zalaskom sunca na svetu! Posetite mesto gde je rođen legendarni Fredi Merkjuri, probajte ražnjiće od hobotnice i pijte sok od šećerne trske na nekoj od najlepših plaža sveta uz zvuke zanzibarskih bubnjeva! Zanzibar je avantura za koju vredi štedeti!...»

  05. 11. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2016