• Najbolje destinacije za 2015. godinu

  Najbolje destinacije za 2015. godinu

  Napravljena je lista najboljih destinacija za narednu godinu, koju su sastavili turistički stručnjaci, popularne agencije i poznavaoci lokalnih prilika. Pogledajte koje su se sve destinacije našle na toj listi....»

  15. 12. 2014. - 0 komentara
 • Kako zajedničko putovanje osvežava vašu vezu

  Kako zajedničko putovanje osvežava vašu vezu

  Postoji trenutak kada vi i partner shvatite da je vašoj vezi potrebno nešto novo kako biste je osvežili i produbili. Mnogi parovi kažu da tome doprinosi zajedničko putovanje. To ne moraju obavezno da budu romantične ili daleke destinacije. Na putovanju postajete bliskiji, i stičete nove teme za razgovor....»

  06. 12. 2014. - 1 komentara
 • Najpopularnije zimske destinacije

  Najpopularnije zimske destinacije

  Zima u Evropi je šarenolika. Na krajnjem severu vlada sneg i mogu proći nedelje bez sunca, dok je Mediteran i zimi obasjan suncem. Preko razgranate železničke mreže možete obići dosta mesta, i upoznati lokalno stanovništvo. Iskustvo je svakako drugačije od putovanja tokom uzavrele turističke sezone koja vlada leti....»

  01. 12. 2014. - 0 komentara
 • Dočekajte Novu godinu u fantastičnoj Italiji

  Dočekajte Novu godinu u fantastičnoj Italiji

  Bliži nam se novogodišnje veče, pa na vreme treba odabrati pravu destinaciju i rezervisati mesto gde ćete provesti najluđu noć....»

  17. 11. 2014. - 0 komentara
 • Pet zanimljivih novogodišnjih aranžmana

  Pet zanimljivih novogodišnjih aranžmana

  Pravo vreme da isplanirate kako ćete da provedete slobodne dane za novogodišnje praznike. Odlazak u inostranstvo je odlično rešenje. Predstavljamo vam pet zanimljivih aranžmana, nisu previše skupi, a uključen je i organizovan prevoz do najlepših gradova u Evropi. ...»

  13. 11. 2014. - 2 komentara
 • Najopasnije svetske destinacije

  Najopasnije svetske destinacije

  Postoji nekoliko divnih delova sveta sa fantastičnim atrakcijama koje bi mnogi od nas voleli da posete i upoznaju. Ukoliko se ipak odlučite da ih obiđete, trebalo bi da razmotri sve prednosti i mane pre nego što krenete na putovanje na bilo koju od dole navedenih destinacija. ...»

  06. 10. 2014. - 2 komentara
 • Anadolija: Turska kakvu niste videli

  Anadolija: Turska kakvu niste videli

  Ako ste nekada sanjali da vidite i osetite pravu Tursku, da jedete, pričate i na život gledate kao stanovništvo te zemlje, onda obavezno morate da obiđete Gaziantep, Mardin i Urfu - gradove u kojima turska kultura vekovima živi netaknuta....»

  01. 10. 2014. - 5 komentara
 • Turističke atrakcije Grčke

  Turističke atrakcije Grčke

  Preko 200 naseljenih ostrva, istorijske lokacije koje obuhvataju četiri milenijuma, veličanstvene plaže, planinski vrhovi privlačni za istraživanje, obiluju turističkim atrakcijama koje bi trebalo obići. Predstavljamo vam najpopularnije turističke atrakcije Grčke, koje je izdvojio sajt touropia.com....»

  27. 05. 2014. - 8 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015