• Gradovi koje treba posetiti u proleće

  Gradovi koje treba posetiti u proleće

  Svako godišnje doba na svoj način ukrašava našu okolinu. Neko voli snegom pokrivene parkove, neko jesenje boje lišća, a drugi sanjaju o letu i vrelom suncu. Proleće daje posebno ruho svojim tek procvetalim pupoljcima i nekim gradovima daje specifičnu privlačnost....»

  11. 04. 2015. - 2 komentara
 • Popularna letovališta na ostrvima Sporada

  Popularna letovališta na ostrvima Sporada

  Grupa ostrva Sporade nalazi se u zapadnom delu Egejskog mora, a duž istočne obale grčkog kopna. Sastoje se od 24 ostrva, a od toga su 4 veća i stalno naseljena: Skiatos, Skopelos, Alonizos i Skiros. Predstavljamo vam dva najposećenija mesta prelepe ostrvske grupe Sporada – Skiatos i Skopelos....»

  06. 04. 2015. - 0 komentara
 • 11 grčkih ostrva za uživanje

  11 grčkih ostrva za uživanje

  Razumljivo je zašto turisti u Grčkoj uglavnom posećuju ostrva puput Santorinija, Mikonosa i Krita: direktne avio linije, dobri hoteli i bogat noćni život. Ali, onima koji žele da se malo potrude i pronađu mesta koja nisu toliko popularna, a prijao bi im odmor u miru i tišini, preporučujemo:...»

  26. 03. 2015. - 4 komentara
 • Bugarska obala za svaku vrstu odmora

  Bugarska obala za svaku vrstu odmora

  Mnoge će iznenaditi koliko je Bugarska raznolika zemlja, na relativno maloj površini. U njoj ima zelenih prostranstava, rečnih dolina, visokih planina, brojnih nacionalnih parkova, stenovitih predela, pećina, vodopada, jezera i mineralnih izvora. Povrh svega toga, Bugarska ima i predivnu obalu dužine od gotovo 400 kilometara, na istočnoj strani zemlje. Oko 30 odsto obale predstavljaju peskovite plaže koje se mogu takmičiti sa najlepšim plažama...»

  19. 03. 2015. - 4 komentara
 • Preporuke za letovanje

  Preporuke za letovanje

  Svetski ekonomski stručnjaci i turistički radnici za ovo leto preporučuju Grčku, a evo i zašto....»

  18. 03. 2015. - 1 komentara
 • Gde ići ove godine

  Gde ići ove godine

  Preporučujemo mesta koja treba posetiti ove godine, bilo da je razlog pristupačna cena, izuzetni događaji, festivali, pomračenje sunca... ...»

  16. 03. 2015. - 0 komentara
 • Evropski manji gradovi koje vredi posetiti

  Evropski manji gradovi koje vredi posetiti

  Zašto stalno ići utabanim stazama, pita se britanski list “Gardijan”. Neke od najživljih kulturnih scena nalaze se u manjim gradovima, među kojima se našao i Beograd....»

  13. 03. 2015. - 0 komentara
 • Najbezbedniji gradovi za turiste

  Najbezbedniji gradovi za turiste

  Na osnovu mnogobrojnih anketa i istraživanja napravljena je lista turističkih destinacija na osnovu bezbednosne situacije u dotičnim gradovima. Najbezbedniji gradovi za turiste su:...»

  10. 03. 2015. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga