• Božićni bazari donose praznično raspoloženje

  Božićni bazari donose praznično raspoloženje

  Već krajem novembra u evropskim gradovoma počinje božićna euforija, praznično raspoloženje se oseća na svakom koraku. Sve počinje da odiše veselom atmosferom, drvene, ukrašene tezge sa robom postavljene su svuda i to najčešće u centru grada, a razni festivali i manifestacije uveliko se održavaju na trgovima. ...»

  28. 11. 2013. - 1 komentara
 • Odmor u etno selima i na salašima

  Odmor u etno selima i na salašima

  Odmor i uživanje u prirodi, beg od stresa i posla je upravo ono što svima treba. Ovakav vid turizma privlači sve veći broj turista. Mi vam preporučujemo destinacije, poznate pre svega po gostoljubivosti u kućama tradicionalnog izgleda, koje obično obuhvataju komplekse sagrađe na osnovu starih originalnih nacrta starih domaćinstava. Pored dobrog odmora, zagarantovana je i dobra hrana i smeštaj....»

  09. 11. 2013. - 3 komentara
 • 10 najlepših svetih pećina

  10 najlepših svetih pećina

  Pogledajte 10 najlepših pećina po našem izboru....»

  05. 11. 2013. - 0 komentara
 • Mesta idealna za odmor

  Mesta idealna za odmor

  Novembar signalizira početak zime, pa ako prethodne mesece niste iskoristili za vikend odmor, uradite to u novembru. Takođe, možete iskoristiti još po koji zrak sunca i posetiti Dubai, Maroko, Kanarska ostrva, ili zemlje Afrike i Azije. Novembar označava i početak sezone na Karibima, koji, takođe, mogu biti vaš izbor za novembarski odmor. Sajt SuperOdmor.rs i 101holidays.co.uk predlažu vam mesta idealna za odmor u novembru....»

  01. 11. 2013. - 1 komentara
 • Zimske čarolije

  Zimske čarolije

  Ukoliko se na vreme odlučite gde ćete ove godini uživati na snegu možete uštedeti od 10 do 15 odsto na “ranim rezervacijama”. Pravo je vreme da planirate vaše uživanje na debelom snežnom pokrivaču, a mi vam predstavljamo neke od proverenih zimskih destinacija i da se podsetite koliko su zabavni uživanje i igre na snegu, dok ste toplo ušuškani u debele jakne, kape, šalove i rukavice....»

  24. 10. 2013. - 0 komentara
 • Pobegnite na vikend odmor

  Pobegnite na vikend odmor

  Iskoristite poslednje dane, dok su još temperature u plusu da vikend provedete daleko od gradske vreve. Organizujte sebi odmor i smeštaj po meri džepa i ukusa. Naš predlog za ljubitelje planinskog vazduha je da krenete put Zlatibora, Kopaonika ili Stare Planine....»

  23. 10. 2013. - 0 komentara
 • Najčešće predrasude vezane za putovanja

  Najčešće predrasude vezane za putovanja

  Iako je svet u moderno vreme postao sve "manji" i dostupniji, putovanja i dalje prati niz poluistina i neutemeljenih mitova koji one manje odvažne mogu odvratiti od upoznavanja novih zemalja i kultura....»

  21. 10. 2013. - 1 komentara
 • Gradovi koji su najlepši zimi

  Gradovi koji su najlepši zimi

  Evropska zima vrlo je raznolika, od ozbiljnog snega i polarnih noći do osunčanih dana u gradovima južnog Mediterana. Turistički vodiči izdvojili su nekoliko gradova za koje preporučuju da ih posetite upravo zimi....»

  18. 10. 2013. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2015