• Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Prvomajski praznici idealno su vreme da zaboravite na posao i brige, spakujete kofere i provedete vreme sa porodicom i prijateljima daleko od gradske gužve. Najbolje je da praznike provedete negde u prirodi, a pregršt idealnih mesta za odmor na svežem vazduhu naći ćete upravo u Srbiji. Sve što vam je potrebno jeste da se naoružate dobrim raspoloženjem, a planiranje puta poverite našem najboljem virtualnom turističkom virtualnom kroz našu...»

  18. 04. 2016. - 1 komentara
 • Posetite Rim i Amsterdam za prvomajske praznike

  Posetite Rim i Amsterdam za prvomajske praznike

  Isplanirajte svoj odmor za prvomajske praznike na vreme. Svakako da su izletišta po Srbiji, brojni salaši i etno sela vrlo dobar izbor, ali mi smo otišli korak dalje. Verujte nam, prvomajski praznici idealno su vreme u godini da posetite Italiju ili, možda, Holandiju....»

  12. 04. 2016. - 1 komentara
 • Crna Gora - leto među prijateljima

  Crna Gora - leto među prijateljima

  Biser Jadrana - Crna Gora je jedinstvena na mnogo načina! Nakon kupanja na nekoj od 117 peskovitih, šljunkovitih i kamenih plaža, na samo dva sata vožnje možete uživati u planinarenju prelepim predelima Lovćena i Durmitora ili provozati se po Biogradskom i Skadarskom jezeru uživajući u jedinstvenom ambijentu. Budva, Bečići, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Petrovac, Bar i Sutomore, proverene destinacije naših turista, i ove godine vas pozivanju...»

  04. 04. 2016. - 9 komentara
 • 5 najlepših grčkih ostrva

  5 najlepših grčkih ostrva

  Grčka je zemlja sa oko 1.400 ostrva, od kojih je samo 227 naseljeno, dok ostatak predstavljaju potpuno mala i nenaseljena ostrva. Na najlepšim ostrvima ove zemlje koja izlazi na tri mora, uživaćete u besprekornim plažama i upoznati jedinstvenu kulturu čiji počeci se mogu pratiti iz vremena antičkih bogova. Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, voćnjaci narandža, palme i jedinstvena arhitektura, zauvek ostaju u sećanju posetilaca otadžbine...»

  30. 03. 2016. - 7 komentara
 • Nema pravog letovanja bez Grčke: Ovo su mesta koja morate da posetite!

  Nema pravog letovanja bez Grčke: Ovo su mesta koja morate da posetite!

  Iako nas od letnje sezone deli više od tri meseca, uvek je pravo vreme da razmišljate o letovanju. A čim se pomene odmor i to onaj letnji, prva asocijacija velikog broja turista je Grčka. Razloga za to je mnogo, a Halkidi je među njima jedan od najvećih. ...»

  21. 03. 2016. - 0 komentara
 • Evo zašto je Norveška jedno od najboljih mesta na svetu!

  Evo zašto je Norveška jedno od najboljih mesta na svetu!

  Norveška je nesumnjivo jedno od najlepših mesta na Zemlji! Ona je dom više prirodnih čuda nego što možemo i da zamislimo, a ima i fantastične gradove, fascinantnu istoriju i jako srećne ljude. ...»

  17. 03. 2016. - 4 komentara
 • Romantično i ujedno povoljno, evo gde odvesti voljenu osobu za 8.mart

  Romantično i ujedno povoljno, evo gde odvesti voljenu osobu za 8.mart

  Ideja da se 8.mart slavi kao Dan žena, pojavila se tek početkom XX veka. Danas se obeležava širom sveta i prihvaćen je od strane džentlmena koji nastoje da svoje lepše polovine iznenade na različite načine. Ovo je dan kada svaka žena voli da se oseti posebnom i voljenom, a svoju ljubav možete iskazati romantičnim begom udvoje, posle kog vas neće boleti glava ili džep! Ovo su naši predlozi…...»

  07. 03. 2016. - 0 komentara
 • Pokrenite se! Pronašli smo za vas idealna mesta za treking

  Pokrenite se! Pronašli smo za vas idealna mesta za treking

  Bilo da ste početnik ili iskusni treker, pronašli smo za vas idealne rute na kojima ćete uživati u netaknutoj prirodi, miru i tišini koji će vam omogućiti da bolje spoznate sebe....»

  19. 02. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute