• 10 stvari koje nikad ne treba izgovoriti ili raditi u Rusiji

  10 stvari koje nikad ne treba izgovoriti ili raditi u Rusiji

  Ponekad je vrlo važno znati šta ne treba raditi u nekoj sredini, ili šta ne treba reći. Evo na šta treba da obratite pažnju ako putujete u Rusiju: ...»

  20. 01. 2015. - 21 komentara
 • 50 gradova koje bi svakako trebalo videti (prvi deo)

  50 gradova koje bi svakako trebalo videti (prvi deo)

  Ma koliko često videli neka mesta na televiziji i ma koliko mislili da su nam poznata, ipak postoje neke destinacije koje bi svakako trebalo videti “uživo”. Predstavljamo vam prvih 25 gradova....»

  13. 01. 2015. - 7 komentara
 • 10 saveta za obilazak poznatih destinacija

  10 saveta za obilazak poznatih destinacija

  Putovanje je jedno od najlepših iskustava koje čovek može da doživi, i pored ograničenih finansijskih mogućnosti. Otkrijte mesta na koja možete otići a da ništa ne platite, a da opet uživate....»

  06. 01. 2015. - 1 komentara
 • Juner, erbord, skidžoring... postoji još mnogo načina da se zabavite na snegu

  Juner, erbord, skidžoring... postoji još mnogo načina da se zabavite na snegu

  Ukoliko niste ljubitelj skijanja i ne umete da skijate, to ne znači da ne treba da idete na planinu zimi, jer postoji još bezbroj načina da se zabavite i uživate, ali i da se vratite u detinjstvo....»

  17. 12. 2014. - 0 komentara
 • Najbolje destinacije za 2015. godinu

  Najbolje destinacije za 2015. godinu

  Napravljena je lista najboljih destinacija za narednu godinu, koju su sastavili turistički stručnjaci, popularne agencije i poznavaoci lokalnih prilika. Pogledajte koje su se sve destinacije našle na toj listi....»

  15. 12. 2014. - 0 komentara
 • Kako zajedničko putovanje osvežava vašu vezu

  Kako zajedničko putovanje osvežava vašu vezu

  Postoji trenutak kada vi i partner shvatite da je vašoj vezi potrebno nešto novo kako biste je osvežili i produbili. Mnogi parovi kažu da tome doprinosi zajedničko putovanje. To ne moraju obavezno da budu romantične ili daleke destinacije. Na putovanju postajete bliskiji, i stičete nove teme za razgovor....»

  06. 12. 2014. - 1 komentara
 • Alpsko skijanje u srcu Sibira

  Alpsko skijanje u srcu Sibira

  Lov na jetija, snoubording u bikini kostimu i uzbudljivo skijanje slobodnim stilom, sve to možete doživeti u jednom od najprivlačinijih zimovališta u Rusiji, u Šeregešu, ili Gešu, kako ga zovu lokalni stanovnici. Ovde se možete skijati bez straha od odrona lavina, otvoriti sezonu uz šampanjac i ići u potragu za legendarnim jetijem, i sve to u kupaćem kostimu....»

  04. 12. 2014. - 0 komentara
 • Najpopularnije zimske destinacije

  Najpopularnije zimske destinacije

  Zima u Evropi je šarenolika. Na krajnjem severu vlada sneg i mogu proći nedelje bez sunca, dok je Mediteran i zimi obasjan suncem. Preko razgranate železničke mreže možete obići dosta mesta, i upoznati lokalno stanovništvo. Iskustvo je svakako drugačije od putovanja tokom uzavrele turističke sezone koja vlada leti....»

  01. 12. 2014. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015