• 9 najzanimljivijih avantura na Mediteranu

  9 najzanimljivijih avantura na Mediteranu

  Ako planirate da letujete u nekoj zemlji koja izlazi na Sredozemno more, zašto ove godine ne biste uradili nešto sasvim drugačije i iskusili neke veoma zanimljive avanture? Predlažemo vam devet opcija, a na vama je odluka šta ćete odabrati....»

  02. 06. 2017. - 0 komentara
 • Solo putovanja: 7 stvari koje morate da znate ako putujete sami

  Solo putovanja: 7 stvari koje morate da znate ako putujete sami

  Ako ste rešili da na naredno putovanje idete sami i bez ikoga, trebalo bi da znate da ono može da promeni to kako vidite svet i druge ljude....»

  30. 05. 2017. - 6 komentara
 • U susret mini odmoru : Upoznajte prirodne lepote naše zemlje

  U susret mini odmoru : Upoznajte prirodne lepote naše zemlje

  Prvi Maj ili praznik Rada, svi željno iščekujemo, jer pored dva neradna dana, sledi i prvomajski uranak, koji pored boravka u prirodi, garantuje i dobar provod, druženje, zabavu, uživanje i naravno dobru klopu (uglavnom roštilj)....»

  28. 04. 2017. - 1 komentara
 • Provedite praznik u Pragu, Budimpešti ili u Veneciji

  Provedite praznik u Pragu, Budimpešti ili u Veneciji

  Svako od nas za vreme praznika voli da putuje i upoznaje gradove o kojima smo čuli razne priče od prijatelja ili videli zanimljive repotaže na TV kanalima. Ovog 1. maja, pošto imamo četiri slobodna dana, bićemo u prilici da sebi priuštimo neko putovanje i obilazak zanimljivih gradova, uz skromni budžet. Ukoliko malo više posvetite vremena traženju zanimljivih destinacija, tu su interesantna putovanja u Prag, Veneciju ili Budimpeštu....»

  20. 04. 2017. - 0 komentara
 • Kako da se pripremite za kampovanje

  Kako da se pripremite za kampovanje

  Ako ste avanturista, ako ste mladi, ako imate dobro društvo, ako vam komfor nije prioritet, onda ste pravi kandidat za kampovanje. Ukoliko odlučite da upoznate prirodne lepote neke zemlje, probajte da izbegnete klasične greške koje kamperi-početnici obavezno naprave. Među njima su ili loš izbor garderobe, a neretko se zaboravi voda, pa čak i hrana, a o neophodnom priboru da i ne govorimo. Zato poslušajte savete koje donosi sajt www.mytravelguideposts.com...»

  03. 04. 2017. - 0 komentara
 • Prodali su sve, krenuli na put oko sveta sa sinom i imaju važan savet za nas

  Prodali su sve, krenuli na put oko sveta sa sinom i imaju važan savet za nas

  Nisu retke situacije kada svako od nas poželi da konačno kaže dosta trenutnom načinu života i ode na neko zabačeno mesto i tamo, u miru i tišini, provede ostatak života. Naravno, skoro niko to ne uradi, a jedan bračni par je otišao korak dalje – dali su otkaze kako bi putovali svetom sa sinčićem....»

  28. 03. 2017. - 5 komentara
 • Leto u Španiji ili Italiji - gde letovati?

  Leto u Španiji ili Italiji - gde letovati?

  Zemlje Mediterana su odličan izbor za pravo letnje uživanje. Umilna klima, lagani prefinjeni obroci i hedonistička pića, sve ovo ćete pronaći u Italiji i Španiji. Iako imaju slične karakteristike, svaka od ove dve zemlje je jedinstvena na svoj način. Saznajte u kojoj od ovih zemalja biste proveli leto baš po vašoj meri. Španija ili Italija? Gde letovati - pitanje je sad....»

  27. 03. 2017. - 7 komentara
 • Mađarski raj na zemlji

  Mađarski raj na zemlji

  Ukoliko želite da se odmorite, a imate slobodan samo vikend, predlažemo vam boravak u Hotelu Aquaworld Resort Budapest u organizaciji Filip Travela. Biće to pravi odmor posle koga ćete samo za tri dana i dva noćenja, biti kao preporođeni. ...»

  09. 03. 2017. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2018