• 10 najlepših svetih pećina

  10 najlepših svetih pećina

  Pogledajte 10 najlepših pećina po našem izboru....»

  05. 11. 2013. - 0 komentara
 • Mesta idealna za odmor

  Mesta idealna za odmor

  Novembar signalizira početak zime, pa ako prethodne mesece niste iskoristili za vikend odmor, uradite to u novembru. Takođe, možete iskoristiti još po koji zrak sunca i posetiti Dubai, Maroko, Kanarska ostrva, ili zemlje Afrike i Azije. Novembar označava i početak sezone na Karibima, koji, takođe, mogu biti vaš izbor za novembarski odmor. Sajt SuperOdmor.rs i 101holidays.co.uk predlažu vam mesta idealna za odmor u novembru....»

  01. 11. 2013. - 1 komentara
 • Zimske čarolije

  Zimske čarolije

  Ukoliko se na vreme odlučite gde ćete ove godini uživati na snegu možete uštedeti od 10 do 15 odsto na “ranim rezervacijama”. Pravo je vreme da planirate vaše uživanje na debelom snežnom pokrivaču, a mi vam predstavljamo neke od proverenih zimskih destinacija i da se podsetite koliko su zabavni uživanje i igre na snegu, dok ste toplo ušuškani u debele jakne, kape, šalove i rukavice....»

  24. 10. 2013. - 0 komentara
 • Pobegnite na vikend odmor

  Pobegnite na vikend odmor

  Iskoristite poslednje dane, dok su još temperature u plusu da vikend provedete daleko od gradske vreve. Organizujte sebi odmor i smeštaj po meri džepa i ukusa. Naš predlog za ljubitelje planinskog vazduha je da krenete put Zlatibora, Kopaonika ili Stare Planine....»

  23. 10. 2013. - 0 komentara
 • Najčešće predrasude vezane za putovanja

  Najčešće predrasude vezane za putovanja

  Iako je svet u moderno vreme postao sve "manji" i dostupniji, putovanja i dalje prati niz poluistina i neutemeljenih mitova koji one manje odvažne mogu odvratiti od upoznavanja novih zemalja i kultura....»

  21. 10. 2013. - 1 komentara
 • Gradovi koji su najlepši zimi

  Gradovi koji su najlepši zimi

  Evropska zima vrlo je raznolika, od ozbiljnog snega i polarnih noći do osunčanih dana u gradovima južnog Mediterana. Turistički vodiči izdvojili su nekoliko gradova za koje preporučuju da ih posetite upravo zimi....»

  18. 10. 2013. - 4 komentara
 • Drač - nova destinacija na turističkoj mapi

  Drač - nova destinacija na turističkoj mapi

  Drač ili kako ga Albanci zovu Dureš, je glavni turistički centar i najveća luka u Albaniji. Stacioniran je na obali Jadranskog mora, 33 kilometra zapadno od Tirane, a od Beograda je udaljen 575 kilometara....»

  17. 10. 2013. - 24 komentara
 • Šta nikako ne smete da uradite u stranoj zemlji

  Šta nikako ne smete da uradite u stranoj zemlji

  Prekoračite li nečije noge u Nepalu, nesvesno ćete napraviti teški društveni gaf i ispasti izuzetno nepristojni. Iako će većina Nepalaca prihvatiti izvinjenje i situaciju doživeti kao nepoznavanje lokalnog bontona, znatno je bolje znati što se u kojem delu sveta ne sme učiniti, odnosno koji su običaji potpuno drukčiji od onih na koje smo navikli ...»

  15. 10. 2013. - 5 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude