• Kako da se pripremite za kampovanje

  Kako da se pripremite za kampovanje

  Ako ste avanturista, ako ste mladi, ako imate dobro društvo, ako vam komfor nije prioritet, onda ste pravi kandidat za kampovanje. Ukoliko odlučite da upoznate prirodne lepote neke zemlje, probajte da izbegnete klasične greške koje kamperi-početnici obavezno naprave. Među njima su ili loš izbor garderobe, a neretko se zaboravi voda, pa čak i hrana, a o neophodnom priboru da i ne govorimo. Zato poslušajte savete koje donosi sajt www.mytravelguideposts.com...»

  03. 04. 2017. - 0 komentara
 • Prodali su sve, krenuli na put oko sveta sa sinom i imaju važan savet za nas

  Prodali su sve, krenuli na put oko sveta sa sinom i imaju važan savet za nas

  Nisu retke situacije kada svako od nas poželi da konačno kaže dosta trenutnom načinu života i ode na neko zabačeno mesto i tamo, u miru i tišini, provede ostatak života. Naravno, skoro niko to ne uradi, a jedan bračni par je otišao korak dalje – dali su otkaze kako bi putovali svetom sa sinčićem....»

  28. 03. 2017. - 5 komentara
 • Leto u Španiji ili Italiji - gde letovati?

  Leto u Španiji ili Italiji - gde letovati?

  Zemlje Mediterana su odličan izbor za pravo letnje uživanje. Umilna klima, lagani prefinjeni obroci i hedonistička pića, sve ovo ćete pronaći u Italiji i Španiji. Iako imaju slične karakteristike, svaka od ove dve zemlje je jedinstvena na svoj način. Saznajte u kojoj od ovih zemalja biste proveli leto baš po vašoj meri. Španija ili Italija? Gde letovati - pitanje je sad....»

  27. 03. 2017. - 7 komentara
 • Mađarski raj na zemlji

  Mađarski raj na zemlji

  Ukoliko želite da se odmorite, a imate slobodan samo vikend, predlažemo vam boravak u Hotelu Aquaworld Resort Budapest u organizaciji Filip Travela. Biće to pravi odmor posle koga ćete samo za tri dana i dva noćenja, biti kao preporođeni. ...»

  09. 03. 2017. - 3 komentara
 • Naša preporuka za obilazak deset evropskih gradova

  Naša preporuka za obilazak deset evropskih gradova

  Neki gradovi su pristupačniji od drugih, a razlozi za to su razni – od toga da imaju jeftinije aerodromske takse do toga da cenama žele da privuku turiste. ...»

  07. 03. 2017. - 1 komentara
 • Raj za početnike i izazov za profesionalce: Najbolja skijališta u Austriji i Italiji

  Raj za početnike i izazov za profesionalce: Najbolja skijališta u Austriji i Italiji

  Ukoliko ste dane odmora planirali da provedete izvan zemlje, najbolje destinacije trenutno su one koje su prekrivene snegom. Ovoga puta predstavljamo vam bele čari Italije i Austrije i navodimo neke od najzanimljivijih i najlepših skijališta u ovim zemljama....»

  10. 02. 2017. - 0 komentara
 • Naučite da pravite maske za Karneval u Veneciji

  Naučite da pravite maske za Karneval u Veneciji

  Ovogodišnji venecijanski karneval održava se od 11. do 28. februara. Zašto ne biste sami napravili svoju masku na nekom od kurseva koji se održavaju širom grada....»

  03. 02. 2017. - 1 komentara
 • Čist hedonizam na planini: Kako je Zlatibor postao turistički raj Srbije

  Čist hedonizam na planini: Kako je Zlatibor postao turistički raj Srbije

  Počeci turizma na Zlatiboru vezuju se za sam kraj 19. veka i od tada je srpska lepotica prevalila daleki put kako bi postala ono što je danas – omiljeno odmaralište srpskih turista....»

  02. 02. 2017. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute