• Provedite vikende van svojih kuća

  Provedite vikende van svojih kuća

  Uživamo u sunčanim zracima šetajući ulicama grada, grickajući kokice, držeći za ruku voljenu osobu. Šta nam treba više od toga? Možda poseta nekom interesantnom gradiću za vikend? Pogledajte šta smo uz pomoć sajta stubleupon.com izdvojili za vas....»

  20. 01. 2014. - 0 komentara
 • Frizure idealne za putovanja

  Frizure idealne za putovanja

  Putovanje, bilo da traje dva, tri, ili možda dvanaest sati, može biti naporno i iscrpljujuće. Ali, bez obzira koliko trajao put, ženski deo populacije nesumnjivo će obratiti pažnju na svoju frizuru. Sigurno već svaka žena ima svoju omiljenu frizuru, način vezivanja repa, možda pletenje riblje kosti, ali nije svaka frizura idealna za putovanja. ...»

  07. 12. 2013. - 0 komentara
 • Dočekajte Novu godinu na putovanju

  Dočekajte Novu godinu na putovanju

  Bliži se novogodišnje veče tako da je upravo sada vreme da odlučite gde ćete ispratiti staru i dočekati Novu godinu. Oni sa nešto dubljim džepom mogu da bukiraju proslavu u nekom od egzotičnih ćoškova sveta, a ostali koji žele da uplove u Novu godinu van granica naše zemlje mogu da izaberu neku pristupačniju, bližu destinaciju....»

  02. 12. 2013. - 1 komentara
 • Božićni bazari donose praznično raspoloženje

  Božićni bazari donose praznično raspoloženje

  Već krajem novembra u evropskim gradovoma počinje božićna euforija, praznično raspoloženje se oseća na svakom koraku. Sve počinje da odiše veselom atmosferom, drvene, ukrašene tezge sa robom postavljene su svuda i to najčešće u centru grada, a razni festivali i manifestacije uveliko se održavaju na trgovima. ...»

  28. 11. 2013. - 1 komentara
 • Odmor u etno selima i na salašima

  Odmor u etno selima i na salašima

  Odmor i uživanje u prirodi, beg od stresa i posla je upravo ono što svima treba. Ovakav vid turizma privlači sve veći broj turista. Mi vam preporučujemo destinacije, poznate pre svega po gostoljubivosti u kućama tradicionalnog izgleda, koje obično obuhvataju komplekse sagrađe na osnovu starih originalnih nacrta starih domaćinstava. Pored dobrog odmora, zagarantovana je i dobra hrana i smeštaj....»

  09. 11. 2013. - 3 komentara
 • 10 najlepših svetih pećina

  10 najlepših svetih pećina

  Pogledajte 10 najlepših pećina po našem izboru....»

  05. 11. 2013. - 0 komentara
 • Mesta idealna za odmor

  Mesta idealna za odmor

  Novembar signalizira početak zime, pa ako prethodne mesece niste iskoristili za vikend odmor, uradite to u novembru. Takođe, možete iskoristiti još po koji zrak sunca i posetiti Dubai, Maroko, Kanarska ostrva, ili zemlje Afrike i Azije. Novembar označava i početak sezone na Karibima, koji, takođe, mogu biti vaš izbor za novembarski odmor. Sajt SuperOdmor.rs i 101holidays.co.uk predlažu vam mesta idealna za odmor u novembru....»

  01. 11. 2013. - 1 komentara
 • Zimske čarolije

  Zimske čarolije

  Ukoliko se na vreme odlučite gde ćete ove godini uživati na snegu možete uštedeti od 10 do 15 odsto na “ranim rezervacijama”. Pravo je vreme da planirate vaše uživanje na debelom snežnom pokrivaču, a mi vam predstavljamo neke od proverenih zimskih destinacija i da se podsetite koliko su zabavni uživanje i igre na snegu, dok ste toplo ušuškani u debele jakne, kape, šalove i rukavice....»

  24. 10. 2013. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015